hamurlarinda var kuzum ya
en ıysı sadece cy ıcyım bn cnm bsey ıstemdı
ayyy çok heyecanlandım şimdi nasıl tanıycaz birbirimizi karanfil mi takcaz
ben her zaman müsaitim canımmmm
cay olmaz ya yaninda biseyler ye belki bebis var ye ye olmaz öyle
ayyy yerim ben onuuuuuuuuuuu
annesi nerde kaldı onun yaaaaaaaaaaaaa...
lilimmmmm erkek erkek adı üstüne erkekkkkk
canım odunluk erkeklerin özünde var napalımama dozu az olanı makbul tabi.. yoksa yer soydaşını kafasına
miden kötü olur öyle aç açına çay içersen balımmm
ama ama ama ama amamaaaaaa cnm bsey ıstemyo hatta mdem bulanyo:89::96:
cay olmaz ya yaninda biseyler ye belki bebis var ye ye olmaz öyle
dilketin tamam ben tamam sen tamam başka kızlardan ses çıkmadıııı ayyy heyecanladın bendeeeeeeeeeee bana da haftasonu her gün uygun....
evet operam bir dahiiliyeye gözük çok çok düşük Allah korusun acile gitsen bile hemen ilaç verirler aksatma nolur tansiyon önemli
ay ne güzel dedin mayasında var bunların odunluk ama napcan canım hangısınle evlensek aynı odunlukta olcak sanırım
ağzına sağlık tatlım valla yaaaa ne güzel dedinbenimki gıcık odunlardan arada kibar oluyo ama nadiren
ama ama ama ama amamaaaaaa cnm bsey ıstemyo hatta mdem bulanyo:89::96:
elma varsa evde elma ye bitane iyi gelir mide bulantısına canım. miden düzelince de kahvaltını edersin
hamurlarinda var kuzum ya
sevion mu kv ni ne güzel ya
tmm cnm bseyler yıyım barı bgun kv ye gtcez kac hftadr gtmyodum ozledım orda kalırız yarın aksm donerz ancaya azap cıcegı nden gelmyo artık:26:
valla sormayın basım dönüyo sürekli ama hiç yatmıyorum da..
yahu korkuttunuz şimdi beni, şimdi ölçtüm 89/57 yükselmiş biraz :)
istanbul buluşması için başka katılan cıkar bence iyice duyuralım..
buyaya ekle :26:::26:
sevion mu kv ni ne güzel yaelaammm bana dua et yarin icin olur mu
esrarengiz gelmedi kac gundur azap cicegide oyle seremcemin esi ameliyat olmustu hast yazdi sonra yazmadi galiba :26:
kvsini özleyeni tebrik ederim vallaazap çiçeği benim de aklımda kaç gündür. esrarengizin de ninesiyle dedesi nasıl oldu acaba :26: bir de birinin kocası varokisel ameliyatı olacaktı pndan da haber çıkmadı...
sen git doktora operam ihmal etme sağlık bu başika şeye benzemez ya da yükselmesini sağlayan şeyler ye iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?