boş gebelik sonrası 7. ayım canım.. ilkinde istedigimiz ayın ertesine olmuştu..şimdi yok..
Kızlar Günaydınnnn,
Soğan kürü kullanan biri olarak dün regl oldum ve ilkgün lekelenme olarak gelen şey dolu dolu kanamayla ve pıhtılarla başladı, demekki işe yarıyor... Kullanan varsa bırakmasın içimizi temizlediğini şuan anlayabiliyorum... Umarım ii gelir bende polibi operasyonsuz atarım... Rüyamda 2 Nisan die bi tarih gördüm...Kızlar acaba bebekle ilgisi olabilir mi çünkü şuan tek derdim bu. Rüya tabirine baktım o tarihte yaşayacağınız güzel olayların veya iyi olmayan şeylerin başlangıcı bir yere not edin diyor. Ben güzel olarak düşünmek istiyorum :)) uzun bir zaman ama olsun beklerimmm
6+2olcam yarin canim ama hep okuyorumm geneldr sat a gore bir hafta geriden geliyor bebisler o yüzden çok umutlu değilim kalp atisi için
denizimmmm bende bütün testleri yaptırdım pıhtılaşma yok dedi ama hamile kalınca bebe aspirinine başlayalım her ihtimale karşı dedi bende kansızlık var kan ilaçları içiyorum kürtajla daha fazla kan kaybettiğim için...aynen öyle canım belki oluşmaya çalışıyo ne biliyoz ki.. ben o testi yaptırdım temiz çıktı pıhtılaşma sorunumda yok ama doktor dedi ki her hamilelik farklıdır şimdi testinde yok evet ama bidahakine olmıcak diye bişey yok dedi..
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014
Hamileliğimin 6. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 239 gün kaldı.
Bebeğinizin artık küçük bir karaciğeri var. Karaciğer besinlerin işlenmesinde önemli bir rol oynar. Aşırı kan şekerini saklar ve ihtiyaç anında tekrar serbest bırakır. Yağları saklar ve gerektiğinde yakar. Aşırı proteinleri (amino asitler) ayrıştırır. Kan pıhtılaşma faktörlerini sentezler ve alkol dahil zehirli maddeleri ayrıştırır. Bebeğinizin ağzı, çenesi, yemek borusu, safra kesesi, midesi, bağırsakları, pankreası ve akciğerleri şekillenmeye başladı.
ohh mis gibi geldi öpücükleriniz vallaöyle mi demiş?? valla ben benimkinin adını değiştiricem bu gidişle nazlı koyucam galiba
evet ama önce biz görüşelim dediğin gibi... çok merak ediyorum hepinizi
aynen öyle canım belki oluşmaya çalışıyo ne biliyoz ki.. ben o testi yaptırdım temiz çıktı pıhtılaşma sorunumda yok ama doktor dedi ki her hamilelik farklıdır şimdi testinde yok evet ama bidahakine olmıcak diye bişey yok dedi..
kızlarrrrrr günaydın toteme devam soooon 15 :119::119::119::119::119::119::119:
oooo çok sevindim canım güle güle kullan
günaydın kusummmmmm nasilsin ates nasil gidiyor
ohh mis gibi geldi öpücükleriniz vallaöyle mi demiş?? valla ben benimkinin adını değiştiricem bu gidişle nazlı koyucam galiba
evet ama önce biz görüşelim dediğin gibi... çok merak ediyorum hepinizi
canım benimde poliplerim vardı hemde yerleri kritik olduğu halde hamile kaldım kafana takma onları moralini bozmak gibi olmasın ama onlar soğan kürü ile gitmez çünkü et beni gibi düşün kökü olan şeylermiş doktorum bana çok çok çok uzun anlattı bunu.. yani ameliyat ile temizlense bile kökü alınmadıysa yine tekrarlarmış... bence poliplere takılma onlar sorun değil benimkiler hem rahim ağzında hemde yumurtalığın hemen altında ve küçükde değillerdi... kürtajla hepsi temizlenmiş oldu bebeğimi kaybedince... hayırlısı olur inşallah
hicranım bildiğim kadarıyla 6+3 olduğunda 7 haftalık olarak gösterecek takvimin bence görebilirsin yaaa... öyle umut ediyorum ben
denizimmmm bende bütün testleri yaptırdım pıhtılaşma yok dedi ama hamile kalınca bebe aspirinine başlayalım her ihtimale karşı dedi bende kansızlık var kan ilaçları içiyorum kürtajla daha fazla kan kaybettiğim için...
lilimmmmmmmmmtotomdaşımmmmmm
tamam ozaman hadi ayarlayalım bir kahvaltı bir yemek bişey buluşup fotolarımızı da buraya ekleyelim ne dersiniz kızçeler istanbulda oturanlar kimler ben dilketin... başka başkaaaa
Kızlar Günaydınnnn,
Soğan kürü kullanan biri olarak dün regl oldum ve ilkgün lekelenme olarak gelen şey dolu dolu kanamayla ve pıhtılarla başladı, demekki işe yarıyor... Kullanan varsa bırakmasın içimizi temizlediğini şuan anlayabiliyorum... Umarım ii gelir bende polibi operasyonsuz atarım... Rüyamda 2 Nisan die bi tarih gördüm...Kızlar ben acaba bebekle ilgisi olabilir mi çünkü şuan tek derdim bu. Rüya tabirine baktım o tarihte yaşayacağınız güzel olayların veya iyi olmayan şeylerin başlangıcı bir yere not edin diyor. Ben güzel olarak düşünmek istiyorum :)) uzun bir zaman ama olsun beklerimmm[/QU
hamile kalıp nisandada hayırlısıyla cinsiyetini öğreniyor olabilirisn inşallah:)
Ağzından bal damlıyor, İnşallah inşallahhDD keşkeeeeee
6+3de duyanlar var canim birazda cihazla alakali sanirim yarin olsun bakalım hayirlisiyla ins
hımmm... o zaman sen bunu hamile kalıncaya kadar yapmaya devam edeceksin. canım seni anlıyorum ama nolur yıpranmamaya dikkat et ama olur mu...
hadi bakalım... günaydın buarada liliiimmmm
ayy çok sevindim kaç gün var bata masallah diyimde
6+2olcam yarin canim ama hep okuyorumm geneldr sat a gore bir hafta geriden geliyor bebisler o yüzden çok umutlu değilim kalp atisi için
ayyy keske bende ist olsaydim yaa
Bende sen gibi kıza nazlı erkege nazHAN koyucam diodummm
Gunaydin...........................
kızlar dilketinin fotosu kaçıncı sayfada göremedim ben ?
dilketin bitanem çooooook güzelsin yaaaaaa çok beğendim seniii çok sevimlisin fındık fayem ol sen benimmm
ayy çok sevindim kaç gün var bata masallah diyimde
Ins canim duyarim dua et.
Gunaydin...........................
kızlar dilketinin fotosu kaçıncı sayfada göremedim ben ?
kuzum telimde takvim var reglden itibaren sayiyor bugun 43. Gun teldeki takvime gore 6+2oluyorum
ah keşkem balımmm.. erkek de nazhan iyiymişerkek olursa da onu koyarım artık
innnşallah monbebemmmmmmmmmmm
burdayım canımmmmmmmm
sen de öylesin balımm. olim sev beni öp beni
Hicran ben bugün 6+0ım. Yanlış hesaplama yapıyosun bence, yarın sen 6+0 olcan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?