Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

boş gebelik sonrası 7. ayım canım.. ilkinde istedigimiz ayın ertesine olmuştu..şimdi yok..

Canım benim anlıyorum seni sakın üzülme,bende boş gebelik yaşadım.Birkere hamile kaldım 2009 yılında ve önce ikiz dediler ve sonrasında biri boş haberini aldım ve ikize sevinirken şaşkınlıkla 2 hafta sonrasında birinin olmadığını öğrendim ve boş gebelikmiş ve hatta sağlıklı bebeğimide kaybedebileceğimi söyledi dr.şok üstüne şok,ALLAH tan o dr.u değiştirmişim şuanda bi kızım var 4 yaşını bitirdi ve çok sağlıklı allah herşeyin yardımcısı çok dua etmişim işe gidip gelirken uyumadan önce aklıma geldikçe ve sonuç ortada,sakın umudunu kaybetme ve hissediyosan ve hissediyosundur zaten dua et ve al sonucu yanındayım dualarımla..

canım benimde poliplerim vardı hemde yerleri kritik olduğu halde hamile kaldım kafana takma onları moralini bozmak gibi olmasın ama onlar soğan kürü ile gitmez çünkü et beni gibi düşün kökü olan şeylermiş doktorum bana çok çok çok uzun anlattı bunu.. yani ameliyat ile temizlense bile kökü alınmadıysa yine tekrarlarmış... bence poliplere takılma onlar sorun değil benimkiler hem rahim ağzında hemde yumurtalığın hemen altında ve küçükde değillerdi... kürtajla hepsi temizlenmiş oldu bebeğimi kaybedince... hayırlısı olur inşallah

6+2olcam yarin canim ama hep okuyorumm geneldr sat a gore bir hafta geriden geliyor bebisler o yüzden çok umutlu değilim kalp atisi için

hicranım bildiğim kadarıyla 6+3 olduğunda 7 haftalık olarak gösterecek takvimin bence görebilirsin yaaa... öyle umut ediyorum ben
denizimmmm bende bütün testleri yaptırdım pıhtılaşma yok dedi ama hamile kalınca bebe aspirinine başlayalım her ihtimale karşı dedi bende kansızlık var kan ilaçları içiyorum kürtajla daha fazla kan kaybettiğim için...

lilimmmmmmmmm totomdaşımmmmmm

tamam ozaman hadi ayarlayalım bir kahvaltı bir yemek bişey buluşup fotolarımızı da buraya ekleyelim ne dersiniz kızçeler istanbulda oturanlar kimler ben dilketin... başka başkaaaa

hımmm... o zaman sen bunu hamile kalıncaya kadar yapmaya devam edeceksin. canım seni anlıyorum ama nolur yıpranmamaya dikkat et ama olur mu...
kızlarrrrrr günaydın toteme devam soooon 15 :119::119::119::119::119::119::119:

hadi bakalım... günaydın buarada liliiimmmm

dilketin bitanem çooooook güzelsin yaaaaaa çok beğendim seniii çok sevimlisin fındık fayem ol sen benimmm

totemmmmdaşımmmmmmmmmm çok seviyom seniiii şımşıkı şayılalımmm

hımmm... o zaman sen bunu hamile kalıncaya kadar yapmaya devam edeceksin. canım seni anlıyorum ama nolur yıpranmamaya dikkat et ama olur mu...

hadi bakalım... günaydın buarada liliiimmmm

günaydın fındık fayemmm bende sana yazmıştım çok güzelsin diee

ayyy keske bende ist olsaydim yaa

Bende sen gibi kıza nazlı erkege nazHAN koyucam diodummm

ah keşkem balımmm.. erkek de nazhan iyiymiş erkek olursa da onu koyarım artık

Gunaydin...........................

innnşallah monbebemmmmmmmmmmm

kızlar dilketinin fotosu kaçıncı sayfada göremedim ben ?

burdayım canımmmmmmmm

dilketin bitanem çooooook güzelsin yaaaaaa çok beğendim seniii çok sevimlisin fındık fayem ol sen benimmm

sen de öylesin balımm. olim sev beni öp beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…