Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben her çarşambayı dualarımızın kabulü için selavat günü olsun istiyorum herkesin duaları için 140 selavat okumaya ne dersiniz ama her çarşamba...bölelikle Peygamber Efendimizin nuru yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur...isteyenler el kaldırsın....

Merhabalar kızlar..Ben PKOluyum 2 aydır Klomen kullanıyorum fakat çatlatma iğnesi vermedi henüz doktor böyle deneyelim dedi.Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmadan sonuç alan arkadaşlar var mı?Varsa ne kadar sürede kaldınız desteğe ihtiyacım var sanırım

Ayy bnmki de hic tedirgin degil bu yuzden bebege bsey olmazki diyo :) yarindan itibaren on gun ayriyiz bu aksam kacisim yok kesin

eşime dedim bak herkes birlikte oluyo bişi olmuyo, diyo ki onlar nasıl baba yaa sabredemiyolar mı bebekleri için 2 ay :) benimki köyün delisi işte :))) arkadaşlarından duymuş ilk 3 ay olmaz ilişki ordan huylandı işte...

seninki yine 3 ay benim ki 9 ay olmaz diyor bende dedim ki ilk 3 ay ve son 3 ay yok diğer bölümlerde serbest diye ama bana ters diyor bakalım. zaten şuan canım istemiyor ondan sorun yok

bana uyar cnm...

Benimkide karnima dokunmuyodu ytarken sarilirdi bana gobegime eli geldiginde hemen cekerdi saf bublar ya :-D

Beeeenn

Bizim de dr hic bi sorun olmaz ddi. Keske bi sinir koysaydi ayda 1falan diye ayy cidden hic cani istemiyo insanin boyleyken. Kiz var ya bazilari da hamileyken daha istekli olurmus hormonlar tersten gidiyo demekki )

hicranım denizim seni yanlış anladı farkındayım cnm birbirinizi üzmeyin

hava canım lütfen konuyu baştan oku bi.. ben kimseyi yanlış anlamadım zaten gülerek şakasına yazdım yanlış anlamak degil o.. ama ciddiye alıp devam ettirilmesi hiç hoş degildi onuda geçtim ben hamileyim diyemi bilmem ne lafı bitirdi zaten.. onun üstüne vicdanen ben daha bişey diyemem.. yazışmaları bi oku tam olarak sonra yine haksızsın diyosan tamam bişey demicem..

seninki yine 3 ay benim ki 9 ay olmaz diyor bende dedim ki ilk 3 ay ve son 3 ay yok diğer bölümlerde serbest diye ama bana ters diyor bakalım. zaten şuan canım istemiyor ondan sorun yok

Aslinda son 1aya kadar olmasi normal doguma da yardmci diye bsey duymustum dogru mu kii:44:

Benimkide karnima dokunmuyodu ytarken sarilirdi bana gobegime eli geldiginde hemen cekerdi saf bublar ya :-D

ay yazık yaa nerden bilsinler ne olacağını :) benimki de karnıma hiç dokunamıyor ben azıcık bastırsam karnıma ödem var mı diye hemen napıyosun bebeğe zarar vereceksin diyo :)

ben de öyle cnm, bikaç ay daha olmasa da sorun olmaz benim için yani :) aman boşver cnm anlayışlı olsunlar da yeter ki...zaten hamileliğin en keyifli en rahat zamanı 2.trimestermış 4,5,6. ay yani...o zaman serbest yani adamcağızlar :)

bana uyar biliyorsun canım..

Kızlarr bu sabah hastalandımmmm ((( cok üzgünümm artık korkar oldum bi sorunmu var acaba esım yada bende anlamıyorummm

Beeeenn

Bizim de dr hic bi sorun olmaz ddi. Keske bi sinir koysaydi ayda 1falan diye ayy cidden hic cani istemiyo insanin boyleyken. Kiz var ya bazilari da hamileyken daha istekli olurmus hormonlar tersten gidiyo demekki )

evet cnm, bazı kadınlarda istek artarmış. bana 6.haftada lekelenme yüzünden ilişki yasak dedi, 8.haftada yasak yok dedi, 10.hafta yine kanamayla gidince 10 gün progestan kullan ilişkiye girmeyin dedi eşimin yanında, ondan çok korkuyo sanırım :) evet bi kitap okuyorum orda her şey yazıyo, istediğin artaması da azalmasına da kişiseye özgü bişeymiş...

Aslinda son 1aya kadar olmasi normal doguma da yardmci diye bsey duymustum dogru mu kii:44:

kızımda son güne kadar olmuştu canım. sorun yoktu. ama ben şuan hiç istemiyorum.

bencede anlayışlı olsunlar.. artık geçmişe saysınlar bi 3 ayı atlatalım inşallah devamına bakarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…