ama gercekten bayılm cok sevdm bebişini gecn annemler geldı onlara ble gosterdm masllh maşllh dye nasl sevdler anlatammbebeğim kusura bakma yaaa, midem kötüydü yine malum bulantılar arttı...kıyamammmmmmm minişim avatar da olmuş, teyzesi çok teşekkür ederiz. eee ama ne yapalım teyze anne yarısıdır sevmek zorunda yeğenini :)))
gece oldugun icin 13.gun dedim canim... Asilama topiginde kizlarla hep konustuk genelde öyle oldu canim sen takılma bunlara bebeğim 3gun daha bekle
uzulmenize dayanamiyorum ben çok zor olduğunu biliyorum yasadim cunku ama yanlis anlasildim iste
dpo ne beybiler??
sende sagol tatlimmmmm
ama gercekten bayılm cok sevdm bebişini gecn annemler geldı onlara ble gosterdm masllh maşllh dye nasl sevdler anlatammsende burda her dakka gor dye bebişini oyuzden koydm
tamam hayatıııım cok saol
Nolcak o gobekler bilmiyorum yaa gaz gectkce azalir heraldee. Ay pijama dedin de takintim var benim pijama gorunce dayanamiyorumm:)) al da fotosunu koy burayaaynen cnm yaa, hele karnım o kadar çıktı ki 4-5 aylık gibi...ben de daha bol kıyafetler alıyorum şimdi, yoksa karnımı sıkıştırıyolar. iyi yapmışsın cnm, rahat rahat giyersin işte...ben de bikaç tane pijama alacam...
gidiyorum geliyorum sayfalar ucmus.. yola giderken dikkatli ol canım arada durup 5 dk yürüyüş yapmayı unutma... inşallah gazın seni sıkıştırmaz ve sakın gaz yapan yiyecekler yeme yola çıkarken..
bende dar pantolonlardan sıkıldım. gittim geçen hafta hamile pantolonundan aldım dünya varmış dedim.. rahatlık...
Nolcak o gobekler bilmiyorum yaa gaz gectkce azalir heraldee. Ay pijama dedin de takintim var benim pijama gorunce dayanamiyorumm:)) al da fotosunu koy buraya
Yaa evet onu dr um da soyledi 1.5-2saatte bir kalkip 5-10dk yuru dedi. Umarim zorlanmam.
Nolcak o gobekler bilmiyorum yaa gaz gectkce azalir heraldee. Ay pijama dedin de takintim var benim pijama gorunce dayanamiyorumm:)) al da fotosunu koy buraya
Yaa evet onu dr um da soyledi 1.5-2saatte bir kalkip 5-10dk yuru dedi. Umarim zorlanmam.
görünce çok mutlu oldum ama gerçekten de... benim de baktıkça bakasım geliyodu geçen hafta şimdi içimdeki bu keyifli sıpa mı diye :) elaaaammm biz şimdi böyle seviyoruz ya bebişi doğduktan sonra napıcaz acaba :) Allahım senin bebeğini de tez zamanda kondursun göbişine de onu da sevelim yaaaa
ayyyy inş cnm amn ne gzel knustundogduktan snra onun mıs gbı kokusunu içine cekcen annesı pamk pamk ellerını opceksın mınık mınk ayaklrı olcak koklcaksın allhm ne gzel seyler allhm senden ayrmasn bebegnı cnm bnm sankı gercekten senn kardesnmısım de okadar cok mutlu oluyorum anlatılmz bı dygu :112:
Yaaainşallah canım.. ben antalyaya gidip gelmiştim.. gaz beni mahvetti..
Tmm canim at bakayim bnde emzirme pijamasi gordum bi tane :)) cok hostu aldim gitti :))aldım geçenlerde bi pijama takımı çok rahat alacam yine ondan, terletmiyor da...atarım fotosunu...
cnm düşüğü engelliyo, bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor progestan yani en azından biz bunun için kullandık. internetten okuyalım bakalım ne işe yarıyomuş başka...
ooo kizlar baslamissiniz ciciler almaya
sonuçlar çıkmadı mi daha canım
Yaaa( neden bu kadar gaz oluyoki acabaa
Tmm canim at bakayim bnde emzirme pijamasi gordum bi tane :)) cok hostu aldim gitti :))
Hicraan noldu kizzz
sonuçlar çıkmadı mi daha canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?