Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın bebişlerimmmmmmmmmm
hadi dünün özetini geçin hem çalışıyorum hemdeee sizi takip edicem ben dün hiç giremedim sabahki konuşmadan sonra neler yaptınız???

kanda test yaptır bence hem geçmiş diyosun ,bize de haber ver,bende yarın yapıcam belki çıkar :)

günaydın bebişlerimmmmmmmmmm
hadi dünün özetini geçin hem çalışıyorum hemdeee sizi takip edicem ben dün hiç giremedim sabahki konuşmadan sonra neler yaptınız???

günaydın psipsikommmm
ben de dün dooğru dürüst giremedim ama bugün geçmişe göz attığımda sıkıntılı bir gün olmuş canım... bence bugüne odaklanıp güzel haberler alalım

Canım resimdeki sen misin??
maşallah cok guzel

evet canım. çook teşekkür ederim

Sagol canimm esim antalyaya gidiyo egitime. Bnde anneme ve kv gidiyorum. Yani tekirdagdan bursayaa

anladım canım. özleyeceksiniz birbirinizi bayağo desene.. hayırlısıyla git gel canım

Günaydın;

İnt.te yazana göre tahmini yumurtlama tarihi 21 kasım ve 8.günündeyim,7 kasımda en son ragl oldum,12.sinden beri kasıklarım ağrıyor,bugünde bulantım var biraz..

canım 8.günü olduguna eminsen sende kan testi yaptırabilirsin.. kafanı rahatlatmak için.. ama istemiyosan 12.günü bekle idrarda çıkar zaten

ablacim sabah erkenden cikcaz geliş gidiş 3saat yol var kesin geç döneriz benim dr çok yoğun kalabalık tedavideyken 6saat bekledigimi bilirim bakalım bu kez nasil olacak

hayatımın hicranı bugün büyük günnnnn...
inşşallah çok güzel haberlerle dön bence pıt pıtları duyup geleceksin öyle hissediyorum...
Canimm tesekkur ederim bizde seni opuyoruzz dun yetistin mi nasi gecti toplantin

ya dün biraz geciktim ama toplantı çok verimliydi... çocuk esirgemedeki çocuklarla ilgili yapılacak olan bir sosyal sorumluluk projesi ile ilgili... istanbulda olanlarla bir gün toplansak birbirimizi tanıdıktan sonra da oraya gitsek nasıl güzel olur... eğer böyle bişeyler düşünen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçsin ve bir program yapalım...

Ilk bir yil gercekten zor canimm, ben cok zorlanmistik 5 yil cikmistik oysaki esimle:))Hayirlisi canim .ama kizlarda soylemis kiskandigini farkettirmemwye calis biraz.yoksa bunu kullaniyor erkekler

çok haklısın canım.. normalde inan bu kadar degildim bu ay hormonlarım alt üst oldu.. hassaslaştım..birdaha mı tövbeeee :) o beni kıskansın öyle daha iyiydik

ablacim sabah erkenden cikcaz geliş gidiş 3saat yol var kesin geç döneriz benim dr çok yoğun kalabalık tedavideyken 6saat bekledigimi bilirim bakalım bu kez nasil olacak

canım saati sormamda ki sebep şimdi kan ve idrar tahlillerin yapılacak ondan sordum.. hani erken saatte ise bir şey yemeden içmeden git diyecektim..

canım nereye gidiyorsun sen??? güle güle git güle güle gel canım, sağlıkla
Dilketinimmmm fotonu cokkk begendim canimmm masallah sanaaa
günaydın bebişlerimmmmmmmmmmhadi dünün özetini geçin hem çalışıyorum hemdeee sizi takip edicem ben dün hiç giremedim sabahki konuşmadan sonra neler yaptınız???
Nerelerdesin kukulogummm nasil gecti toplantin.dun bende erken ciktim misafir gelicek diye eve gittimm.Baya muhabbet donmuss

dilketinim dünya güzelisin yaaa Allah bahtından da güldürsünnn... çirkin şansı versin
hımmm sanırım kötü bir günmüş ben bakmadım geçmişie direk daldım buraya...

canım 8.günü olduguna eminsen sende kan testi yaptırabilirsin.. kafanı rahatlatmak için.. ama istemiyosan 12.günü bekle idrarda çıkar zaten

denizim bişey dicem ama beni yanlış anlama... ben erken test yapmıştım biliyorsun dpo 9 yani yumurtlamadan sonra ki 9. günde pozitifi görmüştüm ama bak erken bilmem bişeyi değiştirmedi... test yaptın mı bilmiyorum ama burdaki kimyasalları duyduktan sonra ve kızların üzüntüsünü paylaştıktan sonra adet günü gelmeden test yapmayın derim... sende kaybetmenin ne demek olduğunu biliyorsun... inşallah meleğin göbişinde seninledir testlerin pozitif çıkar ama bana sorarsan nacizane bekle derim ... sen, düşündüğüm için diyorum ben yoksa başka bir amacım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…