6+2olcam yarin canim ama hep okuyorumm geneldr sat a gore bir hafta geriden geliyor bebisler o yüzden çok umutlu değilim kalp atisi için
olsun kavuşmanız çok güzel olacak canım öyle düşün... aşkınız daha da büyüyecek böyle
haklısın canım... inşallah öyle bişey olmaz ama Allah korusun olursa da tedavini olursun. sanırım öyle bir rahatsızlık varmış ve iğne olmak gerekiyormuş. Rabbim güzel şeyler yaşatsın canımmm
günaydın canım. evet haklısın ümit kesmemek lazım. ben de kesmiyorumiltifatın için de çok teşekkür ederimmm
6+2olcam yarin canim ama hep okuyorumm geneldr sat a gore bir hafta geriden geliyor bebisler o yüzden çok umutlu değilim kalp atisi için
peki tatlışım sen bilirsin seni okdar iyi anlıyorum ki gelen aya bana da gelecek belki aynı duygular bilmiyorum ama şundan eminim kafandan çıkardığın anda hamile kalıyorsun... biraz hava değişimi yap eşini al tatile git eğlen gez dolaş... ne bilim mesela biz gelen ay mikmik döneminde biryerlere gitmeyi düşünüyoruz sırf aklımdan gitsin diye..size söz veriyorum eger varsa ve adetle giderse üzülmicem söz veriyorum.. ben artık hamile kalıyorumda acaba düşüyomu diye düünmekten sıkıldım.. bi görelim Rabbim inşallah vermiştir onu bize..sonrasına bakarız büyüyyomu gidiyomu nedir.. doktora gittigimde söyleyecek bieyim olur.. ya inanmazsın her haltı yaptırdım bişe yok bugün yarın hamilesin diyolar.. ee hani.. inşallah anlamışsındır beni.. varsa bi sıkıntı onu çözmek niyetim..hem emin olun sadece size söylerim sonucumu..
Sagol canim guzel dusuncen icin. Dr uma sordum 6saat suruyo gdebilir miyim diye. Kanaman yok,2saatte bir 15dk yurumek sartiyla gdebilirsin ddi.
Ciktik bakalim yola evde yalnz kalmam daha sikinti olacak su durumdaa.
Kızlar Günaydınnnn,
Soğan kürü kullanan biri olarak dün regl oldum ve ilkgün lekelenme olarak gelen şey dolu dolu kanamayla ve pıhtılarla başladı, demekki işe yarıyor... Kullanan varsa bırakmasın içimizi temizlediğini şuan anlayabiliyorum... Umarım ii gelir bende polibi operasyonsuz atarım... Rüyamda 2 Nisan die bi tarih gördüm...Kızlar ben acaba bebekle ilgisi olabilir mi çünkü şuan tek derdim bu. Rüya tabirine baktım o tarihte yaşayacağınız güzel olayların veya iyi olmayan şeylerin başlangıcı bir yere not edin diyor. Ben güzel olarak düşünmek istiyorum :)) uzun bir zaman ama olsun beklerimmm[/QU
hamile kalıp nisandada hayırlısıyla cinsiyetini öğreniyor olabilirisn inşallah:)
Valla insan duramıyor,bu siteye üye olduğumdan beri açmadan duramıyorum,bence de yap bakalım bende merak ettim şimdi :) ben de yoksa diye ümitsizliğe kapılırım diye önce idrarda görmek için bekliyorumyoksa yapardım bende valla bi an önce öğrenmek istiyorum ama.
ALLAH gönlüne göre versin inş.ederim tabi cnm dualarım seninle..Nezaman yaptırcaksın,habersiz bırakma bizi..7 aydır mı deniyosun yoksa 7 aydır mı evlisin?
teşekkür edrim bebegimmmm benimmm kiss bebisin herseyi olusmus ya
optuk seni teysesi senin bebis yakinda gelecekmis gobusube benim mimike öyle demis annesi
güzel kalpli güzel arkadaşım tamam ben bir gün ayarlıyım görevlilerle konuşup gelmek isteyen arkadaşları da ekleriz çok güzel olur yaa...
ben bugün sandım heyecanlandım kuzum... bence duyacaksın ben öyle hissediyorummmm
olsun canım ilinizdeki yerlere gidebilirsiniz çok güzeller...
olacak minik kuşum hayırlısı ile o da olacak...
selam canım... ya bende dün akşam haberlerde bir bebek hikayesi dinledim belki gözünüze çarpmıştır. 5 aylık doğmuş el kadar nasıl küçük öyle zorluklarla yetiştirmişler ve büyümüş nasıl güzel gülüyor... annesinin ilk doğduğunda kucağına aldığı videoda kadının göğsü kadar düşünün ne kadar küçük... Allah'ım ömür verdikten sonra hepsi yaşıyor... bize sağlıklı bebekler nasip etsin
güzel kalpli güzel arkadaşım tamam ben bir gün ayarlıyım görevlilerle konuşup gelmek isteyen arkadaşları am haberlerde bir bebek hikayesi dinledim belki gözünüze çarpmıştır. 5 aylık doğmuş el kadar nasıl küçük öyle zorluklarla yetiştirmişler ve büyümüş nasıl güzel gülüyor... annesinin ilkkadar düşünün ne kadar küçük... Allah'ım ömür verdikten sonra hepsi yaşıyor... bize sağlıklı bebekler nasip etsin
ayyy keske bende ist olsaydim yaa
teşekkür edrim bebegimmmm benimmm kiss bebisin herseyi olusmus yane kadar hızlı büyüyor
bende ist olsaydim keskeee
yayamazlik yapmio annisi hic uzmuo benim kuzu
sizden ricam bu perşembe gecesi dua edelim yarın testim pozitif olsun.. olmazsa sinir küpü olup girmeyebilirim.. girmezsem bilin ki negatiftir
günaydın kusummmmmm nasilsin ates nasil gidiyorGunaydin...........................
yayamazlik yapmio annisi hic uzmuo benim kuzukaramanin koyunu sonra çıkar oyunu derler hiç belli olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?