Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ayy bnim de siskinligim var yaa. Yarin 7saat yol gtcem akssm da annmle gune gtcemm gune giderken giyeyim bari:))
Kiz evde giydgm esofmanlardan bile daral geldi. Gittim L beden esofman aldim. İki gun giydim kendimi zayiflamis gbi hissettim gobegimi sıkıstırmayincaa

Aaaaa kiiizlaarrr yediniz bitirdiniz kendiniziiii beaaa birakin testleri belirtileriiii aydin alayaa

Kk daki saatler yanlis cnm.
Nasilsin, kacinci gunundesin.
Doktor su gun gel felan dedimii
asılammn 12. gunu adetn de 26 gunundeym cnm 5 yada 6 gun kaldı doktor 12 . gunu test yap ddı ama bn yapmcm
hadı bakalım canımm ınss guzell haberlerrrr alırızzz sendeennn

inş bebegmmmmm

aynen cnm yaa, hele karnım o kadar çıktı ki 4-5 aylık gibi...ben de daha bol kıyafetler alıyorum şimdi, yoksa karnımı sıkıştırıyolar. iyi yapmışsın cnm, rahat rahat giyersin işte...ben de bikaç tane pijama alacam...

denizcim bana belirti soran arkadaşlara sormayın dedim batim gunum herkes test yapmam icin ısrar etti inatla yapmadim....böyle konusup konusup kirmizilar gelince çok üzülüyoruz ... Bu bebek bana geldi ama bende çok bekledim anliyorum sizi uzulmeyin diye demistim..neyse karismiyorim ben

Kizlar hataneden geldim 14:30 da cikacak sonucum bakalim dustumu deger diye dusmediyse dis ebelik olavilir dedi we progestan werdi o ne ise yariyo kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…