Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

susku kokosum benim nasılsın bugün
napıyım hcranm kahvaltı etcm ne yesem dye dsunyorum:114::106: sen naptın yarın en mutlu gunumuz olcak senn mutlu habernle ınş inş pıt pıtı duyarsn cm bnm
6 hafta 2 günlük demek güzelim. Ultrason kağıdında da 6w2d diye yazar. 6 weeks 2 days

tamm bebegm cooook saol ogrendgm ıyı oldu

totemmmmdaşımmmmmmmmmm çok seviyom seniiii şımşıkı şayılalımmm

aminnn canımmm benimmmmmmmmm ciddiyim benim çok kritik yerlerdeydi hemde düşük yapmadım kesem güzel gelişti herşey yolundaydı yani içini ferah tut...
ya bsey sorcam bu 6+2 falan ne

elammmmmmmmm o bebiş minikbebişiminn miiii kurban olurum ben onaaaaaaaaaaaa

iiiyiyim sen nasılsın?
nasıl olsun işte iş güççç

günaydınlar....

operaaaaaaaaaam istanbul toplantısı yapak mı

evet hayatım mınıkbebişimn bebişi annesınn gozunun onunde drsun dye mutlu olsun dye koydum

lilim söylemeyi unuttum ben de senin resmini çok beyendimmm... çok hoşsunuz eşinle.. poz olsun, resmin tonu olsun mikemmelll!!! eniştem de yakışıklıymış senin güzelliğine layık

oy oy oy şımaydımmm fındık fayemmm yaaa tşk ederimm yakışıyoruz da odun olmasa kafalarımız uyuşmuyo ama olsun

yaa bugün üçüncü gün tansiyonun cok düşük
7/4 , 8/5 falan sersem sepelek dolaşıyorum.. akşama da sınavım var offf :18::18::18:

sen nasılsın canım?

3.gün derken? 3gündür mü bu durumdasın yani... canım tansiyonun çoook düşükmüş. gitmedin mi doktora falan. Allah korusun düşer bayılırsın bir yerlerde, başını falan da çarpabilirsin. sınavdan çok senin sağlığn önemli... sen bu tansiyonla burda nasıl yazabiliyorsun onu da anlayamıyorum....

operaaaaaaaaaam istanbul toplantısı yapak mı[/QUOTE]

ayyy çok heyecanlandım şimdi nasıl tanıycaz birbirimizi karanfil mi takcaz

ben her zaman müsaitim canımmmm

evet hayatım mınıkbebişimn bebişi annesınn gozunun onunde drsun dye mutlu olsun dye koydum

ayyy yerim ben onuuuuuuuuuuu
annesi nerde kaldı onun yaaaaaaaaaaaaa...
oy oy oy şımaydımmm fındık fayemmm yaaa tşk ederimm yakışıyoruz da odun olmasa kafalarımız uyuşmuyo ama olsun

lilimmmmm erkek erkek adı üstüne erkekkkkk

operaaaaaaaaaam istanbul toplantısı yapak mı

ayyy çok heyecanlandım şimdi nasıl tanıycaz birbirimizi karanfil mi takcaz

ben her zaman müsaitim canımmmm[/QUOTE]

dilketin tamam ben tamam sen tamam başka kızlardan ses çıkmadıııı ayyy heyecanladın bendeeeeeeeeeee bana da haftasonu her gün uygun....

evet operam bir dahiiliyeye gözük çok çok düşük Allah korusun acile gitsen bile hemen ilaç verirler aksatma nolur tansiyon önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…