Bu ARADA GÜNAYDIN CANLARIM BENİM.......yarının heyecanı basti beni yaa ... Güzel şeyler görüp duymak istiyorum duanizi eksik etmeyin
Gunaydinnn. Bugun yolculuk var kizlar. Kocamdan 10gunlugune ayri düsüyorummm mendilleri hazirlayayim bariii
günaydın canım amin inş.tüm dualarımız kabul olur...cumaya yine yaparız...oooooo süpermiş, kalbin ne kadar da temizmiş cnm başka bişi istesen olacakmış. keyfini çıkarın bebişinle :
Allah kabul etsin, dua çok kapsamlı çok güzeldi...
CANLARIM BENİM HER BİRİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.. RABBİM YUVALARINIZDAN HUZURU GÖBÜŞLERİNİZDEN BEBİŞLERİ EKSİK ETMESİN
kısaca özetleyim sahte dilekçe olayını aklıma düşürenden Allah razı olsun.. benimkine msj attım boşanma dilekçesi indirdim araştırdım tek taraflı olunca uzuyo davalar falan oluyomuş iki tarafta imzalayıp verirse anında sonuçlanıyomuş dedim..bizimki aradı köpürmüş sen ne sanıyosun oyuncak mı bu senin sevgin bu kadar mıydı.. bu defada ben duyacagımı duydugum için daha sakindim ve medenice halledelim falan dedim.. ben imza falan atmam git ayrılabiliyosan ayrıl falan dedi şükürler olsun düzeldi.. Allahım nazarlardan,kötü niyetli insanlardan korusun yuvalarımızı..
CANLARIM BENİM HER BİRİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM.. RABBİM YUVALARINIZDAN HUZURU GÖBÜŞLERİNİZDEN BEBİŞLERİ EKSİK ETMESİN
kısaca özetleyim sahte dilekçe olayını aklıma düşürenden Allah razı olsun.. benimkine msj attım boşanma dilekçesi indirdim araştırdım tek taraflı olunca uzuyo davalar falan oluyomuş iki tarafta imzalayıp verirse anında sonuçlanıyomuş dedim..bizimki aradı köpürmüş sen ne sanıyosun oyuncak mı bu senin sevgin bu kadar mıydı.. bu defada ben duyacagımı duydugum için daha sakindim ve medenice halledelim falan dedim.. ben imza falan atmam git ayrılabiliyosan ayrıl falan dedi şükürler olsun düzeldi.. Allahım nazarlardan,kötü niyetli insanlardan korusun yuvalarımızı..
inş. çünkü dünde yazmıştım ama eklenmemişim malesef
ben cıkıyorummm kendınızee cok ıyı bakın canlarım bugun cok tembellık yaptım cıkayım barı :) :) :) yarın gorusuruzz kızlar opuldunuzzzzz
günaydın canım amin inş.tüm dualarımız kabul olur...cumaya yine yaparız...
canım dün senin olayından sora şu duayı okudum eşinin gönlü yumuşasın die: "sümmün bükmün umyün fehim la yerciun"(50 adet) umarım etkisi olmuştur..barışmanıza çok sevindim...bu dua çok tesirli arkadaşlar lütfen not edin eşlerinize okuyun...
Kizlar kendi evlilik sayacimizi kendimiz goremiyor muyuz. Dun ekledim ben gozukuyor mu.
Canim benim o kadar sevindim ki anlatamam. Tam da istedigin gibi olmus her sey. Sen degil o geri adim atmisinan butun gece kabuslar gordum. Esim yoktu yanimda baska adamlar takilyodu pesime gece gece. Allahim kirusun bizleri. Sevdiklerimizi yanimizdan eksik etmesin. Onlara da accik akil ihsan etsin. Birazcik da yontsun
Allah razı olsun canım.. demekki kabul olmuş
günaydın kızlar.
Denizcim çok şükür ya.
okurken sıkıntı girdi içime.sonunu okuyunca rahatladım.
Canım çok kıskançlık yapma.Kıskanıldığını anlayınca da erkekler şımarıyor.
Kıskandığını hiç belli etme.
günaydın kızlar
birgün girmedim neler olmuş ya :26::26:
Denizzim eşinle barışmana çoook sevindim. Rabbim bidaha yaşatmasın. sana naçizane tavsiyem ne kadar tartışma olursa olsun konuyu ayrılığa, boşanmaya getirmeyin. laçkalaşıyor ve işin ciddiyeti kalmıyor. ve ne kadar kolay söylenmeye başlasa da o kadar can yakıyor... bağır çağır ama bunlar konuşulmasın... geçmiş olsunnn
cnm günaydın..
Bugün acayip ağrım var kasıklarımda hasta mı olcam erkenden anlamadım,sabahları inanılmaz acıkıyorum,bugün test almamak için zor tuttum kendimi(
cnm günaydın..
Bugün acayip ağrım var kasıklarımda hasta mı olcam erkenden anlamadım,sabahları inanılmaz acıkıyorum,bugün test almamak için zor tuttum kendimi(
smdi bindik otobuse canm. Telefnda net var ordan girerim insallah :)bebisi buyumusde gezmelere mi gidermis amanda aman yesin onu teysesiham yapsinn :125: küçük bu tatil iyi gelebilir canım sana hayırlı yolculuklar çok dikkat et kendine ve minigimizee...yürümeyi ihmal etme net var mi orda gorusur muyuz :26:
Sagol ablacimm. Aklmda dediklerinn.feribotta falan yururum bol bolgünaydın hicranım.. yarın kaçta randevun? hayırlısı ile güzel şeyler duyacaksın. dualarımız seninle biliyorsun...
canım güle güle bebişinle git bebişinle gel inşallah... dediklerimi unutma..
Gunaydinnn canlariiimmm.
Denizz dun aksam baya zor gecmiss ama tatliya baglamissiniz cok sukurrr.
Banada misafir geldi izin alip erken gittim eve.sildim supurdum vs.
Ay atlattim sukurrr.
Siz nasilsinizzzx
Ilk bir yil gercekten zor canimm, ben cok zorlanmistik 5 yil cikmistik oysaki esimle:))Hayirlisi canim .ama kizlarda soylemis kiskandigini farkettirmemwye calis biraz.yoksa bunu kullaniyor erkeklergünaydım canım :) sorma ya öyle oldu.. hassas insanların erkeklerle yaşaması biraz daha zor sanırım.. ilk 3 yıl böyle geçer diyolar daha biz 1. yıldayız hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?