Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy çok heyecanlandım şimdi nasıl tanıycaz birbirimizi karanfil mi takcaz

ben her zaman müsaitim canımmmm

dilketin tamam ben tamam sen tamam başka kızlardan ses çıkmadıııı ayyy heyecanladın bendeeeeeeeeeee bana da haftasonu her gün uygun....

evet operam bir dahiiliyeye gözük çok çok düşük Allah korusun acile gitsen bile hemen ilaç verirler aksatma nolur tansiyon önemli[/QUOTE]

bz ıstnblda deglız kı bzsz tanışın barı

ayyy yerim ben onuuuuuuuuuuu
annesi nerde kaldı onun yaaaaaaaaaaaaa...

lilimmmmm erkek erkek adı üstüne erkekkkkk

ay ne güzel dedin mayasında var bunların odunluk ama napcan canım hangısınle evlensek aynı odunlukta olcak sanırım
canım odunluk erkeklerin özünde var napalım ama dozu az olanı makbul tabi.. yoksa yer soydaşını kafasına

ağzına sağlık tatlım valla yaaaa ne güzel dedin benimki gıcık odunlardan arada kibar oluyo ama nadiren

cay olmaz ya yaninda biseyler ye belki bebis var ye ye olmaz öyle

tmm cnm bseyler yıyım barı bgun kv ye gtcez kac hftadr gtmyodum ozledım orda kalırız yarın aksm donerz anca ya azap cıcegı nden gelmyo artık:26:

bz ıstnblda deglız kı bzsz tanışın barı[/QUOTE]

valla sormayın basım dönüyo sürekli ama hiç yatmıyorum da..
yahu korkuttunuz şimdi beni, şimdi ölçtüm 89/57 yükselmiş biraz :)

istanbul buluşması için başka katılan cıkar bence iyice duyuralım..

[/QUOTE]

ama ama amaaaa biz tanısalım bari

ihtiyacımız olduğunda adam olsunlar yeter kız
ama ama ama ama amamaaaaaa cnm bsey ıstemyo hatta mdem bulanyo:89::96:

elaaaaaaaaaaaaaam inşallah bebiştendir

ama ama amaaaa biz tanısalım bari

ihtiyacımız olduğunda adam olsunlar yeter kız

elaaaaaaaaaaaaaam inşallah bebiştendir[/QUOTE]

inşallahhhhhhhhhh cnmmmm cnm bnm:103:

tmm cnm bseyler yıyım barı bgun kv ye gtcez kac hftadr gtmyodum ozledım orda kalırız yarın aksm donerz anca ya azap cıcegı nden gelmyo artık:26:

kvsini özleyeni tebrik ederim valla azap çiçeği benim de aklımda kaç gündür. esrarengizin de ninesiyle dedesi nasıl oldu acaba :26: bir de birinin kocası varokisel ameliyatı olacaktı pndan da haber çıkmadı...

sen git doktora operam ihmal etme sağlık bu başika şeye benzemez ya da yükselmesini sağlayan şeyler ye iç

sevion mu kv ni ne güzel ya elaammm bana dua et yarin icin olur mu

evet ya sevyorum ozleynce hamn gdyorum kp tel de bagryo kızım ozledm nye gelmyosn dyo bebegm hep senn için dua etcm hatta kv ye gıdıyımde dym brlıkte ederz sen hc mrak etme

tuzlu yiyorum sürekli, neyse şimdi hamişlerimiz aşermesin söylemiim neler yediğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…