Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cancağızlarım günaydın.. nasılsınız bakalım ? benim bata az kaldı.. pazartesi günü adet günüm.. ay umutlu değilim. yumyum günü olmamıştı ama Allahtan ümit kesilmez.. inşallah hamişimdir.. dua edin ne olursunuz kızlar ya.. okadar bekledim olsun artık hergeçen gün umutlarım daha bi yok oluyor

evet ya bn kv yı sevyorum bana lafı yok szu yok karısmaz cok tatlıdır 42 yasnda genc bde gzel anlasyoruz ozleyınce hmn gderm

bz ıstnblda deglız kı bzsz tanışın barı[/QUOTE]

ama ama amaaaa biz tanısalım bari

ihtiyacımız olduğunda adam olsunlar yeter kız

elaaaaaaaaaaaaaam inşallah bebiştendir[/QUOTE]

aynen bebğimm o zaman adam olsunlar gerisi problem değil istedği ayı olsunlar

esrarengiz gelmedi kac gundur azap cicegide oyle seremcemin esi ameliyat olmustu hast yazdi sonra yazmadi galiba :26:

icranımmm beni merak etin sen şekerim.. çok sağolun yaaa bu kadar sevildiğimi bilmiordum
elam sanada çok teşekkürler alıntı yapmak için geçmişte bulmaya çalıştım iletini ama bulamadım çok teşekkür ederim.. sizleri çoookkk seviyorummm

buarada anneannemin durumu kötü. her an beklioz işte. Rabbim kurtarsın onu ne diim..

ayy canim ne guzel aranizdaki ilişki ya masallah diyim..... Kv nede selam söyle kuzum opuyorum ellerinden teşekkür ederim

solerm bebegm hadı bn cıkıyım 2de gelır esm almya bnde ozmna ıslerımı haledeyım optum hepnzı hcranm btanecıgım hayrlı haberlerını beklıyorum yarın gelınce gecmısı okurum hber vermeyı unutma

blyomusun suanda pc nın karssnda elma yıyodum bn tesadfe bkkkkk

afferin kuzuma afiyet olsun

albüme ekledim ama burayada ekleyim çok sevindirik oldum ben bu bardakalara Eki Görüntüle 876060

lilim çok güzelmiş bardakların. güle güle kullan canım

esrarengiz gelmedi kac gundur azap cicegide oyle seremcemin esi ameliyat olmustu hast yazdi sonra yazmadi galiba :26:

seremcemdi o dimi...

Esram başlamışsın gene ağlamaya yapma böyle kuzum... bak benim de 26sıydı gecesi adet oldum ama inan hiç üzülmedim. herşey bizim için... Rabbimin izniyle olacak inşallah canım. ninenle deden nasıl oldular canım

evet ya bn kv yı sevyorum bana lafı yok szu yok karısmaz cok tatlıdır 42 yasnda genc bde gzel anlasyoruz ozleyınce hmn gderm

maşallah canım size Allah muhabbetinizi arttırsın. kvden de çok gençmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…