Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen öyle canım belki oluşmaya çalışıyo ne biliyoz ki.. ben o testi yaptırdım temiz çıktı pıhtılaşma sorunumda yok ama doktor dedi ki her hamilelik farklıdır şimdi testinde yok evet ama bidahakine olmıcak diye bişey yok dedi..

6+2olcam yarin canim ama hep okuyorumm geneldr sat a gore bir hafta geriden geliyor bebisler o yüzden çok umutlu değilim kalp atisi için

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 6. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 239 gün kaldı.
Bebeğinizin artık küçük bir karaciğeri var. Karaciğer besinlerin işlenmesinde önemli bir rol oynar. Aşırı kan şekerini saklar ve ihtiyaç anında tekrar serbest bırakır. Yağları saklar ve gerektiğinde yakar. Aşırı proteinleri (amino asitler) ayrıştırır. Kan pıhtılaşma faktörlerini sentezler ve alkol dahil zehirli maddeleri ayrıştırır. Bebeğinizin ağzı, çenesi, yemek borusu, safra kesesi, midesi, bağırsakları, pankreası ve akciğerleri şekillenmeye başladı.

peki tatlışım sen bilirsin seni okdar iyi anlıyorum ki gelen aya bana da gelecek belki aynı duygular bilmiyorum ama şundan eminim kafandan çıkardığın anda hamile kalıyorsun... biraz hava değişimi yap eşini al tatile git eğlen gez dolaş... ne bilim mesela biz gelen ay mikmik döneminde biryerlere gitmeyi düşünüyoruz sırf aklımdan gitsin diye..

Sagol canim guzel dusuncen icin. Dr uma sordum 6saat suruyo gdebilir miyim diye. Kanaman yok,2saatte bir 15dk yurumek sartiyla gdebilirsin ddi.

Ciktik bakalim yola evde yalnz kalmam daha sikinti olacak su durumdaa.

Allah korusun dualarımız sizinle bebeğim

kızlarrrrrr günaydın toteme devam soooon 15 :119::119::119::119::119::119::119:

boş gebelik sonrası 7. ayım canım.. ilkinde istedigimiz ayın ertesine olmuştu..şimdi yok..

optuk seni teysesi senin bebis yakinda gelecekmis gobusube benim mimike öyle demis annesi

ohh mis gibi geldi öpücükleriniz valla öyle mi demiş?? valla ben benimkinin adını değiştiricem bu gidişle nazlı koyucam galiba

evet ama önce biz görüşelim dediğin gibi... çok merak ediyorum hepinizi

amin canım onu bende izledim o uffacık bebiş bir biyüyor ve çok yakışıklı bir bebiş oluyor gitgide nekadar güzel toparlıyor maşşalh.Allah hayırlı ömür versin...

sizden ricam bu perşembe gecesi dua edelim yarın testim pozitif olsun.. olmazsa sinir küpü olup girmeyebilirim.. girmezsem bilin ki negatiftir

sizden ricam bu perşembe gecesi dua edelim yarın testim pozitif olsun.. olmazsa sinir küpü olup girmeyebilirim.. girmezsem bilin ki negatiftir

denizcim barışmanıza çok sevindim dün gece çookdua ettim sana allahım duydu sesimi şimdide testin pozitif çıksın die dua edıcem bebeğimmm

yayamazlik yapmio annisi hic uzmuo benim kuzu karamanin koyunu sonra çıkar oyunu derler hiç belli olmaz dimi

uslu bir oğluşş olcakta ondan annesiii bende mutluyum dün eşime çok beğendiğim çay bardağı tepsi tabak şekerlik ten oluşan takımı aldırttım bugun müsafirler gelcek onlara servis yapcam onalrla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…