Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım istedigim kadar aramayım resmi bişey yapmadıktan sonra inanmaz.. tanıyorum onu.. bi kere sarılsam düzelir herşey ama yapamam (

Bitanem bizde esimle 2hafta once ayriliyorum artik yetti gidiyorum dedim gece saat 1di kawga ediyoduk we kendimi cok uzdum 3gun hi konusmadik we bebegime zarar werdim belkide ondan gitti benden hamileymisim meger ama bilmiyodum cok agladim cok stres yaptim hicranda biliyo 3gun hic konusmadik gece 3te baristik sonra birak ewe gelsin kawga edin ama sonra barisirsiniz

ben dedim ayrılalım diye.. yani bu tartışmanın üzerine bişey yokmuş gibi eve mi gelcen dedim.. gelmiyorum dedi.. bende nikahımıda ayırırım dedim ( görümcem ayrılık için bişey demez ama abisini de haklı görür.. hatta eşim şuan size yazsa siz bile masum bu adam dersiniz..

ayrılmak istemedigine eminim.. ama beklersemde adım atmaz..

Canım benim bak sakinleşmeye başladın. Şimdi senden ricam konuştuklarınız tekrar gözden geçir. Söyledikleri ağır sözler ancak acaba sen mi çok üstüne gittin de bunları söyledi. Sen mi abarttın durumu acaba. Beni yanlış anlama sadece objektif bakmaya çalışıyorum. Gerçekten senin düşündüğün gibi bir durum yoksa, bir kabahati yoksa, haklıysa o yüzden bu kadar sert çıkmış olabilir.

internetten alınıyomu çıktı?? bi resmiyeti varmı.. nasıl bişey ki biliyosan linkini atsana bana ( resmi geçerliligi varsa imzamı atarım onunda imza yeri varsa onada imzala diye önüne koyarım.. bakalım ne yapacak..

Kiz blof yap diyoz adami cidden bosama sakin

resmi belge tabi, boşanma dilekçesi işte...ama veren kişi imza atıyo sadece, kopyala yapıştırla değiştirirsin bir iki yeri, uyduruk bi avukat adı da yazdın mı tamamdır gözü korksun yeter. sonuçta o bilemez ki belgenin orjinallik oranını, eşin biraz tedirgin olsun, ciddiyetini anlasın yeter di mi? yüzde yüz doğru olmak zorunda değil. internette rastlamıştım tesadüfen yaz google'a çıkıyo. wordden yaparsın değişiklikleri 10 dakikada. ama umarım işe yarar, daha da çıkmaza sokmasın da işleri. söyledim ama umarım eşinde ters tepmez yani...inşallah o da gurur yapıp tamam boşanalım demez...

canım ben sakin konuşursam hıh başladı alttan almaya der.. kavga modunda olursa da oda indirmez agzını.. iki ucu şeyli degnek işte..

eve abarttım yatakta basmış gibi muamele ettigim sözlerimde oldu.. ama oraya gelmeden önce bana mantıklı bi özür dileseydi ben o hale gelmezdim.. hep sonuca bakıyo nasıl olduda o hale geldi bu kadın demiyo.. anlatabildim mi?

Kiz blof yap diyoz adami cidden bosama sakin

korkma canım belge sahte olacak zaten, sadece orjinale yakın. gözü korksun diye...Deniz boşanmak istemiyo ki, eminim eşi de asla öyle bişi istemiyodur. ama bu erkekleri böyle korkutmak lazım arada. eşim getirsin yine annesini aynı dilekçeyi ben de koyacam önüne...

sen ne kadar iyi kalpli bi kızsın, inşallahhh hayatın boyunca da böyle olursun...

istemiyorum elbet.. lanet olası evet evine düşkündür ne halt yesin başka karılarla.. ama sinirlendim yaptıkları saçma geldi dayanamadım canını yakmak istedim ((

cnm tabi ki sen de çok çok iyi kalplisin, Denizin üzüntüsünü ne kadar derinde hissettiğini anlayabiliyorum, herkes bunu hissedemez içinde ayrıca çok pozitifsin. Hicrana söyleme sebebim farklıydı biraz...burdaki tüm kızlar seçilmiş yaaa, herkesin kalbi güzel...

Canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öyle. Takılayım dedim sadece. Ben de çok seviyorum sizleri. İyi ki varsınız.

istemiyorum elbet.. lanet olası evet evine düşkündür ne halt yesin başka karılarla.. ama sinirlendim yaptıkları saçma geldi dayanamadım canını yakmak istedim ((

canın yandı çünkü ve sen de onun canını yakmak istiyosun. kızgın olduğun için böyle hissediyosun bu da normal, ama bikaç saat sonra öfken geçecek yaptığı güzel şeyler gözünün önüne gelecek ve sen yavaştan ona haksızlık yaptığını düşünmeye başlayacaksın. aglayabildigin kadar agla açılıyosun ve çok iyi geliyor. hem stres yapmayı bıraksan diyorum artık bebek yolda olabilir ve bu haftalar tutunma haftaları. kocana öfkeli olman bebeği etkilemesin lütfen. risk alırsın biliyosun di mi?

ayyy utandim bebegim yaaa :78: teşekkür edrim sende oylesin...aminnnn

utanma bebeğim doğruları söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…