ama canımm daha var kı sabret bence en azından bu hafta falan gecsın
koydumm koydumm :))) aaaaaa olmamıssssss
ben yasaklamadim ki herkes test konusuyordu vs konustukca stres yapiyoruz girgir olsun die halay cekelim dedim yanlis yaptim tabi dimi benim bebegim oldu nasilsa sizi anlamam dimi 18ay bekledim ben en iyi ben anlarim sizi ama sen anlamadin niyetimi
:))) yok yokkkk burdaki kızlar kesin seçilmiş :)
aynen cnmmm, maşallahhhh bize :)
sorma cnm ya ben de tayt aldıktan sonra dedim oh beeeeee, kot ne öyle oturunca sıkıştırıyor hemen karnımı
bugun 13.gun igneden sonra batin 3gun sonra falan canim benim regl igneden 15 gun sonra oldu hep
:))) yok yokkkk burdaki kızlar kesin seçilmiş :)
aynen cnmmm, maşallahhhh bize :)
sorma cnm ya ben de tayt aldıktan sonra dedim oh beeeeee, kot ne öyle oturunca sıkıştırıyor hemen karnımı
Cok hossun canimm.
Ayy ne guzel boyle fotograflarinizi gormekkk
bugun 13.gun igneden sonra batin 3gun sonra falan canim benim regl igneden 15 gun sonra oldu hep
ben seni kirdigimi dusunmuyorum ki kiracak bisey demedim hic birinizin uzulmesini istemedigim icin demistim keske demeseydim hata bende... Ozur dilerim. Bana halt yemek duser
valla sabredemiyorum( bi an önce hayır mı evet mı bilmek istiyorum (
haklısın bebeginin olduguna en çok sevinenlerden biri olaraktan.. Bunu hak ettim bende zaten.. Duyacagım en agır söz buydu..uzatmıcam keyfine bak kusurada bakma...çıkıyorum ben..
gece oldugun icin 13.gun dedim canim... Asilama topiginde kizlarla hep konustuk genelde öyle oldu canim sen takılma bunlara bebeğim 3gun daha bekle
ben seni kirdigimi dusunmuyorum ki kiracak bisey demedim hic birinizin uzulmesini istemedigim icin demistim keske demeseydim hata bende... Ozur dilerim. Bana halt yemek duser
benim icin burdaki herkes ayri ayri cok degerli ama yanlis anlasildim
hayatım bak smdı avatarıma bsey koycam senı mutlu etmk ıçn
evet tayt evde rahat ama iş yerinde maalesef kumaş pantolon giymek gerekiyor.
hu huuuuuuuuuuuuu
ben kimseye kusmedim canim benim
benim icin burdaki herkes ayri ayri cok degerli ama yanlis anlasildim
ben kimseye kusmedim canim benim
cani sagolsun canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?