smdi bindik otobuse canm. Telefnda net var ordan girerim insallah :)
Sagol ablacimm. Aklmda dediklerinn.feribotta falan yururum bol bol
yumurtlamanın kaçıncı günündesin canım.
canım nereye gidiyorsun sen??? güle güle git güle güle gel canım, sağlıkla
Benimde dün regl günümdü olmadım belim ağrıyor ve 2 haftadır gebelik belirtisi yaşıyorum.Geçen hafta test yaptım negatif çıktı.Bu haftada bekliyim belki geç döllenme olmuştur diyorum ama eşim sabırsızlanıyor
canım nereye gidiyorsun sen??? güle güle git güle güle gel canım, sağlıkla
Sagol canimmesim antalyaya gidiyo egitime. Bnde anneme ve kv gidiyorum. Yani tekirdagdan bursayaa
ablacim sabah erkenden cikcaz geliş gidiş 3saat yol var kesin geç döneriz benim dr çok yoğun kalabalık tedavideyken 6saat bekledigimi bilirim
hayırlı yolculuklar annişiiiiimmmmmmmm dikkat edin kendinize... öpüyorum sizi...
günaydın bebişlerimmmmmmmmmm
hadi dünün özetini geçin hem çalışıyorum hemdeee sizi takip edicem ben dün hiç giremedim sabahki konuşmadan sonra neler yaptınız???
Canım resimdeki sen misin??
maşallah cok guzel
Sagol canimmesim antalyaya gidiyo egitime. Bnde anneme ve kv gidiyorum. Yani tekirdagdan bursayaa
Günaydın;
İnt.te yazana göre tahmini yumurtlama tarihi 21 kasım ve 8.günündeyim,7 kasımda en son ragl oldum,12.sinden beri kasıklarım ağrıyor,bugünde bulantım var biraz..
hayırlı yolculuklar kuzum...tmm görüşürüz o zaman
ablacim sabah erkenden cikcaz geliş gidiş 3saat yol var kesin geç döneriz benim dr çok yoğun kalabalık tedavideyken 6saat bekledigimi bilirimbakalım bu kez nasil olacak
Canimm tesekkur ederimbizde seni opuyoruzz dun yetistin mi nasi gecti toplantin
Ilk bir yil gercekten zor canimm, ben cok zorlanmistik 5 yil cikmistik oysaki esimle:))Hayirlisi canim .ama kizlarda soylemis kiskandigini farkettirmemwye calis biraz.yoksa bunu kullaniyor erkekler
ablacim sabah erkenden cikcaz geliş gidiş 3saat yol var kesin geç döneriz benim dr çok yoğun kalabalık tedavideyken 6saat bekledigimi bilirimbakalım bu kez nasil olacak
Dilketinimmmm fotonu cokkk begendim canimmm masallah sanaaacanım nereye gidiyorsun sen??? güle güle git güle güle gel canım, sağlıkla
Nerelerdesin kukulogummm nasil gecti toplantin.dun bende erken ciktim misafir gelicek diye eve gittimm.Baya muhabbet donmussgünaydın bebişlerimmmmmmmmmmhadi dünün özetini geçin hem çalışıyorum hemdeee sizi takip edicem ben dün hiç giremedim sabahki konuşmadan sonra neler yaptınız???
canım 8.günü olduguna eminsen sende kan testi yaptırabilirsin.. kafanı rahatlatmak için.. ama istemiyosan 12.günü bekle idrarda çıkar zaten
dilketinim dünya güzelisin yaaa Allah bahtından da güldürsünnn... çirkin şansı versingünaydın psipsikommmm
ben de dün dooğru dürüst giremedim ama bugün geçmişe göz attığımda sıkıntılı bir gün olmuş canım... bence bugüne odaklanıp güzel haberler alalım
evet canım. çook teşekkür ederim
anladım canım. özleyeceksiniz birbirinizi bayağo desene.. hayırlısıyla git gel canım
canım 8.günü olduguna eminsen sende kan testi yaptırabilirsin.. kafanı rahatlatmak için.. ama istemiyosan 12.günü bekle idrarda çıkar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?