hayatımın hicranı bugün büyük günnnnn...
inşşallah çok güzel haberlerle dön bence pıt pıtları duyup geleceksin öyle hissediyorum...
ya dün biraz geciktim ama toplantı çok verimliydi... çocuk esirgemedeki çocuklarla ilgili yapılacak olan bir sosyal sorumluluk projesi ile ilgili... istanbulda olanlarla bir gün toplansak birbirimizi tanıdıktan sonra da oraya gitsek nasıl güzel olur... eğer böyle bişeyler düşünen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçsin ve bir program yapalım...
Dilketinimmmm fotonu cokkk begendim canimmm masallah sanaaaNerelerdesin kukulogummm nasil gecti toplantin.dun bende erken ciktim misafir gelicek diye eve gittimm.Baya muhabbet donmuss
yarin büyük gün kuzum
Dilketinimmmm fotonu cokkk begendim canimmm masallah sanaaaNerelerdesin kukulogummm nasil gecti toplantin.dun bende erken ciktim misafir gelicek diye eve gittimm.Baya muhabbet donmuss
Evet yaa on gun ayri takilcaz artikgünaydın psipsikommmm
ben de dün dooğru dürüst giremedim ama bugün geçmişe göz attığımda sıkıntılı bir gün olmuş canım... bence bugüne odaklanıp güzel haberler alalım
evet canım. çook teşekkür ederim
anladım canım. özleyeceksiniz birbirinizi bayağo desene.. hayırlısıyla git gel canım
Cok guzel yaa istanbulda olsaydim cok isterdm katilmayi.hayatımın hicranı bugün büyük günnnnn...
inşşallah çok güzel haberlerle dön bence pıt pıtları duyup geleceksin öyle hissediyorum...
ya dün biraz geciktim ama toplantı çok verimliydi... çocuk esirgemedeki çocuklarla ilgili yapılacak olan bir sosyal sorumluluk projesi ile ilgili... istanbulda olanlarla bir gün toplansak birbirimizi tanıdıktan sonra da oraya gitsek nasıl güzel olur... eğer böyle bişeyler düşünen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçsin ve bir program yapalım...
erken gidicez ablacim zaten kahvalti yapıp cikcaktik biz :26: şimdi ben dr n ozel muayenehanesine gidicem benden tahlil ister buyuk ihtimalle ama baska bi gun yaptiririm tip fakültesinde yada ilcedeki devlet hast. ... Kesin hafta ici tekrar cagirir
12.günü çıkıyorsa beklerim ozaman içimi rahatlattın saolasın,senin bat nezaman,yumurtlama tarihi?
Yakın tarihlerimiz sanırım
dilketinim dünya güzelisin yaaa Allah bahtından da güldürsünnn... çirkin şansı versin
hımmm sanırım kötü bir günmüş ben bakmadım geçmişie direk daldım buraya...
maşallah canım ya tu tu tu çok güzelsin bebegimmm
Yarin bebisini mi gorcen kizzz yerim ben onuuuuablacim sabah erkenden cikcaz geliş gidiş 3saat yol var kesin geç döneriz benim dr çok yoğun kalabalık tedavideyken 6saat bekledigimi bilirimbakalım bu kez nasil olacak
canım benim dünden beri söylicem söyleyemedim.. daha çok küçük bebiş gitmesen mi acaba.. kaç saat sürüyo nerde yaşıyosun bilmiyorum ama yol uzunsa gitme hele otobüsle hiç gitme..
dilketinim dünya güzelisin yaaa Allah bahtından da güldürsünnn... çirkin şansı versin
hımmm sanırım kötü bir günmüş ben bakmadım geçmişie direk daldım buraya...
denizim bişey dicem ama beni yanlış anlama... ben erken test yapmıştım biliyorsun dpo 9 yani yumurtlamadan sonra ki 9. günde pozitifi görmüştüm ama bak erken bilmem bişeyi değiştirmedi... test yaptın mı bilmiyorum ama burdaki kimyasalları duyduktan sonra ve kızların üzüntüsünü paylaştıktan sonra adet günü gelmeden test yapmayın derim... sende kaybetmenin ne demek olduğunu biliyorsun... inşallah meleğin göbişinde seninledir testlerin pozitif çıkar ama bana sorarsan nacizane bekle derim ...sen, düşündüğüm için diyorum ben yoksa başka bir amacım yok
optuk seni teysesi senin bebis yakinda gelecekmis gobusube benim mimike öyle demis annesi
güzel kalpli güzel arkadaşım tamam ben bir gün ayarlıyım görevlilerle konuşup gelmek isteyen arkadaşları da ekleriz çok güzel olur yaa...Hicranım güzel haberlerini ben de bekliyorum canım
psipsikom ben varım
canımın içi çok teşekkür ederimmmm
ben bugün sandım heyecanlandım kuzum... bence duyacaksın ben öyle hissediyorummmmyarin büyük gün kuzumayyy ins duyarim yarin pit pitlariii
Evet yaa on gun ayri takilcaz artik
Cok guzel yaa istanbulda olsaydim cok isterdm katilmayi.
oy balım teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz valla. burdaki bütün kızlar çok güzeller ve de iyi kalpliler gerçekten. maşallah bizeayrıca Allaha şükür şanslıyım bir de bebek olaydı iyiydi tabi
balımmm sen de çook güzelsin, bebişin de öyle olacak inşallahbugün güzel haberlerini ben de bekliyommm
selam canım... ya bende dün akşam haberlerde bir bebek hikayesi dinledim belki gözünüze çarpmıştır. 5 aylık doğmuş el kadar nasıl küçük öyle zorluklarla yetiştirmişler ve büyümüş nasıl güzel gülüyor... annesinin ilk doğduğunda kucağına aldığı videoda kadının göğsü kadar düşünün ne kadar küçük... Allah'ım ömür verdikten sonra hepsi yaşıyor... bize sağlıklı bebekler nasip etsinarkadaşlar nasılsınız ne var ne yok.ben şimdi starda meleği izliyorum anne olanların süreçlerini anlatıyorlar ama zor anne olanlar.mesela bi kadın 10 doktora gitmiş anne olamazsın demiş ama kadın umudunu yitirmemiş anne olmuş:)bizde yitirmeyelim inşallah9
bu arada dilketincim çok hoş ve güzelsin canııım:)
Evet yaa on gun ayri takilcaz artik
Cok guzel yaa istanbulda olsaydim cok isterdm katilmayi.
evet canım çok yakın benimde yarın 8.günüm.. kızlar yapma diyor ama yapıcam.. 5 dese yeter bana.. çok araştırdım doktor sitelerini 3.haftada beta hcg referans aralıgı 10dan başlıyo.. 3.haftam yarın benimbu arada adeti beklemememin en büyük sebebi ben artık hamile kalıyorumda adetle atılıyomu diye düşünmeye başladım.. varsa yarın onu ögrencem.. dua et lütfen.. 7.ayım artık
arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok.ben şimdi starda meleği izliyorum anne olanların süreçlerini anlatıyorlar ama zor anne olanlar.mesela bi kadın 10 doktora gitmiş anne olamazsın demiş ama kadın umudunu yitirmemiş anne olmuş:)bizde yitirmeyelim inşallah9
bu arada dilketincim çok hoş ve güzelsin canııım:)
evet canım çok yakın benimde yarın 8.günüm.. kızlar yapma diyor ama yapıcam.. 5 dese yeter bana.. çok araştırdım doktor sitelerini 3.haftada beta hcg referans aralıgı 10dan başlıyo.. 3.haftam yarın benimbu arada adeti beklemememin en büyük sebebi ben artık hamile kalıyorumda adetle atılıyomu diye düşünmeye başladım.. varsa yarın onu ögrencem.. dua et lütfen.. 7.ayım artık
Sagol canim guzel dusuncen icin. Dr uma sordum 6saat suruyo gdebilir miyim diye. Kanaman yok,2saatte bir 15dk yurumek sartiyla gdebilirsin ddi.
Ciktik bakalim yola evde yalnz kalmam daha sikinti olacak su durumdaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?