kocişim kocişim spermn varmı. var varkalıtelimi. evet yumoşla bluşşnmu. buluşsun buluşsun . heycanlımısın. : eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne duruyosn mik mik yapsana mik mik yapsana vay vay mik mik yasana oh oh yandan :124::124::124::124::124:
Oraya hic gitmedim sanki basit geliyo orası bana.ama bellide olmaz iste.giden varmi yada gittiniz mi gidecekmisiniz
Bugunun en güzel haberi formalari in giy in sahaya
:129::129::129::129: supersin kizlar elammm alkis yok mu ?? :128:
MIK MIK MIK MIKKKK MIKMIK MIKK MIKKKK
Kızlar beni de ekleyin aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum 16 Eylül'de adet olmam gerekiyordu hala olmadım :18:
ay yazayım ya. arada kaynadı gitti güzel besteemmmmm
mini mini bir mik donmuştu
pencereme konmuştu
aldım onu içerime
mikmik mikmik ötsün diye
mucuk mucuk derken canladı
yumyumlarım kabardıııııııı
Evet yoksa cok üzülüyoruz hepimizde indan gerek yok zaten öyle oldumu cevap yazmak gelmiyo icimden dogruyu söylesem uzulecek soylemesem umitlencek yine uzulcek cevap vermiyorum artik cunku gecen ay yasadim adetim 4gun gec geldi ve butun hamilelik belirtilerini yasadim gerek yok kendimizi uzmye gelen kafa dagitmaya gelsin mikmikte mikmik gelemedi gitti minik
valla bılmıyorum canım benım akraba orda doğum yaptı ve çocuğuna doktorun ısmını koydu. memnun kalmasaydı koymazdı . cenk aşkallı dıye bı doktor var onuda ovuyorlar
ay bi tane de yeni almıştım. kocaacım onu görmedi henüz. gözlerini açsın bööle
AAnladim cnm.bu ay da hamile olamazsam gitmeyi dusunuyorum o yuzden arastirmaya basladim.daha once bahara gittim ve doruk tip ama istedigim gibi olmadi.simdi medicabile gidesim var ama kadini hic tanimiyorum nasil bi doktor bilemiyorum.
Canim ates olcme cok kolay yaprsin ..
hem biliyomusun ben gecen ay gec basladim ona ragmen cute bildi ne zaman yumyum oldu.. ve adet olcagimi 2 gun onceden bildi...
her sabah dil altindan olcuyorum sonra cute bana bir sayfada tablo yapti oraya girip hergun degerlirimi yaziyorum..
gercekten cok iyi hem vucudunu daha iyi anlarsin..
kocişim kocişim spermn varmı. var varkalıtelimi. evet yumoşla bluşşnmu. buluşsun buluşsun . heycanlımısın. : eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne duruyosn mik mik yapsana mik mik yapsana vay vay mik mik yasana oh oh yandan :124::124::124::124::124:
of ne bileyim çok zor geliyor . ben tembel bir insanımmm :78:
Wass nerenk cok merak ettim walla
kırmızııı.......
:124::124::124::124::124
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?