günaydın Zeycancım
kızlar eşim dün ultrason için salı gününe randevu aldı. üstümden yük kalktı valla. hayırlısıyla gitsin de bakalım ne çıkacak sonucu...
o nasil şarkı kigizzo nasi sari kiiiiigiiizz
oh valla canım da çekmişti. işyerinde termoslu bardakla zevki olmuyorajda bardağı da çok severim
Gunaydin canimm.. nasilsin ?? insallah guzel haberi vericem.. bende oyle hisediyorum korksamda... bilmiyorum ki canim bati karisti yaa dusukle sen nasil saydin veya ne kadar bekledin ?? ben simdi yumurtlama gununmden itibaren sayiyorum 5 aralik diyorum... :44::44::44:
Ohh super olucak sansli misafirler desenee.. bizim buralarda yok boyle takimlar..
Gunaydin canimm.. nasilsin ?? insallah guzel haberi vericem.. bende oyle hisediyorum korksamda... bilmiyorum ki canim bati karisti yaa dusukle sen nasil saydin veya ne kadar bekledin ?? ben simdi yumurtlama gununmden itibaren sayiyorum 5 aralik diyorum... :44::44::44:
Ohh super olucak sansli misafirler desenee.. bizim buralarda yok boyle takimlar..
o nasil şarkı kigizzdicektim
Monbebemmm az kalmis hadi bakalimm guzel haberler verirsin ins.
Avatardaki kirmizili sen misin kizzz
bulantim yok cok sukur benimde sen gibi halsizlik var gece uyuyamiyorum sabah erkenden uyuyorum siskinlik var bel agrisi var cicislerim benimde cok aciyo yüz üstü yatmayı çok severim aciyolar yatamiombaşkada birşey yoook
canım ekim 17 bat tı 20 si kimyasal düşük yaşadım onun üstüne hamile kaldım...28 gün benim period normalde 17 kasım olmam gerekti şimdi hamileyim inş. sende hemen üstüne kalırsın herşeyin bi sebebi var bak şimdi çok şükür sağlıklı susamcık...
günaydın Zeycancım
kızlar eşim dün ultrason için salı gününe randevu aldı. üstümden yük kalktı valla. hayırlısıyla gitsin de bakalım ne çıkacak sonucu...
Ginaydin cnm nasilsin
bende iş yerinde hiç içmem çay tatlım acı oluyor yaa evımde 5 6 bardak içerim vallabugun gelecek musafırler sosyetik biraz ondan özendim ama cayın yanına ne ikramlar yapsam bilemedim
bende gecen hafta bi kere kalkiyordum... Su bir haftadır uyanmiyorum ama sabah koşa koşa wc ye gidiyorum
fındıkkkkkkk kuydummmm ansılsın iyi gördüm seni maşallah bu ne güzellik
canım ekim 17 bat tı 20 si kimyasal düşük yaşadım onun üstüne hamile kaldım...28 gün benim period normalde 17 kasım olmam gerekti şimdi hamileyim inş. sende hemen üstüne kalırsın herşeyin bi sebebi var bak şimdi çok şükür sağlıklı susamcık...
canım inşallah sağlıkla en kısa zamanda mutlu olcaksın...çok sevinirim çokkk...
bende iş yerinde hiç içmem çay tatlım acı oluyor yaa evımde 5 6 bardak içerim vallabugun gelecek musafırler sosyetik biraz ondan özendim ama cayın yanına ne ikramlar yapsam bilemedim
belim cok agriyo kuzum ya
bende sana yazdım tam hayırsız die...saol bebeğim sözümü geri aldım lilicimmmm
Aminnn allah'im korusun insallah 9ay tutunacak annesinee..
Canim iste benim bat 13 kasimdi..dusuk 27 kasimda oldu.. 28 gunde oluyorum normalde 24 kasimda falan olacaktim ama suan 33 gun oldu...
atesime gore ben 24 kasimda yumurtladim (yani adet olacagim gun 28.gunde)... o yuden karisti.. yaniii :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?