- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öyle. Takılayım dedim sadece. Ben de çok seviyorum sizleri. İyi ki varsınız.
cansinizzzseviyorum sizi iyi geceler diliyorum
cnm ben beceremem iltifat etmeyi falan, ne hissediyosam onu söylerim. hatta çoğu zaman çok patavatsızımdır :) ama hislerime çok güvenirim, eşimi gördüğüm an evleneceğim adam demiştim mesela, henüz merhaba bile dememiştik birbirimize... burdaki kızları da seviyorum gerçekten, herkese birbirinin mutluluğunu da üzüntüsünü de paylaşıyor tıpkı çok yakın arkadaş gibi...bebeğimi öz yeğeni kadar seven kızlar var, elaaaamın avatarı benim minişim mesela :) sizler de iyi ki varsınız
gördüm bebişini canım allah nazardan saklasın. Sırtüstü de yatmış. Oooooh gel keyfim gel .:79::79::79::78::78::78::78::78::78:
gördüm bebişini canım allah nazardan saklasın. Sırtüstü de yatmış. Oooooh gel keyfim gel .:79::79::79::78::78::78::78::78::78:
Ben pc ye gecmedik bakamadim teyzosima ya herkez soyledi yarin hemen bakicam bende kuzucuga yer teyzeai onu yerr :-*:-*:-*:-*
Denizcim hiç bişi düşünmeden uyumaya çalış. Yarın ola hayrola. Bebeğini ve kendini düşün. Stres yasakkkkk. Ben yatıyorum. Hepinizi öpüyorum kukucanlar. İyi geceler.
CANLARIM BENİM HER BİRİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.. RABBİM YUVALARINIZDAN HUZURU GÖBÜŞLERİNİZDEN BEBİŞLERİ EKSİK ETMESİN
kısaca özetleyim sahte dilekçe olayını aklıma düşürenden Allah razı olsun.. benimkine msj attım boşanma dilekçesi indirdim araştırdım tek taraflı olunca uzuyo davalar falan oluyomuş iki tarafta imzalayıp verirse anında sonuçlanıyomuş dedim..bizimki aradı köpürmüş sen ne sanıyosun oyuncak mı bu senin sevgin bu kadar mıydı.. bu defada ben duyacagımı duydugum için daha sakindim ve medenice halledelim falan dedim.. ben imza falan atmam git ayrılabiliyosan ayrıl falan dedi şükürler olsun düzeldi.. Allahım nazarlardan,kötü niyetli insanlardan korusun yuvalarımızı..
Simdi girdim gecmsi okudum canim. Cok uzuldum okurkenama duzelmenize de sevindimmm.cok sukur.. Denizcim kavgada herseyi soyle ama ucu ayriliga bosanmaya gidecek,bu yonde esini tahrik edecek seyler soyleme ( bu konu lackalasirsa cok cirkin olurr.
Rabbim korusun muhabbetinizii
CANLARIM BENİM HER BİRİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.. RABBİM YUVALARINIZDAN HUZURU GÖBÜŞLERİNİZDEN BEBİŞLERİ EKSİK ETMESİN
kısaca özetleyim sahte dilekçe olayını aklıma düşürenden Allah razı olsun.. benimkine msj attım boşanma dilekçesi indirdim araştırdım tek taraflı olunca uzuyo davalar falan oluyomuş iki tarafta imzalayıp verirse anında sonuçlanıyomuş dedim..bizimki aradı köpürmüş sen ne sanıyosun oyuncak mı bu senin sevgin bu kadar mıydı.. bu defada ben duyacagımı duydugum için daha sakindim ve medenice halledelim falan dedim.. ben imza falan atmam git ayrılabiliyosan ayrıl falan dedi şükürler olsun düzeldi.. Allahım nazarlardan,kötü niyetli insanlardan korusun yuvalarımızı..
Phhh be sukurler olsun walla geceden beri aklimdasin bi girip bakayim dedim bariamaniza cok sewindik xanim inan ki
günaydın minikdasimmmm çok üzüldüm yaKizlar gunaydinn... bugun itibariyla benim bulantilar basladirabbim cekme gucunu versin bana insallah...cok zorr....
bebisi buyumusde gezmelere mi gidermis amanda aman yesin onu teysesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?