Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hicranım güzel haberlerini ben de bekliyorum canım

psipsikom ben varım

Dilketinimmmm fotonu cokkk begendim canimmm masallah sanaaaNerelerdesin kukulogummm nasil gecti toplantin.dun bende erken ciktim misafir gelicek diye eve gittimm.Baya muhabbet donmuss

canımın içi çok teşekkür ederimmmm

Dilketinimmmm fotonu cokkk begendim canimmm masallah sanaaaNerelerdesin kukulogummm nasil gecti toplantin.dun bende erken ciktim misafir gelicek diye eve gittimm.Baya muhabbet donmuss

kukişimmmm nasıl özledim sizi anlatamam dün çok yoğundum akşam arkadaşlara gittik eve geç geldik uyuyakalmışım gelemedim ama sabah hemen açtım çok özledimmmmmmmm

toplantım iyiydi bir fikir sundum istanbulda olanlar için kabul edenler olursa hem biz görüşmüş oluruz hemde hayırlı bir iş yapmış oluruz kuzucuklarım

Evet yaa on gun ayri takilcaz artik
Cok guzel yaa istanbulda olsaydim cok isterdm katilmayi.

erken gidicez ablacim zaten kahvalti yapıp cikcaktik biz :26: şimdi ben dr n ozel muayenehanesine gidicem benden tahlil ister buyuk ihtimalle ama baska bi gun yaptiririm tip fakültesinde yada ilcedeki devlet hast. ... Kesin hafta ici tekrar cagirir

12.günü çıkıyorsa beklerim ozaman içimi rahatlattın saolasın,senin bat nezaman,yumurtlama tarihi?
Yakın tarihlerimiz sanırım

evet canım çok yakın benimde yarın 8.günüm.. kızlar yapma diyor ama yapıcam.. 5 dese yeter bana.. çok araştırdım doktor sitelerini 3.haftada beta hcg referans aralıgı 10dan başlıyo.. 3.haftam yarın benim bu arada adeti beklemememin en büyük sebebi ben artık hamile kalıyorumda adetle atılıyomu diye düşünmeye başladım.. varsa yarın onu ögrencem.. dua et lütfen.. 7.ayım artık

dilketinim dünya güzelisin yaaa Allah bahtından da güldürsünnn... çirkin şansı versin
hımmm sanırım kötü bir günmüş ben bakmadım geçmişie direk daldım buraya...

oy balım teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz valla. burdaki bütün kızlar çok güzeller ve de iyi kalpliler gerçekten. maşallah bize ayrıca Allaha şükür şanslıyım bir de bebek olaydı iyiydi tabi

maşallah canım ya tu tu tu çok güzelsin bebegimmm

balımmm sen de çook güzelsin, bebişin de öyle olacak inşallah bugün güzel haberlerini ben de bekliyommm

arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok.ben şimdi starda meleği izliyorum anne olanların süreçlerini anlatıyorlar ama zor anne olanlar.mesela bi kadın 10 doktora gitmiş anne olamazsın demiş ama kadın umudunu yitirmemiş anne olmuş:)bizde yitirmeyelim inşallah9

bu arada dilketincim çok hoş ve güzelsin canııım:)

canım benim dünden beri söylicem söyleyemedim.. daha çok küçük bebiş gitmesen mi acaba.. kaç saat sürüyo nerde yaşıyosun bilmiyorum ama yol uzunsa gitme hele otobüsle hiç gitme..

Sagol canim guzel dusuncen icin. Dr uma sordum 6saat suruyo gdebilir miyim diye. Kanaman yok,2saatte bir 15dk yurumek sartiyla gdebilirsin ddi.

Ciktik bakalim yola evde yalnz kalmam daha sikinti olacak su durumdaa.

size söz veriyorum eger varsa ve adetle giderse üzülmicem söz veriyorum.. ben artık hamile kalıyorumda acaba düşüyomu diye düünmekten sıkıldım.. bi görelim Rabbim inşallah vermiştir onu bize..sonrasına bakarız büyüyyomu gidiyomu nedir.. doktora gittigimde söyleyecek bieyim olur.. ya inanmazsın her haltı yaptırdım bişe yok bugün yarın hamilesin diyolar.. ee hani.. inşallah anlamışsındır beni.. varsa bi sıkıntı onu çözmek niyetim..hem emin olun sadece size söylerim sonucumu..

Hicranım güzel haberlerini ben de bekliyorum canım

psipsikom ben varım

canımın içi çok teşekkür ederimmmm
güzel kalpli güzel arkadaşım tamam ben bir gün ayarlıyım görevlilerle konuşup gelmek isteyen arkadaşları da ekleriz çok güzel olur yaa...

yarin büyük gün kuzum ayyy ins duyarim yarin pit pitlariii
ben bugün sandım heyecanlandım kuzum... bence duyacaksın ben öyle hissediyorummmm

olsun canım ilinizdeki yerlere gidebilirsiniz çok güzeller...

olacak minik kuşum hayırlısı ile o da olacak...

selam canım... ya bende dün akşam haberlerde bir bebek hikayesi dinledim belki gözünüze çarpmıştır. 5 aylık doğmuş el kadar nasıl küçük öyle zorluklarla yetiştirmişler ve büyümüş nasıl güzel gülüyor... annesinin ilk doğduğunda kucağına aldığı videoda kadının göğsü kadar düşünün ne kadar küçük... Allah'ım ömür verdikten sonra hepsi yaşıyor... bize sağlıklı bebekler nasip etsin

olsun kavuşmanız çok güzel olacak canım öyle düşün... aşkınız daha da büyüyecek böyle

haklısın canım... inşallah öyle bişey olmaz ama Allah korusun olursa da tedavini olursun. sanırım öyle bir rahatsızlık varmış ve iğne olmak gerekiyormuş. Rabbim güzel şeyler yaşatsın canımmm

günaydın canım. evet haklısın ümit kesmemek lazım. ben de kesmiyorum iltifatın için de çok teşekkür ederimmm

Valla insan duramıyor,bu siteye üye olduğumdan beri açmadan duramıyorum,bence de yap bakalım bende merak ettim şimdi :) ben de yoksa diye ümitsizliğe kapılırım diye önce idrarda görmek için bekliyorum yoksa yapardım bende valla bi an önce öğrenmek istiyorum ama.
ALLAH gönlüne göre versin inş.ederim tabi cnm dualarım seninle..Nezaman yaptırcaksın,habersiz bırakma bizi..7 aydır mı deniyosun yoksa 7 aydır mı evlisin?

Kızlar Günaydınnnn,
Soğan kürü kullanan biri olarak dün regl oldum ve ilkgün lekelenme olarak gelen şey dolu dolu kanamayla ve pıhtılarla başladı, demekki işe yarıyor... Kullanan varsa bırakmasın içimizi temizlediğini şuan anlayabiliyorum... Umarım ii gelir bende polibi operasyonsuz atarım... Rüyamda 2 Nisan die bi tarih gördüm...Kızlar acaba bebekle ilgisi olabilir mi çünkü şuan tek derdim bu. Rüya tabirine baktım o tarihte yaşayacağınız güzel olayların veya iyi olmayan şeylerin başlangıcı bir yere not edin diyor. Ben güzel olarak düşünmek istiyorum :)) uzun bir zaman ama olsun beklerimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…