Kırmızı olsun bes kurus fazla olsun tabii) bende gidem yeni alam hafta sonu parlament mavisi:))
Biliyosunuz arkadaslar ben genelde yıkılıyorum siz yaparsiniz ben yerim :))) ogleyinde size kebab ismarlayayim
sühendan hanımı duydum ama gitmedim hiç. Yoğunluk olsun istemiyorum ya, öyle olunca yeteri kadar ilgilenemiyor doktorlar. Ben yıldırım dorukta gizem hanım ve nuray boyara gitmiştim, gizem hanım çok yoğun, randevu bulmakta zorlanıyor insan. Benim bildiğim kadarıyla özel hastanelerin hepsinde kan tahlilleri için bir miktar para alınıyor canım ya.:26: medicalde de kan tahlillerine para aldılar benden mesela.
kıs sana bsey dym mı yenı resm koymussun galıba sensn kavak yellernde oynayan aslınn ablasına benzettm varya cok bnzyosun
bna iskender sole amaaaaa
akşam olsa da eve gitsek... mik mik vakti gelseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
akşam olsa da eve gitsek... mik mik vakti gelseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hadi yaa. evet benim ama daha önce hiç benzeten olmamıştı :) severim de o kadını iyi barisağol canım
annnnammmmmmmmmm bu topikte herkes sapık cktıbaşıma gelenler
ben de beyti yerim. şööle buharda pişmişinden amaaa
annnnammmmmmmmmm bu topikte herkes sapık cktıbaşıma gelenler
yemek yapim geliim dedim 10 sayfa konusmussunuz maşallah:) mik mik de mik mik hepsii
hadi yaa. evet benim ama daha önce hiç benzeten olmamıştı :) severim de o kadını iyi barisağol canım
yiyin yiyin biz burda nerden bulcaksak beytiyi iskenderi..
bari bende gidiyimde kurba yiyim( fransiz menusu)
Biliyosunuz arkadaslar ben genelde yıkılıyorum siz yaparsiniz ben yerim :))) ogleyinde size kebab ismarlayayim
ne yatin kiz benim aklimda birsey yok.. fikir ver.. pilav var dunki.. yanina ne gider.. kolay olsun..
:120::120::120:
ben doruğa ilk gittiğimde de öyle bi kampanya vardı, sgk lı muayene olursan, bütün tahliller ücretsiz diye. Ama ben özel sigortayla gittiğim için zaten az bi ücret ödüyorum. Tamam canım ben iyi bir doktor bulduğumda yazarım sana, sen de bulursan bana yazCnm bahara gitmistim ilk bebek dusunmeye basladim zaman.tek kurus tahlile para vermedim.muayene ucreti haric.orasida bu yuzden cok yogun.medicalpark ucretlidir.birde medicabil var orayi henuz bilmiyorum ama baska hastalik icin gittigimde kan tahlillerime hic para vermedim.bilmiyorum ya sen gidersen bi ddoktor bulunca yaz bana lutfen.bu arada egerki bulamazsam kesin suhendana gitcem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?