Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende iş yerinde hiç içmem çay tatlım acı oluyor yaa evımde 5 6 bardak içerim valla bugun gelecek musafırler sosyetik biraz ondan özendim ama cayın yanına ne ikramlar yapsam bilemedim

Lilimm dun bana geldiler bende cicis takimlarimi kullandim.isten erken ciktim ama anca evi topladim.hazir biseyler aldirdim.kuruyemis meyve felan yetiyo zatenn

Selammm guzelimm... evet az kaldi... yani rahatim bekliyorum.. dua ediyorum..
yok canim ben degilim... sen beni gormedin mi ?? koymustum resim

Hayirlisi cnm .senin bu ay kolay olur nasilsa hamis kalabiliyosun.
Resmini gormedim bennn:44:

sadece çaya 2 saat fln otururlar tahmını kucuk cocukları varr 4 aylık falan yulaflı mini pasta var aklımda bide top cezerye yaparım bide milföyden bişiler fln benim elimden kek kabarmıyor tatlım yaaaa nedn acaba

Iyi yapmis cnm biran once gitsin tabi.
Ins. Bisey cikmaz hayirlisiyla

evet gitsin valla biran önce. bişey çıksın mı çıkmasın mı bilemedim nefesalım. hani tedavisi kolay bişey çıkıp da tedavi edilse de bebeğimiz olsa artık. yani böyle bir engel varsa ve ortadan kalksa çok mutlu olucam. yoksa bu belirsizlik daha da yoruyor insanı. hsg falan çekilmek zorunda kalıcam belki bilmiyorum. hayırlsı

bir de elvan dalton var. eşim de ona bayılıyor

banda dün gelceklerdi işleri çıkmış bugun gelcekler tatlım ben hazır alamam çünki onlar hıc hazır almıyo hep el yapımı ondan elimde yapmam lazım tatlım yaa

inşallah canım sağlıkla hep...yeterki gönüller temiz bedenler sağlıklı olsun...
belim cok agriyo kuzum ya

uzan dinlen canım inşallah yarın güzel haberler verceksin....

Hayirlisi cnm .senin bu ay kolay olur nasilsa hamis kalabiliyosun.
Resmini gormedim bennn:44:
insallah insallah canim.. isteyen herkes hamile kalir insallah... suan isteyim resim yok pcde ama aksam evde koyarimm canim...
canım 2 gün daha bekle benimde düzenim şaştı die bekledim kimyasal oldum die ama bak sonuç mükemmel...bana özelden yazsana belirtilerini....

5 aralik bat diyorum bekliycem.. yaziyorum sana..

hahahaaa hahahaa çok güldüm

ben hastasıyım aşığım ya bunlara töbe yarabbim çok tatlılar yaaa ne kesiyonuz bu bayrammmm
karı kızzzz puhaaaaaa
canım benim biz akşamları ilaçtan sora tansiyondan dolayı baygınlık geçiriyorum...dün kötüydüm şimdi iyim kuzum...

allah yardımcın olsun bebeğim tansiyon mu var sende hamılelıkle mı alakalı

ben hepsine bayılıyorum elvan dalton gecen sene ki favorım bu sene entarisi dım dım yarr

sadece çaya 2 saat fln otururlar tahmını kucuk cocukları varr 4 aylık falan yulaflı mini pasta var aklımda bide top cezerye yaparım bide milföyden bişiler fln benim elimden kek kabarmıyor tatlım yaaaa nedn acaba

iyiymiş canım. o kek olayı fırınından dolayı da olmuyor olabilir. benim de bir kere olmamıştı kekim. ben de hamurunu sıkıp top yaptım. çikolata sosuna sonra da hindistan cevizinine batırdım. üzerine de kürdan. kekten daha güzel oldu valla istersen keki dene olmazsa bunu yaparsın cezerye top yerine

aldım tarifini tatlım akşam yaparımmm bebeğimmmm süpersinizzzz vallahiii her eve lazım sizin gibi arkadaşlarrrrrrrr

sen nerde enterasan müzik var gel bana sorr bebemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…