Bende beste yaptim gelgel sposum gel yumyumum sana hasta geel gel gel sposum gel yumyumjm sna hasta gel :)) gelgel kocisim gel mikmik zmani geell
Senin sarkini begenmeyeni gebertirim senin ve artik dilketinin besteleriyle cosuyoruz mikmikmik
hadi şu besteleri duyalım şenlenelim elaaa dilketin hadiiiiiiiiiii oturmaya gelmedikkkk
Bende beste yaptim gelgel sposum gel yumyumum sana hasta geel gel gel sposum gel yumyumjm sna hasta gel :)) gelgel kocisim gel mikmik zmani geel begenmedinizmi
aynen öle süper bi karar :) bakıorm zaten çok takmayanlar kalıverio yani sessiz sedasızz..
Bende beste yaptim gelgel sposum gel yumyumum sana hasta geel gel gel sposum gel yumyumjm sna hasta gel :)) gelgel kocisim gel mikmik zmani geel begenmedinizmi
inşallah canım inşallahcanım bızım akraba beray hanıma gıttı ama demet hanımıda duydum bakalım güzel bı doktor çıkar ıns karsımıza
canım bızım akraba beray hanıma gıttı ama demet hanımıda duydum bakalım güzel bı doktor çıkar ıns karsımıza
cnm. bi 25 bi 28 gunde adet olmussun. ortalama 26 alalim.
verimli gunler 16-25 eylul arasi.
muhtemel yumurtlaman da 17-18-19-20 eylul olabilir. ama bu da tabi teorik.
ben asil ovukasyon testi yada atese guveniyrm.
ates olctugum icin 1 yildir o nedenle rahat biliurm. hesaplamayla hic iliski yasamadim ben cnm.
aynen öle süper bi karar :) bakıorm zaten çok takmayanlar kalıverio yani sessiz sedasızz..
Kızlar beni de ekleyin aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum 16 Eylül'de adet olmam gerekiyordu hala olmadım :18:
Kizlar slm bu doktorlar hangi hastanede.bende samimi bi doktor ariyorum.daha bulamadim.
neyse kızlar ben cıkmam gerek kım bılım bıdahakı gırısımde konu nerde olacak neye gulecem bıraz az yazın gızlarr yetısemıyom daa hadı by by
üretkenliğinize hastayım canlar kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
ovuyu yapıyorum da ateş ölçmeyi yapabileceğimi sanmıyorum. buarada ovuyu hep aynı saatte mi yapmak lazım. yani ben ilk2-3 gün 17:00 da yaptım. sonraları 19:00-19:30 arası. ama damlalar aynı. idrar tutma da ve sıvı almama da. ne dersin??
ovuyu yapıyorum da ateş ölçmeyi yapabileceğimi sanmıyorum. buarada ovuyu hep aynı saatte mi yapmak lazım. yani ben ilk2-3 gün 17:00 da yaptım. sonraları 19:00-19:30 arası. ama damlalar aynı. idrar tutma da ve sıvı almama da. ne dersin??
bursa Esentepe tıp merkezınde canım
Kiz gamse..sagol..
Hadi kizlar hadi... isteyim zaten biktim eve gitmek istiyorum.. senleneyim yaa
Tabi hep Gülelim si dilketinin asil bestesini bilmiyorsunuz yazsın bakin cok eglenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?