Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dilketinim çok sağol. dedem vefat edeli 8 yıl oldu. anneannemde kötü işte gün sayıyoruz..
ağlamayımda napayımç çok seviyordum onu.. onu böle görmeye dayanamıyorum

ewet canım üzülsekde yapacak bişeyimiz yok napalım sabredip beklicez artıkın. bigün bizede nasip olacak inanıyorum canım

gelmeyince merak ediyoruz canım seviyoruz seni rabbim kurtardin anneannenide ins
icranımmm.. güzel annişim benim

aaaaaa bunlar cok gzel kıskandm saka cnm inş kırmzsn takımı bozma kızarım gule gule kulln

tşk ederim bebeğim nazar değmesin ya çok istemiştim bunlardan alamamıştım ama ansip oldu aldım dün inaşşalh kırılmaz makinaya atmayım ben bunları ya elimde yıkayım

canım senin güzel haberlerini bekliyorm inşallah bat ne zaman....bu arada herkese günaydın .....
Gunaydin canimm.. nasilsin ?? insallah guzel haberi vericem.. bende oyle hisediyorum korksamda... bilmiyorum ki canim bati karisti yaa dusukle sen nasil saydin veya ne kadar bekledin ?? ben simdi yumurtlama gununmden itibaren sayiyorum 5 aralik diyorum... :44::44::44:
bende çok beğendim ne zmanadır adamın beynini yedim garıbim dün almış bugunde müsafir gelcek süper oldu yanii

Ohh super olucak sansli misafirler desenee.. bizim buralarda yok boyle takimlar..

tşk ederim kuşummm buyrun gelin çayımızı içelim bunlardaaa

canım ben aynı hastanede babanın babası da yatıyordu ya onu sormuştum. ben bebek konusu için üzülme demiştim. yoksa anneanne için üzülünmez mi hiç... dua et canım bolbol. herşeyin hayırlısı.

burda da sadece 1 yer var bende kafaya koydum 2 hafta boyunca satılmamış benim nasibimmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…