Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gidiyorum geliyorum sayfalar ucmus.. yola giderken dikkatli ol canım arada durup 5 dk yürüyüş yapmayı unutma... inşallah gazın seni sıkıştırmaz ve sakın gaz yapan yiyecekler yeme yola çıkarken..

bende dar pantolonlardan sıkıldım. gittim geçen hafta hamile pantolonundan aldım dünya varmış dedim.. rahatlık...

Kizlar hataneden geldim 14:30 da cikacak sonucum bakalim dustumu deger diye dusmediyse dis ebelik olavilir dedi we progestan werdi o ne ise yariyo kizlar

cnm düşüğü engelliyo, bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor progestan yani en azından biz bunun için kullandık. internetten okuyalım bakalım ne işe yarıyomuş başka...

ciddiye aldın sanırım şakaydı.. gülüyodumda zaten yazarken.. ama şu da bi gerçek ki.. bu topikte olma sebebimiz hamile kalma yolunda düşünceler extra yöntemler.. o yolda karşımıza çıkan herşey.. anne olmak isteyenler sonuçta adı bile bu yani... bunu konuşmayı yasaklamakta mantıklı gelmedi pek ama olsun sorun degil..

yapmcm bebegm en gec ne kadar gecmesı lazm asılmadan bnm adetm aralık 2 onu beklıcem ozmna kdar olmzsam 17. ggunum olck

cnm proflne koymussun grdum coooook hoşsunnnnnn yaaaaaa

aynen canım bende farkettım profıle koydugumu duzelttım sımdı :)) çok teşekkur ederım canım benım senın goren gozlerın hoşş :))))

Merhaba Kızlar...

Ya yumurtlama dönemimde ve öncesinde düzenli olarak birliktelik olmasına rağmen ortada bebiş olmuyor
Regl dönemimde folik asit kullanmaya başlasam olur mu acaba?

koydumm koydumm :))) aaaaaa olmamıssssss

:))) yok yokkkk burdaki kızlar kesin seçilmiş :)

valla kk da güzellik yarışması yapılsa bizim topik birinci olur masallahhh

aynen cnmmm, maşallahhhh bize :)

sorma cnm ya ben de tayt aldıktan sonra dedim oh beeeeee, kot ne öyle oturunca sıkıştırıyor hemen karnımı

Merhaba Kızlar...

Ya yumurtlama dönemimde ve öncesinde düzenli olarak birliktelik olmasına rağmen ortada bebiş olmuyor
Regl dönemimde folik asit kullanmaya başlasam olur mu acaba?

zamanı vardır canım daha olur tabı nıye olmasın folık asıte baslasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…