Ayy bnmki de hic tedirgin degil bu yuzden bebege bsey olmazki diyo :) yarindan itibaren on gun ayriyiz bu aksam kacisim yok kesin
eşime dedim bak herkes birlikte oluyo bişi olmuyo, diyo ki onlar nasıl baba yaa sabredemiyolar mı bebekleri için 2 ay :) benimki köyün delisi işte :))) arkadaşlarından duymuş ilk 3 ay olmaz ilişki ordan huylandı işte...
ben her çarşambayı dualarımızın kabulü için selavat günü olsun istiyorum herkesin duaları için 140 selavat okumaya ne dersiniz ama her çarşamba...bölelikle Peygamber Efendimizin nuru yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur...isteyenler el kaldırsın....
cnm bırak birlikte olmayı, adam karnımı sevmek istiyo ama dokunamıyor ödü patlıyo bişi olacak diye...ben de öyle diyodum bişi olmaz, birlikte oluruz falan ama hamileyken insanın canı istemiyo. ilk 12 hafta geçsin diye bekliyo eşim :) azıcık kaldı zaten.
Beeeennben her çarşambayı dualarımızın kabulü için selavat günü olsun istiyorum herkesin duaları için 140 selavat okumaya ne dersiniz ama her çarşamba...bölelikle Peygamber Efendimizin nuru yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur...isteyenler el kaldırsın....
eşime dedim bak herkes birlikte oluyo bişi olmuyo, diyo ki onlar nasıl baba yaa sabredemiyolar mı bebekleri için 2 ay :) benimki köyün delisi işte :))) arkadaşlarından duymuş ilk 3 ay olmaz ilişki ordan huylandı işte...
hicranım denizim seni yanlış anladı farkındayım cnm birbirinizi üzmeyin
seninki yine 3 ay benim ki 9 ay olmaz diyorbende dedim ki ilk 3 ay ve son 3 ay yok diğer bölümlerde serbest diye ama bana ters diyor bakalım. zaten şuan canım istemiyor ondan sorun yok
Benimkide karnima dokunmuyodu ytarken sarilirdi bana gobegime eli geldiginde hemen cekerdi saf bublar ya :-D
seninki yine 3 ay benim ki 9 ay olmaz diyorbende dedim ki ilk 3 ay ve son 3 ay yok diğer bölümlerde serbest diye ama bana ters diyor bakalım. zaten şuan canım istemiyor ondan sorun yok
ben her çarşambayı dualarımızın kabulü için selavat günü olsun istiyorum herkesin duaları için 140 selavat okumaya ne dersiniz ama her çarşamba...bölelikle Peygamber Efendimizin nuru yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur...isteyenler el kaldırsın....
beeennn
banada uyar zeycanimmm
canim ben kutu bittikten sonra bir hafta içinde regl oluyordum:44:
ins onumuzdeki ay gelir minigin.. Kac aydir deniodunuz
Beeeenn
Bizim de dr hic bi sorun olmaz ddi. Keske bi sinir koysaydi ayda 1falan diyeayy cidden hic cani istemiyo insanin boyleyken. Kiz var ya bazilari da hamileyken daha istekli olurmus hormonlar tersten gidiyo demekki )
Aslinda son 1aya kadar olmasi normal doguma da yardmci diye bsey duymustum dogru mu kii:44:
ay yazık yaa nerden bilsinler ne olacağını :) benimki de karnıma hiç dokunamıyor ben azıcık bastırsam karnıma ödem var mı diye hemen napıyosun bebeğe zarar vereceksin diyo :)
ben de öyle cnm, bikaç ay daha olmasa da sorun olmaz benim için yani :) aman boşver cnm anlayışlı olsunlar da yeter ki...zaten hamileliğin en keyifli en rahat zamanı 2.trimestermış 4,5,6. ay yani...o zaman serbest yani adamcağızlar :)
bendede hiç istek yoook böyle çok iyi ya ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?