Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yaaa( neden bu kadar gaz oluyoki acabaa

Tmm canim at bakayim bnde emzirme pijamasi gordum bi tane :)) cok hostu aldim gitti :))

Hicraan noldu kizzz

atarım cnm, emzirme pijaması mı ayyyyyyyy çok sevimlidir. ilk 3 ayı bi atlatim alacam bir sürü şey, şimdi görüyorum ama almak istemiyorum.

Ama ben yeni dusuk yaptim ki niye hemen werdi onu hamileyken nye wermedi acaba

bilmiyorum ki cnm, hormon olduğu için vermiştir ama bilemedim ki...

ooo kizlar baslamissiniz ciciler almaya sıkıldım canım ya
Sikilma kizz burasi yagmurlu bnmde disari cikasim var :) bu arada bn daha bebege bsey almadim kndime calisiyom hep
bilmiom da şuan bile patlamak üzereyim... ay bu çok hoşuma gitti
))))
Bnm de karnimda surekli bi orkestra calisiyo cocugum sesten uyuyamicak yaa

Bunu ic 15gun dedi sonra 1hafta sonra falan adet olursun o zaman gene gel tedawiye baslayalim tekrrdan dedi ama belki bu ay kendiligimden hamis kalirim bellimi olir dimi

Evet gogus kismi acik ustunde farkli bi kisim var hic belli olmuyo ayy insallah o pijamayi kullandgm gunlerde gelir:) bn de bebege hic bsey almadim ama kndime aliyorum cinsiyet belli olsun hem gunluk tutmaya baslicam hem ciciler almaya insallahh

ohh ohh al bebise nasilsa alirsin pijamanin önü nasıl düğmeli falan mi
Bende kendime aldim canim emzirme pijamasi ama hamiskende giyiliyo sabahligi falan da war onu gogus kismi dugmeli bitek pembe renk wardi dayanamayip almistim bende :-D

canım rahim duvarını kalınlaştırmak için vermiş olabilir. yeni düşük yaptım dedin ya..

hadi bakalım tatlım inş güzel haberler verirsin canım çok mutlu olurum çokk..bak herşeyin bi sebebi vardır inş sağlıklı gebelik seninledir....

canım rahim duvarını kalınlaştırmak için vermiş olabilir. yeni düşük yaptım dedin ya..

Olabilor canim reglimide duzene soksun dyede olabilirr hicraannnn bsey sorcam 23unde kanamam basladi normal dongum 19u idi simdi aralik 23undemi tekrar regl olurum ki sen kullanmisin bu hapi bilirsin normal dongume goremi bakayim bu kanamama goremi

Bunu ic 15gun dedi sonra 1hafta sonra falan adet olursun o zaman gene gel tedawiye baslayalim tekrrdan dedi ama belki bu ay kendiligimden hamis kalirim bellimi olir dimi

inşallahhhh cnm, niye olmasın belki bebek kendiliğinden gelir.

Esim artik patlamaya hazir bomba 2haftadir nerdeyse mik mik yapmadik hic ilk sordugu sey o oldu yapabilirmiymisiz diye :-D :-D kudurdu adam basima :-D :-D

ayy benimki ne yapsın garibim, bebeğe bişi olacak diye çok korkuyo yaklaşamıyor bana 2 aydır :)

Evet gogus kismi acik ustunde farkli bi kisim var hic belli olmuyo ayy insallah o pijamayi kullandgm gunlerde gelir:) bn de bebege hic bsey almadim ama kndime aliyorum cinsiyet belli olsun hem gunluk tutmaya baslicam hem ciciler almaya insallahh

oyyyy ben yerim o minik kuşu...kendi gelmeden özel pijamaları geliyor...

Ciddi misin hahahaaa kiz bisy olmaz ki benim kide hamisim dedigimde yapmamisti hic bsey normalde isterler illa bu adamlar korkuyo bsey plcak diye yazik ya kiyamam siz heptwn 2aydir kardes kardes bebisinle yatiyosunuz heheheee :-D:-D ozlerim kiz kocisimi ben sen ozlemedin mi o kadar zamanda :-D:-D

Ayy bnmki de hic tedirgin degil bu yuzden bebege bsey olmazki diyo :) yarindan itibaren on gun ayriyiz bu aksam kacisim yok kesin

cnm bırak birlikte olmayı, adam karnımı sevmek istiyo ama dokunamıyor ödü patlıyo bişi olacak diye...ben de öyle diyodum bişi olmaz, birlikte oluruz falan ama hamileyken insanın canı istemiyo. ilk 12 hafta geçsin diye bekliyo eşim :) azıcık kaldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…