inşallah cnm, birlikte şafak sayıp, iddialı konuşunca oluyo bu iş :)
Kızlar bazılarının hamile takvimi var ama bebek istiyor ben mi yanlıs anladım takvimleri:18::18:
innnnnnns gerek kalmaz meltemcimm
Psssssssssstt... guzelik.. insallah gorursun meleginin buyudugunu.. her firsata git bence.. en iyisi bizim icimiz anca oyle rahat eder..
İnşallah gerek kalmaz boşa almış çıkarsın canım :)
evt cnm doğru görüyosun biz totem başlattık hamilelik takvimi koyup hamilelik bulaştırsın uğur getirsin die koyduk nasıl belli olsun 2 haftalık bebek
kıslar saat mı yanlış bnm pc mı bozuk
yok canım ben test falan ypmadım daha hıc zamanın gecmesını beklıyorum bakalım zar zor :)
saatler yanlis csnim kk nin
innnnnnns gerek kalmaz meltemcimm
en iyisi biz bırakalım onlarıı allahlarından bulsunlar pis kanlarını bulaştırmasınlar tüpümee
Ayneen bnde ondan geldim hemeen :))
Ayy bnde hamile kiyafeti istiyorum kot aldim bi tane dayanamayip onu giyip gezmklere gidesim vaar
aynen canım valla saglıklı hayırlı bebıs olsunda kız erkek ıkız farketmezz
valla canım benım pc dede saat gerıden gosterıyor kk
saatler yanlis csnim kk nin
Canım ya ben test alsam çıkmazmı silik te olsa görmek istiyorum
Amin insallah... moral daha iyi senin gibi arkadaslarimi gorudukce umudum cogaliyo.. cok mutlu oluyorum.. insallah en kisa zamanda.. bende artik bekliyorum yumurtladim etim suan po4teyim.. dua ediyorumm.. ilk gebeligimde ki bazi belirtileri yasiyorum.. insallah olucak zeycan...saol canım sağlıkla inşallah sende durumlar ne moral nasıl...inş sende en kısa zamanda bebiş haberlerini duyurursun canım...
kıslar saat mı yanlış bnm pc mı bozuk
işte o yüzden kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?