tmm canim güle güle git öpüyoruz seni minigimle... Ilk isim buraya yazmak olacak
aaa gerçekten cok $ık canim güle güle güzel günlerde kullan
17ekim benimde canim
dilketinim çok sağol. dedem vefat edeli 8 yıl oldu. anneannemde kötü işte gün sayıyoruz..Esram başlamışsın gene ağlamaya yapma böyle kuzum... bak benim de 26sıydı gecesi adet oldum ama inan hiç üzülmedim. herşey bizim için... Rabbimin izniyle olacak inşallah canım. ninenle deden nasıl oldular canım
icranımmm.. güzel annişim benimgelmeyince merak ediyoruz canım seviyoruz senirabbim kurtardin anneannenide ins
kocisin alinca daha değerli oluyor canım birak o alsin böyle boyle biraz yontulsunlar
aaaaaa bunlar cok gzel kıskandmsaka cnm inş kırmzsn takımı bozma kızarım gule gule kulln
canım senin güzel haberlerini bekliyorm inşallah bat ne zaman....bu arada herkese günaydın .....
bulantim yok cok sukur benimde sen gibi halsizlik var gece uyuyamiyorum sabah erkenden uyuyorum siskinlik var bel agrisi var cicislerim benimde cok aciyo yüz üstü yatmayı çok severim aciyolar yatamiom
Gunaydin canimm.. nasilsin ?? insallah guzel haberi vericem.. bende oyle hisediyorum korksamda... bilmiyorum ki canim bati karisti yaa dusukle sen nasil saydin veya ne kadar bekledin ?? ben simdi yumurtlama gununmden itibaren sayiyorum 5 aralik diyorum... :44::44::44:canım senin güzel haberlerini bekliyorm inşallah bat ne zaman....bu arada herkese günaydın .....
bende çok beğendim ne zmanadır adamın beynini yedim garıbim dün almış bugunde müsafir gelcek süper oldu yanii
afferin kuzuma afiyet olsun
lilim çok güzelmiş bardakların. güle güle kullan canım
seremcemdi o dimi...
Esram başlamışsın gene ağlamaya yapma böyle kuzum... bak benim de 26sıydı gecesi adet oldum ama inan hiç üzülmedim. herşey bizim için... Rabbimin izniyle olacak inşallah canım. ninenle deden nasıl oldular canım
maşallah canım sizeAllah muhabbetinizi arttırsın. kvden de çok gençmiş
yarin bebisimle tanismaya gidiyorum esramm
dilketinim çok sağol. dedem vefat edeli 8 yıl oldu. anneannemde kötü işte gün sayıyoruz..
ağlamayımda napayımç çok seviyordum onu.. onu böle görmeye dayanamıyorum
ewet canım üzülsekde yapacak bişeyimiz yoknapalım sabredip beklicez artıkın. bigün bizede nasip olacak inanıyorum canım
icranımmm.. güzel annişim benim
ablacim sabah erkenden cikcaz geliş gidiş 3saat yol var kesin geç döneriz benim dr çok yoğun kalabalık tedavideyken 6saat bekledigimi bilirimbakalım bu kez nasil olacak
günaydın minikdaşım...
hayirli haberlerle.doner ins canim benim
kocisin alinca daha değerli oluyor canım birak o alsin böyle boyle biraz yontulsunlar
tşk ederim kuşummm buyrun gelin çayımızı içelim bunlardaaa
Gunaydin canimm.. nasilsin ?? insallah guzel haberi vericem.. bende oyle hisediyorum korksamda... bilmiyorum ki canim bati karisti yaa dusukle sen nasil saydin veya ne kadar bekledin ?? ben simdi yumurtlama gununmden itibaren sayiyorum 5 aralik diyorum... :44::44::44:
Ohh super olucak sansli misafirler desenee.. bizim buralarda yok boyle takimlar..
o nasi sari kiiiiigiiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?