- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
kvsini özleyeni tebrik ederim vallaazap çiçeği benim de aklımda kaç gündür. esrarengizin de ninesiyle dedesi nasıl oldu acaba :26: bir de birinin kocası varokisel ameliyatı olacaktı pndan da haber çıkmadı...
sen git doktora operam ihmal etme sağlık bu başika şeye benzemez ya da yükselmesini sağlayan şeyler ye iç
ayy canim ne guzel aranizdaki ilişki ya masallah diyim..... Kv nede selam söyle kuzum opuyorum ellerinden teşekkür ederim
albüme ekledim ama burayada ekleyim çok sevindirik oldum ben bu bardakalara Eki Görüntüle 876060
evet ya bn kv yı sevyorum bana lafı yok szu yok karısmaz cok tatlıdır 42 yasnda genc bde gzel anlasyoruz ozleyınce hmn gderm
aaa gerçekten cok $ık canim güle güle güzel günlerde kullan
albüme ekledim ama burayada ekleyim çok sevindirik oldum ben bu bardakalara Eki Görüntüle 876060
42 yaşında mııııııı ay maşallah
Gunaydin...........................
kusummmmmmmm
Cok guzelmis gule gule kulan... tam benlik...
yelizcim benim yazdigimi okudun mu bugum 43. Gunum 6+1 yani kk takvimim mi yanlis benim ya ben zaten göremiyorum
günaydın zeycanimmmmm
esrarengiz gelmedi kac gundur azap cicegide oyle seremcemin esi ameliyat olmustu hast yazdi sonra yazmadi galiba :26:
17ekim benimde canim
ayy canim ne guzel aranizdaki ilişki ya masallah diyim..... Kv nede selam söyle kuzum opuyorum ellerinden teşekkür ederim
blyomusun suanda pc nın karssnda elma yıyodum bn tesadfe bkkkkk
esrarengiz gelmedi kac gundur azap cicegide oyle seremcemin esi ameliyat olmustu hast yazdi sonra yazmadi galiba :26:
Cancağızlarım günaydın.. nasılsınız bakalım ? benim bata az kaldı.. pazartesi günü adet günüm.. ay umutlu değilim. yumyum günü olmamıştı ama Allahtan ümit kesilmez.. inşallah hamişimdir.. dua edin ne olursunuz kızlar ya..okadar bekledim olsun artık hergeçen gün umutlarım daha bi yok oluyor
evet ya bn kv yı sevyorum bana lafı yok szu yok karısmaz cok tatlıdır 42 yasnda genc bde gzel anlasyoruz ozleyınce hmn gderm
gelmeyince merak ediyoruz canım seviyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?