günaydın kuzum
günaydın Operacımmm nasılsın bugün???
napıyım hcranm kahvaltı etcm ne yesem dye dsunyorum:114::106: sen naptın yarın en mutlu gunumuz olcak senn mutlu habernle ınş inş pıt pıtı duyarsn cm bnmsusku kokosum benim nasılsın bugün
6 hafta 2 günlük demek güzelim. Ultrason kağıdında da 6w2d diye yazar. 6 weeks 2 days
totemmmmdaşımmmmmmmmmm çok seviyom seniiiişımşıkı şayılalımmm
Biyerlerde okudum yine onlar öyle demişti ama geçmiyorsa da hayırlısı olsun umarım polibe olmasada başka şeylere iyi gelmiştir. Bana polipler hamileliği engeller demişlerdi hamile kalsanda düşük oluyor dediler canım ya umarım senin dediğin doğrudur umutlandım bak şimdiRabbimin büyüklüğüne öyle inanıyorum ki ol derse olur başkada izahı yok. Dermansız dert vermesin. Hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh
ya bsey sorcam bu 6+2 falan ne
nasıl olsun işte iş güçççiiiyiyim sen nasılsın?
günaydınlar....
evet surpriz yapsin bise duymazsam uzulmem haftaya tekrar giderim buyuk ihtimal tahlillerim icin o zaman duyarimevet canim teldeki takvime gore bugun 6+1 im yarin 6+2olcam bencede erken daha...
Oyle canim sen kesecigini gor de kalp atisi olursa surpriz olsunn)
yelizcim benim yazdigimi okudun mu bugum 43. Gunum 6+1 yani kk takvimim mi yanlis benim ya ben zaten göremiyorum
himm gec kalmissin daha erken yemeye alis
aminnn canımmm benimmmmmmmmm ciddiyim benim çok kritik yerlerdeydi hemde düşük yapmadım kesem güzel gelişti herşey yolundaydı yani içini ferah tut...
elammmmmmmmm o bebiş minikbebişiminn miiii kurban olurum ben onaaaaaaaaaaaa
nasıl olsun işte iş güççç
operaaaaaaaaaam istanbul toplantısı yapak mı
lilim söylemeyi unuttum ben de senin resmini çok beyendimmm... çok hoşsunuz eşinle.. poz olsun, resmin tonu olsun mikemmelll!!!eniştem de yakışıklıymış senin güzelliğine layık
yaa bugün üçüncü gün tansiyonun cok düşük
7/4 , 8/5 falan sersem sepelek dolaşıyorum.. akşama da sınavım var offf :18::18::18:
sen nasılsın canım?
o zaman dogum tarihi degisiyor dimi kuzum agustos annesi mi olucam yoksa kisss
evet hayatım mınıkbebişimn bebişi annesınn gozunun onunde drsun dye mutlu olsun dye koydum
oy oy oy şımaydımmm fındık fayemmm yaaa tşk ederimm yakışıyoruz da odun olmasa kafalarımız uyuşmuyo ama olsun
himm gec kalmissin daha erken yemeye alisben patates hasladim yumurta falan ye can olsun can olsun
oy oy oy şımaydımmm fındık fayemmm yaaa tşk ederimm yakışıyoruz da odun olmasa kafalarımız uyuşmuyo ama olsun
o zaman dogum tarihi degisiyor dimi kuzum agustos annesi mi olucam yoksa kisss
tost yap iimmmm patates kizart immmm baska aklima gelmio
operaaaaaaaaaam istanbul toplantısı yapak mı
3.gün derken? 3gündür mü bu durumdasın yani... canım tansiyonun çoook düşükmüş. gitmedin mi doktora falan. Allah korusun düşer bayılırsın bir yerlerde, başını falan da çarpabilirsin. sınavdan çok senin sağlığn önemli... sen bu tansiyonla burda nasıl yazabiliyorsun onu da anlayamıyorum....
benim 25temmuz olarak hesaplio kk kendi takvimim 23tem diye bende temmuz basi pirtlatirim diye dusunuyorumo zaman dogum tarihi degisiyor dimi kuzum agustos annesi mi olucam yoksa kisss
Yok yaa agustosu bulmazsin kuzum mesela bn 5temmuz biliyodum dr 2temmmuz ddi. Ama haziran 15ten sonra bi ara dogururum heralde insallah))
tost yap iimmmm patates kizart immmm baska aklima gelmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?