Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben yasaklamadim ki herkes test konusuyordu vs konustukca stres yapiyoruz girgir olsun die halay cekelim dedim yanlis yaptim tabi dimi benim bebegim oldu nasilsa sizi anlamam dimi 18ay bekledim ben en iyi ben anlarim sizi ama sen anlamadin niyetimi

haklısın bebeginin olduguna en çok sevinenlerden biri olaraktan.. bunu hak ettim bende zaten.. duyacagım en agır söz buydu..uzatmıcam keyfine bak kusurada bakma...çıkıyorum ben..

:))) yok yokkkk burdaki kızlar kesin seçilmiş :)

aynen cnmmm, maşallahhhh bize :)

sorma cnm ya ben de tayt aldıktan sonra dedim oh beeeeee, kot ne öyle oturunca sıkıştırıyor hemen karnımı

hayatım bak smdı avatarıma bsey koycam senı mutlu etmk ıçn

:))) yok yokkkk burdaki kızlar kesin seçilmiş :)

aynen cnmmm, maşallahhhh bize :)

sorma cnm ya ben de tayt aldıktan sonra dedim oh beeeeee, kot ne öyle oturunca sıkıştırıyor hemen karnımı

evet tayt evde rahat ama iş yerinde maalesef kumaş pantolon giymek gerekiyor.

bugun 13.gun igneden sonra batin 3gun sonra falan canim benim regl igneden 15 gun sonra oldu hep

gercekn bgun 13. gun mu asılma olunca saymıyomuyduk doktor mu ddı ıgneden snra sayın dye bebegm aın 14nde cat ıgne oldysam bgun 14. gun dgl mı

haklısın bebeginin olduguna en çok sevinenlerden biri olaraktan.. Bunu hak ettim bende zaten.. Duyacagım en agır söz buydu..uzatmıcam keyfine bak kusurada bakma...çıkıyorum ben..

tatlım ne oluyor böyle yapmayın siz arkadaşsınız

ben seni kirdigimi dusunmuyorum ki kiracak bisey demedim hic birinizin uzulmesini istemedigim icin demistim keske demeseydim hata bende... Ozur dilerim. Bana halt yemek duser

kızlar ne oluyor size.
ikinizde de hamilelik psikolojisi başladı sanırsam.
Yakışmıyor hiç
hadi sarılın öpüşün bakalım

hayatım bak smdı avatarıma bsey koycam senı mutlu etmk ıçn

evet tayt evde rahat ama iş yerinde maalesef kumaş pantolon giymek gerekiyor.

hu huuuuuuuuuuuuu

bebeğim kusura bakma yaaa, midem kötüydü yine malum bulantılar arttı...kıyamammmmmmm minişim avatar da olmuş, teyzesi çok teşekkür ederiz. eee ama ne yapalım teyze anne yarısıdır sevmek zorunda yeğenini :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…