kiz test yaptin mi ??
Hosgeldin bu arada..
Teşekkür ederim canım yaptım dün negatif çıktı ama inanılmaz yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi durup dururken midem bulanıyor psikolojik sanırım olsa testte çıkardı herhalde silik falan
bestelerinizi acaip beğeniyorumda kızlar dilime dolanıyor iş yerinde olmuyor işte...
sen dorukta kime gittin daha önce canım? Ben de doktor araştırıyorum. Ama seçeneklerimi fazlasıyla daralttım ben. Şimdi Murat bey veya Aylin hanımı düşünüyorum, önce bi denemem lazım tabi. Bir de acıbademde ebru füsun ışık, o da seçeneklerim arasında...Oraya hic gitmedim sanki basit geliyo orası bana.ama bellide olmaz iste.giden varmi yada gittiniz mi gidecekmisiniz
güle güle canımmm, görüşürüz, herşey için çok sağolkızlarr benım çıkmam lazım bestelerınıze konuşmalarına doyum olmuyorrr kendınızeee ıyı ıyı bakın mıkmıklı yumoslu geceler sızınlee olsun :)
nyse kızlarrr bu sefer kesın çıkıyorum bestelerınıze ve muhabbetınıze doyum olmuyor sıze mık mık lı yumoslu sposlu gecelerrrr olsun mık mıkler gelsın mınıklerrrrr
Tskler canim gene bekleriz pasta borek uap gel gelirken bosolmuyo böylenyse kızlarrr bu sefer kesın çıkıyorum bestelerınıze ve muhabbetınıze doyum olmuyor sıze mık mık lı yumoslu sposlu gecelerrrr olsun mık mıkler gelsın mınıklerrrrr
sen dorukta kime gittin daha önce canım? Ben de doktor araştırıyorum. Ama seçeneklerimi fazlasıyla daralttım ben. Şimdi Murat bey veya Aylin hanımı düşünüyorum, önce bi denemem lazım tabi. Bir de acıbademde ebru füsun ışık, o da seçeneklerim arasında...
güle güle canımmm, görüşürüz, herşey için çok sağol
Tskler canim gene bekleriz pasta borek uap gel gelirken bosolmuyo böyle
Gun içi önemli degil cokda mikmik yaparken gelirse iste ozaman ayvayi yersin tüm konssntren kacar :))
hşcakal tatlm kndne ıyı bakkkkk
hahah tmm kızlar Arnavut böreği yapıpta gelırım bıdakıne :)
tamam bnde yanına cay yapym kuru kuru olmaz diiiiiiiiiiiiiimiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen dorukta kime gittin daha önce canım? Ben de doktor araştırıyorum. Ama seçeneklerimi fazlasıyla daralttım ben. Şimdi Murat bey veya Aylin hanımı düşünüyorum, önce bi denemem lazım tabi. Bir de acıbademde ebru füsun ışık, o da seçeneklerim arasında...
güle güle canımmm, görüşürüz, herşey için çok sağol
ben yaparımmmm
bak nası da biliyo
Biliyosunuz arkadaslar ben genelde yıkılıyorum siz yaparsiniz ben yerim :))) ogleyinde size kebab ismarlayayim
sühendan hanımı duydum ama gitmedim hiç. Yoğunluk olsun istemiyorum ya, öyle olunca yeteri kadar ilgilenemiyor doktorlar. Ben yıldırım dorukta gizem hanım ve nuray boyara gitmiştim, gizem hanım çok yoğun, randevu bulmakta zorlanıyor insan. Benim bildiğim kadarıyla özel hastanelerin hepsinde kan tahlilleri için bir miktar para alınıyor canım ya.:26: medicalde de kan tahlillerine para aldılar benden mesela.Cnm ben suhendan hanima gittim cekirge dorukta.oldukca tecrubeli bi doktor.fakat yoğun ve tahlil ücretleri fazla diye gitmedim bida.cogu hastane kan tahlillerine ucret almiyor kaziklandimi hissettim sanki.
bestelerinizi acaip beğeniyorumda kızlar dilime dolanıyor iş yerinde olmuyor işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?