bu bel agrısı aklımı alıyo benim..bide iki kaşık yemekte bile dünyaları yemişim gibi karnım bi şişiyo anlatamam..oturup kalkerken kasıgımın batışını çok net hissediyorum.. bel agrısı adete yakın hep olurdu bende ama bu daha yumurtlamanın ertesinde başladı devam ediyo.. 5 dk ayakta dursam yere çökesim geliyo..dayanamıyorum illa totişi atıcam bi yere
beeennnbu ay cat ignesi kullanmadan klomenle hamile kaldım
hava canım lütfen konuyu baştan oku bi.. Ben kimseyi yanlış anlamadım zaten gülerek şakasına yazdım yanlış anlamak degil o.. Ama ciddiye alıp devam ettirilmesi hiç hoş degildi onuda geçtim ben hamileyim diyemi bilmem ne lafı bitirdi zaten.. Onun üstüne vicdanen ben daha bişey diyemem.. Yazışmaları bi oku tam olarak sonra yine haksızsın diyosan tamam bişey demicem..
bana dr verdi canim tekrar gitmedim dr... Bence dr vermeden kullanma
ben her çarşambayı dualarımızın kabulü için selavat günü olsun istiyorum herkesin duaları için 140 selavat okumaya ne dersiniz ama her çarşamba...bölelikle Peygamber Efendimizin nuru yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur...isteyenler el kaldırsın....
Aynen o istek bende de yok boyle tatli tatli uyuyalim istiyorum ama kocam oyle dusunmuyoevet cnm, bazı kadınlarda istek artarmış. bana 6.haftada lekelenme yüzünden ilişki yasak dedi, 8.haftada yasak yok dedi, 10.hafta yine kanamayla gidince 10 gün progestan kullan ilişkiye girmeyin dedi eşimin yanında, ondan çok korkuyo sanırım :) evet bi kitap okuyorum orda her şey yazıyo, istediğin artaması da azalmasına da kişiseye özgü bişeymiş...
kızımda son güne kadar olmuştu canım. sorun yoktu. ama ben şuan hiç istemiyorum.
bencede anlayışlı olsunlar.. artık geçmişe saysınlar bi 3 ayı atlatalım inşallah devamına bakarız..
bana dr verdi canim tekrar gitmedim dr... Bence dr vermeden kullanma
ins onumuzdeki ay gelir minigin.. Kac aydir deniodunuz
himm iste canim dr verirse kullan insss hiiic gerek kalmaazzz
demek ki zamanı var canım bu ayak dikme olayini ben aylarca yaptım iki aydır dikmiyordum sadece yatiyordum iyice eziyet etmişim kendime ya
bende varım ama 140 niye
bence 200 olsun isteyen tabi
bendede hiç istek yoook böyle çok iyi ya ohh
kızımda son güne kadar olmuştu canım. sorun yoktu. ama ben şuan hiç istemiyorum.
bencede anlayışlı olsunlar.. artık geçmişe saysınlar bi 3 ayı atlatalım inşallah devamına bakarız..
Aynen o istek bende de yok boyle tatli tatli uyuyalim istiyorum ama kocam oyle dusunmuyo)
sizin isiniz kolay o zaman ben kendime yanayimm
bende varım ama 140 niye
bence 200 olsun isteyen tabi
bana uyar biliyorsun canım..
banada uyar zeycanimmm
bana uyar cnm...
tamam o zaman herkes okuduktan sora bana yazsın ben başladım serap abla zaten okudu...1000 tamamlayalım barim bugün....Beeeenn
Bizim de dr hic bi sorun olmaz ddi. Keske bi sinir koysaydi ayda 1falan diyeayy cidden hic cani istemiyo insanin boyleyken. Kiz var ya bazilari da hamileyken daha istekli olurmus hormonlar tersten gidiyo demekki )
himm iste canim dr verirse kullan insss hiiic gerek kalmaazzz
tamam o zaman herkes okuduktan sora bana yazsın ben başladım serap abla zaten okudu...1000 tamamlayalım barim bugün....
demek ki zamanı var canım bu ayak dikme olayini ben aylarca yaptım iki aydır dikmiyordum sadece yatiyordum iyice eziyet etmişim kendime ya
benim kullandığım ilacın haddi hesabi yoook canım.... Tedavi süreci insanı çok yıpratıyor psikolojisi bozuluyor inanın..hep bi umut arıyorsun okuduklarindan kendine pay cikariosun... Rabbim.kimseyi bekletmesin
kafan rahat edecekse git canım
Ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın byyyyyyyy yemek yapcam daha yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?