- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Yaaa( neden bu kadar gaz oluyoki acabaa
Tmm canim at bakayim bnde emzirme pijamasi gordum bi tane :)) cok hostu aldim gitti :))
Hicraan noldu kizzz
Ama ben yeni dusuk yaptim ki niye hemen werdi onu hamileyken nye wermedi acaba
hadi bismillah o zaman canım mik mikler yapilsinnnn minikler gelsinnnn :124:
Sikilma kizz burasi yagmurlu bnmde disari cikasim var :) bu arada bn daha bebege bsey almadim kndime calisiyom hepooo kizlar baslamissiniz ciciler almayasıkıldım canım ya
bilmiom da şuan bile patlamak üzereyim...ay bu çok hoşuma gitti
atarım cnm, emzirme pijaması mı ayyyyyyyy çok sevimlidir. ilk 3 ayı bi atlatim alacam bir sürü şey, şimdi görüyorum ama almak istemiyorum.
bilmiyorum ki cnm, hormon olduğu için vermiştir ama bilemedim ki...
ohh ohh al bebise nasilsa alirsin
hadi bismillah o zaman canım mik mikler yapilsinnnn minikler gelsinnnn :124:
atarım cnm, emzirme pijaması mı ayyyyyyyy çok sevimlidir. ilk 3 ayı bi atlatim alacam bir sürü şey, şimdi görüyorum ama almak istemiyorum.
ben daha once kullandım canım bebek varsa tutunmasini sagliyordu degilsem ki hic hamile kalamadim duzenli regl olmami sagliyordu regl olman icin vermistir
ohh ohh al bebise nasilsa alirsinpijamanin önü nasıl düğmeli falan mi
Bende kendime aldim canim emzirme pijamasi ama hamiskende giyiliyo sabahligi falan da war onu gogus kismi dugmeli bitek pembe renk wardi dayanamayip almistim bende :-Dohh ohh al bebise nasilsa alirsinpijamanin önü nasıl düğmeli falan mi
heheeee kolay gelsin şekerim size
Amin insallah... moral daha iyi senin gibi arkadaslarimi gorudukce umudum cogaliyo.. cok mutlu oluyorum.. insallah en kisa zamanda.. bende artik bekliyorum yumurtladim etim suan po4teyim.. dua ediyorumm.. ilk gebeligimde ki bazi belirtileri yasiyorum.. insallah olucak zeycan...
ben daha once kullandım canım bebek varsa tutunmasini sagliyordu degilsem ki hic hamile kalamadim duzenli regl olmami sagliyordu regl olman icin vermistir
canım rahim duvarını kalınlaştırmak için vermiş olabilir. yeni düşük yaptım dedin ya..
heheeee kolay gelsin şekerim size
Bunu ic 15gun dedi sonra 1hafta sonra falan adet olursun o zaman gene gel tedawiye baslayalim tekrrdan dedi ama belki bu ay kendiligimden hamis kalirim bellimi olir dimi
Esim artik patlamaya hazir bomba 2haftadir nerdeyse mik mik yapmadik hic ilk sordugu sey o oldu yapabilirmiymisiz diye :-D :-D kudurdu adam basima :-D :-D
Evet gogus kismi acik ustunde farkli bi kisim var hic belli olmuyo ayy insallah o pijamayi kullandgm gunlerde gelir:) bn de bebege hic bsey almadim ama kndime aliyorumcinsiyet belli olsun hem gunluk tutmaya baslicam hem ciciler almaya insallahh
inşallahhhh cnm, niye olmasın belki bebek kendiliğinden gelir.
ayy benimki ne yapsın garibim, bebeğe bişi olacak diye çok korkuyo yaklaşamıyor bana 2 aydır :)
oyyyy ben yerim o minik kuşu...kendi gelmeden özel pijamaları geliyor...
inşallahhhh cnm, niye olmasın belki bebek kendiliğinden gelir.
ayy benimki ne yapsın garibim, bebeğe bişi olacak diye çok korkuyo yaklaşamıyor bana 2 aydır :)
oyyyy ben yerim o minik kuşu...kendi gelmeden özel pijamaları geliyor...
Ciddi misin hahahaaa kiz bisy olmaz ki benim kide hamisim dedigimde yapmamisti hic bsey normalde isterler illa bu adamlar korkuyo bsey plcak diye yazik ya kiyamam siz heptwn 2aydir kardes kardes bebisinle yatiyosunuz heheheee :-D:-D ozlerim kiz kocisimi ben sen ozlemedin mi o kadar zamanda :-D:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?