Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ama gercekten bayılm cok sevdm bebişini gecn annemler geldı onlara ble gosterdm masllh maşllh dye nasl sevdler anlatamm sende burda her dakka gor dye bebişini oyuzden koydm
gece oldugun icin 13.gun dedim canim... Asilama topiginde kizlarla hep konustuk genelde öyle oldu canim sen takılma bunlara bebeğim 3gun daha bekle

tamam hayatıııım cok saol

ama gercekten bayılm cok sevdm bebişini gecn annemler geldı onlara ble gosterdm masllh maşllh dye nasl sevdler anlatamm sende burda her dakka gor dye bebişini oyuzden koydm

tamam hayatıııım cok saol

görünce çok mutlu oldum ama gerçekten de... benim de baktıkça bakasım geliyodu geçen hafta şimdi içimdeki bu keyifli sıpa mı diye :) elaaaammm biz şimdi böyle seviyoruz ya bebişi doğduktan sonra napıcaz acaba :) Allahım senin bebeğini de tez zamanda kondursun göbişine de onu da sevelim yaaaa

ben cıkıyorummm kendınızee cok ıyı bakın canlarım bugun cok tembellık yaptım cıkayım barı :) :) :) yarın gorusuruzz kızlar opuldunuzzzzz

Nolcak o gobekler bilmiyorum yaa gaz gectkce azalir heraldee. Ay pijama dedin de takintim var benim pijama gorunce dayanamiyorumm:)) al da fotosunu koy buraya

Yaa evet onu dr um da soyledi 1.5-2saatte bir kalkip 5-10dk yuru dedi. Umarim zorlanmam.

inşallah canım.. ben antalyaya gidip gelmiştim.. gaz beni mahvetti..

aldım geçenlerde bi pijama takımı çok rahat alacam yine ondan, terletmiyor da...atarım fotosunu...

ayyyy inş cnm amn ne gzel knustun dogduktan snra onun mıs gbı kokusunu içine cekcen annesı pamk pamk ellerını opceksın mınık mınk ayaklrı olcak koklcaksın allhm ne gzel seyler allhm senden ayrmasn bebegnı cnm bnm sankı gercekten senn kardesnmısım de okadar cok mutlu oluyorum anlatılmz bı dygu:112:

biliyorum bebeğim, her şey karşılıklı ben de seni de kızları da çok yakın arkadaşım, kardeşim gibi görüyorum. kendime nasıl dua ediyosam sizin için de öyle dua ediyorum. yeter ki hepimiz çok mutlu olalım. sorma elaaammm ya bi doğsa da minişim cennet kokusunu çeksem içime...senin güzel haberlerini bekliyorum Rabbim nasip eder inşallah bebişlerimizi birlikte büyütmeyi...

cnm düşüğü engelliyo, bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor progestan yani en azından biz bunun için kullandık. internetten okuyalım bakalım ne işe yarıyomuş başka...

Ama ben yeni dusuk yaptim ki niye hemen werdi onu hamileyken nye wermedi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…