- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
canım benimde poliplerim vardı hemde yerleri kritik olduğu halde hamile kaldım kafana takma onları moralini bozmak gibi olmasın ama onlar soğan kürü ile gitmez çünkü et beni gibi düşün kökü olan şeylermiş doktorum bana çok çok çok uzun anlattı bunu.. yani ameliyat ile temizlense bile kökü alınmadıysa yine tekrarlarmış... bence poliplere takılma onlar sorun değil benimkiler hem rahim ağzında hemde yumurtalığın hemen altında ve küçükde değillerdi... kürtajla hepsi temizlenmiş oldu bebeğimi kaybedince... hayırlısı olur inşallah
hicranım bildiğim kadarıyla 6+3 olduğunda 7 haftalık olarak gösterecek takvimin bence görebilirsin yaaa... öyle umut ediyorum ben
denizimmmm bende bütün testleri yaptırdım pıhtılaşma yok dedi ama hamile kalınca bebe aspirinine başlayalım her ihtimale karşı dedi bende kansızlık var kan ilaçları içiyorum kürtajla daha fazla kan kaybettiğim için...
lilimmmmmmmmmtotomdaşımmmmmm
tamam ozaman hadi ayarlayalım bir kahvaltı bir yemek bişey buluşup fotolarımızı da buraya ekleyelim ne dersiniz kızçeler istanbulda oturanlar kimler ben dilketin... başka başkaaaa
Hicran ben bugün 6+0ım. Yanlış hesaplama yapıyosun bence, yarın sen 6+0 olcan.
monbebeeeeeeeeeeeem inşallah düşmesinn..
selam canım nasılsın
dimi atta bakalim takimina
kuzum telimde takvim var reglden itibaren sayiyor bugun 43. Gun teldeki takvime gore 6+2oluyorum
dedigim gibi bugun 43gun olmus kac oluyorum simdi ya iyice kafam karisti
kuzum telimde takvim var reglden itibaren sayiyor bugun 43. Gun teldeki takvime gore 6+2oluyorum
edrim canım benim güzel arkadaşım
monbebeeeeeeeeeeeem inşallah düşmesinn..
ya bsey sorcam bu 6+2 falan ne
evet canim teldeki takvime gore bugun 6+1 im yarin 6+2olcam bencede erken daha...kuzum telimde takvim var reglden itibaren sayiyor bugun 43. Gun teldeki takvime gore 6+2oluyorum
Ona gore de bugun 6+1 olursun o zamanneyse demk istedigim duyamazsan uzulme normal cunku canimm.
ayy fındık fayem
susku kokosum benim nasılsın bugün
ya bsey sorcam bu 6+2 falan ne
Elaam o bebek 6hafta 2gunluk demek.reglden itibaren hafta olarak hesapliyosunn
günaydınlar....
yelizcim benim yazdigimi okudun mu bugum 43. Gunum 6+1 yani kk takvimim mi yanlis benim ya ben zaten göremiyorum
evet canim teldeki takvime gore bugun 6+1 im yarin 6+2olcam bencede erken daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?