Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canıııım sormaaaa sormaaa bende göbek şişliği arttı,gece sağdan sola dönerken bişeyler batıyo,peki senin adetinin kaçncı günü bugün son olarak ta benim göğüs uclarında kabarcıklar oluştu sendede var mı? benim adetin 19. günü bugün,cevap geç oldu biraz kusura bakma canım

beeennn bu ay cat ignesi kullanmadan klomenle hamile kaldım

cnm klomenle hamıle kaldm dysun ya sen tekrar doktora falan mı gttın klomen verdı bnde gecen gunden klomen var eger asılmm tutmassa 5 gun ıcıyım mı

tatlım ben sen haksızsın hicran haklı felan demiyorum birbirinizi yanlış anladınız uzatmayın diyorum çünkü sizi böyle görünce üzülüyoruz anlıyorum 2 nizide birbirinizi yanlış anladınız şekerim hicran sadece 1 kaç gün önce alınmiş kararı söyledi yani hatrlattı cnm içi şaka yaptın sende anladım cnm ama birrbirizi yanlış anladınız hade barışin

bende varım ama 140 niye
bence 200 olsun isteyen tabi

Aynen o istek bende de yok boyle tatli tatli uyuyalim istiyorum ama kocam oyle dusunmuyo )
kızımda son güne kadar olmuştu canım. sorun yoktu. ama ben şuan hiç istemiyorum.

bencede anlayışlı olsunlar.. artık geçmişe saysınlar bi 3 ayı atlatalım inşallah devamına bakarız..

sizin isiniz kolay o zaman ben kendime yanayimm

bendede hiç istek yoook böyle çok iyi ya ohh

kızımda son güne kadar olmuştu canım. sorun yoktu. ama ben şuan hiç istemiyorum.

bencede anlayışlı olsunlar.. artık geçmişe saysınlar bi 3 ayı atlatalım inşallah devamına bakarız..

Aynen o istek bende de yok boyle tatli tatli uyuyalim istiyorum ama kocam oyle dusunmuyo )

sizin isiniz kolay o zaman ben kendime yanayimm

valla kızlar ben çok rahatım böyle sizi bilmem de, zamanında çok yaptığımıza say diyorum eşime :)))

bende varım ama 140 niye
bence 200 olsun isteyen tabi

bana uyar biliyorsun canım..

banada uyar zeycanimmm

bana uyar cnm...

Beeeenn

Bizim de dr hic bi sorun olmaz ddi. Keske bi sinir koysaydi ayda 1falan diye ayy cidden hic cani istemiyo insanin boyleyken. Kiz var ya bazilari da hamileyken daha istekli olurmus hormonlar tersten gidiyo demekki )
tamam o zaman herkes okuduktan sora bana yazsın ben başladım serap abla zaten okudu...1000 tamamlayalım barim bugün....

demek ki zamanı var canım bu ayak dikme olayini ben aylarca yaptım iki aydır dikmiyordum sadece yatiyordum iyice eziyet etmişim kendime ya

bende oyleyımm canımm su hastalıgım bıtsın doktora kontrole gıdıcemm takmıyım kafaya dıyorum ama olmuyor esimde cok istiyor olsun dıye bugun hastalandım dedıgımde artık sasırmıyorum askım dedii üzülüyorum allah ım hayırlısını nasıp etsınn ne dıyımkı canım

Ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın byyyyyyyy yemek yapcam daha yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…