Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende beste yaptim gelgel sposum gel yumyumum sana hasta geel gel gel sposum gel yumyumjm sna hasta gel :)) gelgel kocisim gel mikmik zmani geell

Senin sarkini begenmeyeni gebertirim senin ve artik dilketinin besteleriyle cosuyoruz mikmikmik

Kiz gamse.. sagol..

hadi şu besteleri duyalım şenlenelim elaaa dilketin hadiiiiiiiiiii oturmaya gelmedikkkk

Hadi kizlar hadi... isteyim zaten biktim eve gitmek istiyorum.. senleneyim yaa

Kızlar beni de ekleyin aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum 16 Eylül'de adet olmam gerekiyordu hala olmadım :18:

ovuyu yapıyorum da ateş ölçmeyi yapabileceğimi sanmıyorum. buarada ovuyu hep aynı saatte mi yapmak lazım. yani ben ilk2-3 gün 17:00 da yaptım. sonraları 19:00-19:30 arası. ama damlalar aynı. idrar tutma da ve sıvı almama da. ne dersin??

kızlarr benım çıkmam lazım bestelerınıze konuşmalarına doyum olmuyorrr kendınızeee ıyı ıyı bakın mıkmıklı yumoslu geceler sızınlee olsun :)

aynen öle süper bi karar :) bakıorm zaten çok takmayanlar kalıverio yani sessiz sedasızz..

Evet yoksa cok üzülüyoruz hepimizde indan gerek yok zaten öyle oldumu cevap yazmak gelmiyo icimden dogruyu söylesem uzulecek soylemesem umitlencek yine uzulcek cevap vermiyorum artik cunku gecen ay yasadim adetim 4gun gec geldi ve butun hamilelik belirtilerini yasadim gerek yok kendimizi uzmye gelen kafa dagitmaya gelsin mikmikte mikmik gelemedi gitti minik

Bende beste yaptim gelgel sposum gel yumyumum sana hasta geel gel gel sposum gel yumyumjm sna hasta gel :)) gelgel kocisim gel mikmik zmani geel begenmedinizmi

Wouwww bu cok iyi
Sen single cikar bu besteylen cnm
Bi de klip cekeriz:))) sarkiya uygunnnnn
Ahahahaa:)))
Gel sposum gel yumosum gel kocisimmm sonrada gel bebisimmmmm

olmaz. her gun ayni saatte yapman lazim kiyaslayabilmemiz icin. o zaman hep 19 da yap bari artik eger o zaman sana uygunsa cnm.

Canim ates olcme cok kolay yaprsin ..
hem biliyomusun ben gecen ay gec basladim ona ragmen cute bildi ne zaman yumyum oldu.. ve adet olcagimi 2 gun onceden bildi...
her sabah dil altindan olcuyorum sonra cute bana bir sayfada tablo yapti oraya girip hergun degerlirimi yaziyorum..

gercekten cok iyi hem vucudunu daha iyi anlarsin..

Kiz gamse.. sagol..

Hadi kizlar hadi... isteyim zaten biktim eve gitmek istiyorum.. senleneyim yaa

kocişim kocişim spermn varmı. var var kalıtelimi. evet yumoşla bluşşnmu. buluşsun buluşsun . heycanlımısın. : eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne duruyosn mik mik yapsana mik mik yapsana vay vay mik mik yasana oh oh yandan :124::124::124::124::124:

Tabi hep Gülelim si dilketinin asil bestesini bilmiyorsunuz yazsın bakin cok eglenceli

ay yazayım ya. arada kaynadı gitti güzel besteemmmmm

mini mini bir mik donmuştu
pencereme konmuştu
aldım onu içerime
mikmik mikmik ötsün diye
mucuk mucuk derken canladı
yumyumlarım kabardıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…