Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar bazılarının hamile takvimi var ama bebek istiyor ben mi yanlıs anladım takvimleri:18::18:

evt cnm doğru görüyosun biz totem başlattık hamilelik takvimi koyup hamilelik bulaştırsın uğur getirsin die koyduk nasıl belli olsun 2 haftalık bebek

en iyisi biz bırakalım onlarıı allahlarından bulsunlar pis kanlarını bulaştırmasınlar tüpümee

bence deeeeeeeeeeee :)

Ayneen bnde ondan geldim hemeen :))

Ayy bnde hamile kiyafeti istiyorum kot aldim bi tane dayanamayip onu giyip gezmklere gidesim vaar

ben kot giyemiyorum ya alıştım keten, kumaş pantolonlara, taytlara...hep tayt giyiyorum o yüzden daha rahat hissediyorum. ayyy yarın hiçbir yere gitmezsen bi çarşıya çık yeni cicinle :) ben yarın da alacam bikaç parça olmuyo kıyafetlerim yaaa (((((

Yalnız enteresan anladığım kadarıyla bu testlerle fazla haşır neşir olmamış kimse :)

Ben çok mu abarttım acaba diye düşündüm kimse kullanmıyor çıkınca

Aaaaa kiiizlaarrr yediniz bitirdiniz kendiniziiii beaaa birakin testleri belirtileriiii aydin alayaa

saol canım sağlıkla inşallah sende durumlar ne moral nasıl...inş sende en kısa zamanda bebiş haberlerini duyurursun canım...
Amin insallah... moral daha iyi senin gibi arkadaslarimi gorudukce umudum cogaliyo.. cok mutlu oluyorum.. insallah en kisa zamanda.. bende artik bekliyorum yumurtladim etim suan po4teyim.. dua ediyorumm.. ilk gebeligimde ki bazi belirtileri yasiyorum.. insallah olucak zeycan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…