Ayy bnim de siskinligim var yaa. Yarin 7saat yol gtcem akssm da annmle gune gtcemmgune giderken giyeyim bari:))
Kiz evde giydgm esofmanlardan bile daral geldi. Gittim L beden esofman aldim. İki gun giydim kendimi zayiflamis gbi hissettim gobegimi sıkıstırmayincaa
aynen cnm yaa, hele karnım o kadar çıktı ki 4-5 aylık gibi...ben de daha bol kıyafetler alıyorum şimdi, yoksa karnımı sıkıştırıyolar. iyi yapmışsın cnm, rahat rahat giyersin işte...ben de bikaç tane pijama alacam...
Kizlar hataneden geldim 14:30 da cikacak sonucum bakalim dustumu deger diye dusmediyse dis ebelik olavilir dedi we progestan werdi o ne ise yariyo kizlar
yapma elam yapma cat ignesinden 14. ,15. Gun sonra adet olmazsan ins hamissindir
hadı koy koy
canım ıdrarda öğrenmek ıstıyormus bır hafta once
yapmcm bebegm en gec ne kadar gecmesı lazm asılmadan bnm adetm aralık 2 onu beklıcem ozmna kdar olmzsam 17. ggunum olckyapma elam yapma cat ignesinden 14. ,15. Gun sonra adet olmazsan ins hamissindir
koydumm koydumm :))) aaaaaa olmamıssssss
valla kk da güzellik yarışması yapılsa bizim topik birinci olur
denizcim bana belirti soran arkadaşlara sormayın dedim batim gunum herkes test yapmam icin ısrar etti inatla yapmadim....böyle konusup konusup kirmizilar gelince çok üzülüyoruz ... Bu bebek bana geldi ama bende çok bekledim anliyorum sizi uzulmeyin diye demistim..neyse karismiyorim ben
yapma elam yapma cat ignesinden 14. ,15. Gun sonra adet olmazsan ins hamissindir
yapmcm bebegm en gec ne kadar gecmesı lazm asılmadan bnm adetm aralık 2 onu beklıcem ozmna kdar olmzsam 17. ggunum olck
cnm proflne koymussun grdum coooook hoşsunnnnnn yaaaaaa
elamm cat ignesi olali kac gun oldu cat ignesi olunca bati baz alma
valla kk da güzellik yarışması yapılsa bizim topik birinci olurmasallahhh
elamm cat ignesi olali kac gun oldu cat ignesi olunca bati baz alma
ben yasaklamadim ki herkes test konusuyordu vs konustukca stres yapiyoruz girgir olsun die halay cekelim dedim yanlis yaptim tabi dimi benim bebegim oldu nasilsa sizi anlamam dimi 18ay bekledim ben en iyi ben anlarim sizi ama sen anlamadin niyetimi
koydumm koydumm :))) aaaaaa olmamıssssss
valla kk da güzellik yarışması yapılsa bizim topik birinci olurmasallahhh
gidiyorum geliyorum sayfalar ucmus.. yola giderken dikkatli ol canım arada durup 5 dk yürüyüş yapmayı unutma... inşallah gazın seni sıkıştırmaz ve sakın gaz yapan yiyecekler yeme yola çıkarken..
bende dar pantolonlardan sıkıldım. gittim geçen hafta hamile pantolonundan aldım dünya varmış dedim.. rahatlık...
Merhaba Kızlar...
Ya yumurtlama dönemimde ve öncesinde düzenli olarak birliktelik olmasına rağmen ortada bebiş olmuyor
Regl dönemimde folik asit kullanmaya başlasam olur mu acaba?
Merhaba Kızlar...
Ya yumurtlama dönemimde ve öncesinde düzenli olarak birliktelik olmasına rağmen ortada bebiş olmuyor
Regl dönemimde folik asit kullanmaya başlasam olur mu acaba?
:))) yok yokkkk burdaki kızlar kesin seçilmiş :)
aynen cnmmm, maşallahhhh bize :)
sorma cnm ya ben de tayt aldıktan sonra dedim oh beeeeee, kot ne öyle oturunca sıkıştırıyor hemen karnımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?