Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gonlune gore mi wersin dedi afetme pislik adam cok kizdim suanda ona ayip ayip konusma sakin

Olabilir canom hakkinda hayorlisi olsun ama arayip ozur diler ise sende alttan al kizgin oldugunu belli et ama sakin ama sakin bosanacam diyerek diretme

huyunu biliyorum aramaz.. ona güzel konuşmam gerekti o zaman yola gelirdi.. ama bende insanım bi yere kadar dayabiliyorum.. kötü konuştum.. ikna olmadım söylediklerine.. son söz olarakta git ne halin varsa gör dedi..o dilekçeyi görmeden tekrar konuşamam onla yine ipe ipe agzını eydi der..

Yawrum bak suan biliyorum sinirlisin istemiyosun bazi seyleri ama lafini yersende bidaha hep oyle zanedcek bu erkek milleti hepsi mi ayni olur ya

hayatım sznkı resmn bı ayrılık knusması olmus:26:

Yawrum bak suan biliyorum sinirlisin istemiyosun bazi seyleri ama lafini yersende bidaha hep oyle zanedcek bu erkek milleti hepsi mi ayni olur ya

biliyorum canım.. ama dilekçe işini çözemedim o gelene kadar beklesem cuma gece oluyo cumartesi pazar ne yapcam.. eve silahını almaya illaki gelecek.. konuşmadan gitti diyelim.. pazartesi gel dilekçe verecez desem gelmez biliyorum.. ben kendim nasıl yapcam rezilligi bir yana.. dilekçenin dönüşü nasıl oluyo onuda bilmiyorum.. bilen varsa yazsa bi

gönlüne göre versini yanlış aktardım sanırım ona suçlayıcı şeyler söyledim ya gez eglen keyfine bak vs falan.. onlara dedi Allah gönlüne göre versin diye.. hani günahımı alıyosun gibi

anldm cnm ama en ıysı esn gelmdn bı arkadsna yada aılnn yanına gt kı cddyetnı anlasın bda yapmsn

Deniz sakin dilekceyi unut wermek yok dilekce tehdit et bakalim goze alacakmi dilekce wermeyi geldiginde ewde olma aramazsa aramasin o arayana kadar sakin arama illaki aricak seni

anldm cnm ama en ıysı esn gelmdn bı arkadsna yada aılnn yanına gt kı cddyetnı anlasın bda yapmsn

lanet olsun gidemem özelde çalışıyorum.. birgün dahi izin alamam.. cuma gelmez eve eminim cumartesi silahını almaya kesin gelir.. ben konuşmazsam konuşmaz.. onada eminim.. bende son sözü söyledim başka bişey diyemem.. dersem gülünç duruma düşerim offfffffffffff

Deniz sakin dilekceyi unut wermek yok dilekce tehdit et bakalim goze alacakmi dilekce wermeyi geldiginde ewde olma aramazsa aramasin o arayana kadar sakin arama illaki aricak seni

canım istedigim kadar aramayım resmi bişey yapmadıktan sonra inanmaz.. tanıyorum onu.. bi kere sarılsam düzelir herşey ama yapamam (

hiç iyi degilim ben ne olur dua edin bebegim benimle olmuş olsun onunla teskin edeyim kendimi

Canım benim hemen gemileri yaktın. Dur bi sakinleş. Teskin edecek bişi yok daha. İnşallah bebeğin seninledir. Tartışmada ne olursa olsun ayrılık konuşulmamalıydı. İlk ondan geldiyse bu söz(sen ne dediysen de ayrılık lafı geçememeli) tabiki bir bedeli olmalı. Burnu sürtmeli. Ne yani çocuk oyuncağı mı bu. Küstüm oynamıyorum gibi eve gelmiyorum demek. Ama hemen boşanma kararı alma. O da pişman olacaktır eminim. görümceme gider demiştin, aran nasıl bilmiyorum ama eşin ona giderse sana karşı doldurmasın.

ayrılmak istemedigine eminim.. ama beklersemde adım atmaz..

madem gururunu kurtarmanın peşindesin, gerçekten boşanmak istemiyosun o zaman görsün eşin blöfü. internetten avukatsız boşanma örneği bulabilirsen bul doldur al çıktısını koy görebileceği bi yere görsün bi şok yaşasın, gerçekten vermek zorunda değilsin ki dilekçeyi. hem kızların da dediği gibi bi yuva nelerle kuruluyo tamam hoş şeyler değil yaşadıklarınız ama bu da geçecek emin ol...herkesin hayatı dört dörtlük değil ki...kim bilir biz de ne kırıcı şeyler söylüyoruzdur eşlerimizle birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…