Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öyle. Takılayım dedim sadece. Ben de çok seviyorum sizleri. İyi ki varsınız.

cnm ben beceremem iltifat etmeyi falan, ne hissediyosam onu söylerim. hatta çoğu zaman çok patavatsızımdır :) ama hislerime çok güvenirim, eşimi gördüğüm an evleneceğim adam demiştim mesela, henüz merhaba bile dememiştik birbirimize... burdaki kızları da seviyorum gerçekten, herkese birbirinin mutluluğunu da üzüntüsünü de paylaşıyor tıpkı çok yakın arkadaş gibi...bebeğimi öz yeğeni kadar seven kızlar var, elaaaamın avatarı benim minişim mesela :) sizler de iyi ki varsınız

gördüm bebişini canım allah nazardan saklasın. Sırtüstü de yatmış. Oooooh gel keyfim gel .:79::79::79::78::78::78::78::78::78:

Denizim canim yanlis kararlar sakin ama sakin almak yoooooookkkkkkkkkk

gördüm bebişini canım allah nazardan saklasın. Sırtüstü de yatmış. Oooooh gel keyfim gel .:79::79::79::78::78::78::78::78::78:

Ben pc ye gecmedik bakamadim teyzosima ya herkez soyledi yarin hemen bakicam bende kuzucuga yer teyzeai onu yerr :-*:-*:-*:-*

amin cnm, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. evet benim minişim çok keyifli, eşimle gördüğümüz anda gülmeye başladık, doktor diyo korktuğunuza değmedi bakın o keyifli keyifli yatıyo :)

Denizcim hiç bişi düşünmeden uyumaya çalış. Yarın ola hayrola. Bebeğini ve kendini düşün. Stres yasakkkkk. Ben yatıyorum. Hepinizi öpüyorum kukucanlar. İyi geceler.

Denizcim hiç bişi düşünmeden uyumaya çalış. Yarın ola hayrola. Bebeğini ve kendini düşün. Stres yasakkkkk. Ben yatıyorum. Hepinizi öpüyorum kukucanlar. İyi geceler.

CANLARIM BENİM HER BİRİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.. RABBİM YUVALARINIZDAN HUZURU GÖBÜŞLERİNİZDEN BEBİŞLERİ EKSİK ETMESİN

kısaca özetleyim sahte dilekçe olayını aklıma düşürenden Allah razı olsun.. benimkine msj attım boşanma dilekçesi indirdim araştırdım tek taraflı olunca uzuyo davalar falan oluyomuş iki tarafta imzalayıp verirse anında sonuçlanıyomuş dedim.. bizimki aradı köpürmüş sen ne sanıyosun oyuncak mı bu senin sevgin bu kadar mıydı.. bu defada ben duyacagımı duydugum için daha sakindim ve medenice halledelim falan dedim.. ben imza falan atmam git ayrılabiliyosan ayrıl falan dedi şükürler olsun düzeldi.. Allahım nazarlardan,kötü niyetli insanlardan korusun yuvalarımızı..

Simdi girdim gecmsi okudum canim. Cok uzuldum okurken ama duzelmenize de sevindimmm.cok sukur.. Denizcim kavgada herseyi soyle ama ucu ayriliga bosanmaya gidecek,bu yonde esini tahrik edecek seyler soyleme( bu konu lackalasirsa cok cirkin olurr.

Rabbim korusun muhabbetinizii

çok üzdü beni canım inan dayanamadım yoksa onu kaybetmek inan düşüncesi bile korkunç.. ama bende böyleyim katlanim diye bişey yok bende.. sevgiden şüphe ettigim an giderim off neyse ki yola geldi.. arada korkutmak işe yarıyo demekki :)

Phhh be sukurler olsun walla geceden beri aklimdasin bi girip bakayim dedim bariamaniza cok sewindik xanim inan ki

Kizlar gunaydinn... bugun itibariyla benim bulantilar basladi rabbim cekme gucunu versin bana insallah...cok zorr....

Bu ARADA GÜNAYDIN CANLARIM BENİM.......yarının heyecanı basti beni yaa ... Güzel şeyler görüp duymak istiyorum duanizi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…