bende iş yerinde hiç içmem çay tatlım acı oluyor yaa evımde 5 6 bardak içerim vallabugun gelecek musafırler sosyetik biraz ondan özendim ama cayın yanına ne ikramlar yapsam bilemedim
Selammm guzelimm... evet az kaldi... yani rahatim bekliyorum.. dua ediyorum..
yok canim ben degilim... sen beni gormedin mi ?? koymustum resim
sorun değilllllll bidenem nasılsınnn güzel kardeşim benimmmmmmmmmmmben çok iyiyim ama havalar çok soğukk
çok sağol canım benim. sen de sağlıklı bir hamilelik geçir ve sağlıkla kucağına al miniğini inşallahh
biz sallama çay içiyoruz canım. normalde tadını sevmem ama doğuşun bergamot aromalı çayı var. hastası oldum valla o derecetavsiye ederim çünkü kahvaltı çaysız olmuyor malasef misafirlerin çaya mı geliyor sadece yoksa yemek de yiyecekler mi? eğer sadece çayaysa kek ve milföy falan yapabilirsin. yemeğe de geleceklerse hazır bişeyler koyarsın canım. çalışan insansın o kadar yorma kendini. ayrıca yemeğin üzerine de çok fazla bişey de yiyemezler zaten. bir de bak şey de yapabilirsin ben dün yaptım çok güzel oldu. fırında kestane.. yarım saatte oluyor
Iyi yapmis cnm biran once gitsin tabi.
Ins. Bisey cikmaz hayirlisiyla
Entarisi dım dım yarrrrrrrrrrr
gelir die umdumm yarrrrrrr
yatsıya kadar beklediimmmmm gözlerimi yumdum yarrrrrrrr
hımı hımı hımda hım hım yar vıy vıy vıyda vıy vıy yaaaarrrrr
entarisinden biçtim ataşına ben düştümmmm
ne talihsiz başım var hayırsız yara düştümmmm
hımı hımı hımı da hım hım yar vıyı vıyı vıyıda vıy vıy yarrr
düğün dernek
Lilimm dun bana geldiler bende cicis takimlarimi kullandim.isten erken ciktim ama anca evi topladim.hazir biseyler aldirdim.kuruyemis meyve felan yetiyo zatenn
Hayirlisi cnm .senin bu ay kolay olur nasilsa hamis kalabiliyosun.
Resmini gormedim bennn:44:
çok sağol canım benim. sen de sağlıklı bir hamilelik geçir ve sağlıkla kucağına al miniğini inşallahh
biz sallama çay içiyoruz canım. normalde tadını sevmem ama doğuşun bergamot aromalı çayı var. hastası oldum valla o derecetavsiye ederim çünkü kahvaltı çaysız olmuyor malasef misafirlerin çaya mı geliyor sadece yoksa yemek de yiyecekler mi? eğer sadece çayaysa kek ve milföy falan yapabilirsin. yemeğe de geleceklerse hazır bişeyler koyarsın canım. çalışan insansın o kadar yorma kendini. ayrıca yemeğin üzerine de çok fazla bişey de yiyemezler zaten. bir de bak şey de yapabilirsin ben dün yaptım çok güzel oldu. fırında kestane.. yarım saatte oluyor
belim cok agriyo kuzum ya
bi islak kek yap immmm bayilirimmm hemde kolay
insallah insallah canim.. isteyen herkes hamile kalir insallah... suan isteyim resim yok pcde ama aksam evde koyarimm canim...Hayirlisi cnm .senin bu ay kolay olur nasilsa hamis kalabiliyosun.
Resmini gormedim bennn:44:
canım 2 gün daha bekle benimde düzenim şaştı die bekledim kimyasal oldum die ama bak sonuç mükemmel...bana özelden yazsana belirtilerini....
hahahaaa hahahaa çok güldüm
canım benim biz akşamları ilaçtan sora tansiyondan dolayı baygınlık geçiriyorum...dün kötüydüm şimdi iyim kuzum...
evet gitsin valla biran önce. bişey çıksın mı çıkmasın mı bilemedim nefesalım. hani tedavisi kolay bişey çıkıp da tedavi edilse de bebeğimiz olsa artık. yani böyle bir engel varsa ve ortadan kalksa çok mutlu olucam. yoksa bu belirsizlik daha da yoruyor insanı. hsg falan çekilmek zorunda kalıcam belki bilmiyorum. hayırlsı
bir de elvan dalton var. eşim de ona bayılıyor
5,6cm topuklu giysem bisey olur mu ki :26:
sadece çaya 2 saat fln otururlar tahmını kucuk cocukları varr 4 aylık falan yulaflı mini pasta var aklımda bide top cezerye yaparım bide milföyden bişiler fln benim elimden kek kabarmıyor tatlım yaaaa nedn acaba
bi islak kek yap immmm bayilirimmm hemde kolay
ben kek beceremiyorum elimden hiç kabarmıyo kabarsa cok sevdıgım bı tarıf var sınır oluyorum vallahı
bu hamilelik takvimi kafamı karıştırdı biz 10 ay mı hamile kalcaz:44::44::44:
5,6cm topuklu giysem bisey olur mu ki :26:
canim ben kek pogaca kabaracak seyler yaparken firini isitiyorum tepsiyi koyacagimda sadece alti yakip ustu kapatiyorum 10dk falan alttan pisiyo yukari doğru kabarıyor sonra ustude aciyorum ustte pisiyo bunu dene bi bence
iyiymiş canım. o kek olayı fırınından dolayı da olmuyor olabilir. benim de bir kere olmamıştı kekim. ben de hamurunu sıkıp top yaptım. çikolata sosuna sonra da hindistan cevizinine batırdım. üzerine de kürdan. kekten daha güzel oldu vallaistersen keki dene olmazsa bunu yaparsın cezerye top yerine
deli kiz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?