Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oh valla canım da çekmişti. işyerinde termoslu bardakla zevki olmuyor ajda bardağı da çok severim

bende iş yerinde hiç içmem çay tatlım acı oluyor yaa evımde 5 6 bardak içerim valla bugun gelecek musafırler sosyetik biraz ondan özendim ama cayın yanına ne ikramlar yapsam bilemedim

Monbebemmm az kalmis hadi bakalimm guzel haberler verirsin ins.
Avatardaki kirmizili sen misin kizzz

canım ekim 17 bat tı 20 si kimyasal düşük yaşadım onun üstüne hamile kaldım...28 gün benim period normalde 17 kasım olmam gerekti şimdi hamileyim inş. sende hemen üstüne kalırsın herşeyin bi sebebi var bak şimdi çok şükür sağlıklı susamcık...

Monbebemmm az kalmis hadi bakalimm guzel haberler verirsin ins.
Avatardaki kirmizili sen misin kizzz

Selammm guzelimm... evet az kaldi... yani rahatim bekliyorum.. dua ediyorum..
yok canim ben degilim... sen beni gormedin mi ?? koymustum resim

bulantim yok cok sukur benimde sen gibi halsizlik var gece uyuyamiyorum sabah erkenden uyuyorum siskinlik var bel agrisi var cicislerim benimde cok aciyo yüz üstü yatmayı çok severim aciyolar yatamiom başkada birşey yoook

Aaaa gece wc nöbetleri var bende, 2-3 sefer

fındıkkkkkkk kuydummmm ansılsın iyi gördüm seni maşallah bu ne güzellik

Aminnn allah'im korusun insallah 9ay tutunacak annesinee..
Canim iste benim bat 13 kasimdi..dusuk 27 kasimda oldu.. 28 gunde oluyorum normalde 24 kasimda falan olacaktim ama suan 33 gun oldu...

atesime gore ben 24 kasimda yumurtladim (yani adet olacagim gun 28.gunde)... o yuden karisti.. yaniii :44::44::44::44:

Entarisi dım dım yarrrrrrrrrrr
gelir die umdumm yarrrrrrr
yatsıya kadar beklediimmmmm gözlerimi yumdum yarrrrrrrr
hımı hımı hımda hım hım yar vıy vıy vıyda vıy vıy yaaaarrrrr

entarisinden biçtim ataşına ben düştümmmm
ne talihsiz başım var hayırsız yara düştümmmm
hımı hımı hımı da hım hım yar vıyı vıyı vıyıda vıy vıy yarrr

düğün dernek

canım inşallah sağlıkla en kısa zamanda mutlu olcaksın...çok sevinirim çokkk...

çok sağol canım benim. sen de sağlıklı bir hamilelik geçir ve sağlıkla kucağına al miniğini inşallahh

bende iş yerinde hiç içmem çay tatlım acı oluyor yaa evımde 5 6 bardak içerim valla bugun gelecek musafırler sosyetik biraz ondan özendim ama cayın yanına ne ikramlar yapsam bilemedim

biz sallama çay içiyoruz canım. normalde tadını sevmem ama doğuşun bergamot aromalı çayı var. hastası oldum valla o derece tavsiye ederim çünkü kahvaltı çaysız olmuyor malasef misafirlerin çaya mı geliyor sadece yoksa yemek de yiyecekler mi? eğer sadece çayaysa kek ve milföy falan yapabilirsin. yemeğe de geleceklerse hazır bişeyler koyarsın canım. çalışan insansın o kadar yorma kendini. ayrıca yemeğin üzerine de çok fazla bişey de yiyemezler zaten. bir de bak şey de yapabilirsin ben dün yaptım çok güzel oldu. fırında kestane.. yarım saatte oluyor

canım 2 gün daha bekle benimde düzenim şaştı die bekledim kimyasal oldum die ama bak sonuç mükemmel...bana özelden yazsana belirtilerini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…