Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

zeycan 200
sglbnt 200
minikbebişim 200
cece 150
hicran 200
egemenhalit 200
hasret 200
.........selavat çekilmiştir.:26::26:

Son düzenleme:
Kızlar ben çektim 100 tane salavat...Allah kimin gönlünde ne dilek ne niyet varsa en kısa zamanda kabul etsin inşallahhhh...

zeycan 200
sglbnt 140
.........selavat çekilmiştir.:26::26:

canımmm bende 150 tane cektımmm allah ım bebegı olana saglıklı kucagına almayı nasıp etsın bebişi olsun ısteyenlerınde rabbım tez zamanda bebişlerine kavusmayı nasıp etsın ınsallahhh hamıle arkadaslarım dualarınızı eksık etmeyın

Kızlar ben çektim 100 tane salavat...Allah kimin gönlünde ne dilek ne niyet varsa en kısa zamanda kabul etsin inşallahhhh...

selavatın duasını akşam 8 de yapcam....o zamana kadar okuyanlar haber versin duasını yapalım her çarşamba yapmak istiyorum hatırlarım inş herkese ben unutursam siz hatırlatın bana....

selavatın duasını akşam 8 de yapcam....o zamana kadar okuyanlar haber versin duasını yapalım her çarşamba yapmak istiyorum hatırlarım inş herkese ben unutursam siz hatırlatın bana....

Allah razı olsun cnm bak sayende sevap aldık biz de...bu arada ben 100 tane daha çektim toplamda 200 yani. Allah kabul etsin şimdiden...

x

200 tane de ben çektim canım.akşam serviste giderken de daha çekerim.mesaj atarım ben sana.Allah kabul etsin dualarımızı inşallah

kızlar ben reglim kusura bakmayın dua kimin için ediliyor bilmiyorum ama Allah kabul etsin ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…