Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:129::129::129::129: supersin kizlar elammm alkis yok mu ?? :128:
MIK MIK MIK MIKKKK MIKMIK MIKK MIKKKK

Oraya hic gitmedim sanki basit geliyo orası bana.ama bellide olmaz iste.giden varmi yada gittiniz mi gidecekmisiniz

valla bılmıyorum canım benım akraba orda doğum yaptı ve çocuğuna doktorun ısmını koydu. memnun kalmasaydı koymazdı . cenk aşkallı dıye bı doktor var onuda ovuyorlar

aynen ben de canım. yorumsuzzzum

valla bılmıyorum canım benım akraba orda doğum yaptı ve çocuğuna doktorun ısmını koydu. memnun kalmasaydı koymazdı . cenk aşkallı dıye bı doktor var onuda ovuyorlar

AAnladim cnm.bu ay da hamile olamazsam gitmeyi dusunuyorum o yuzden arastirmaya basladim.daha once bahara gittim ve doruk tip ama istedigim gibi olmadi.simdi medicabile gidesim var ama kadini hic tanimiyorum nasil bi doktor bilemiyorum.

AAnladim cnm.bu ay da hamile olamazsam gitmeyi dusunuyorum o yuzden arastirmaya basladim.daha once bahara gittim ve doruk tip ama istedigim gibi olmadi.simdi medicabile gidesim var ama kadini hic tanimiyorum nasil bi doktor bilemiyorum.

hayırlısı ınsallah güzel bı doktor bulabılırsınız

of ne bileyim çok zor geliyor . ben tembel bir insanımmm :78:

:124::124::124::124::124

nyse kızlarrr bu sefer kesın çıkıyorum bestelerınıze ve muhabbetınıze doyum olmuyor sıze mık mık lı yumoslu sposlu gecelerrrr olsun mık mıkler gelsın mınıklerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…