bu hamilelik takvimi kafamı karıştırdı biz 10 ay mı hamile kalcaz:44::44::44:
yururum canim minikbebisim topuklu giydiginde hep kanamasi olmus ya o yüzden sordum
bu hamilelik takvimi kafamı karıştırdı biz 10 ay mı hamile kalcaz:44::44::44:
Yumurtanın sarısı ve beyazını ayrı ayrı çırpın, o zamaan kabarır
canim ben kek pogaca kabaracak seyler yaparken firini isitiyorum tepsiyi koyacagimda sadece alti yakip ustu kapatiyorum 10dk falan alttan pisiyo yukari doğru kabarıyor sonra ustude aciyorum ustte pisiyo bunu dene bi bence
evet gitsin valla biran önce. bişey çıksın mı çıkmasın mı bilemedim nefesalım. hani tedavisi kolay bişey çıkıp da tedavi edilse de bebeğimiz olsa artık. yani böyle bir engel varsa ve ortadan kalksa çok mutlu olucam. yoksa bu belirsizlik daha da yoruyor insanı. hsg falan çekilmek zorunda kalıcam belki bilmiyorum. hayırlsi
Evet canim belirsizlik kalksin ortadan.sende hsg cektirirsin olmazsa
Bazen diyorum ki doktor hersey normal diyo ama bu sekilde beklemesi daha zor.
Bi de sebepsiz diyolar .sebepsiz olmaz bence.
Bende bu ayi atlatim doktorumu degistircem yaa.
Birde esimin kuzeni sunu sokmus esimin aklina .spermler canli kalmiyodur bir problem varsa icerde demis.
Yoksa olur bi de ona baktirin felan.bende kizdim esime sen milletle bunu mu konusuyosun felan.
canim ben kek pogaca kabaracak seyler yaparken firini isitiyorum tepsiyi koyacagimda sadece alti yakip ustu kapatiyorum 10dk falan alttan pisiyo yukari doğru kabarıyor sonra ustude aciyorum ustte pisiyo bunu dene bi bence
aldım tarifini tatlım akşam yaparımmm bebeğimmmm süpersinizzzz vallahiii her eve lazım sizin gibi arkadaşlarrrrrrrr
sen nerde enterasan müzik var gel bana sorr bebemmm
dominosum reklamindan belliydi enterasan sarkilar dinledigin
est. Canim benim
ay bu çok iyiymişharikasın kız
sen de öyle balımmmmmm
dominosum reklamindan belliydi enterasan sarkilar dinledigin
cok guzel kabarioo ama puf puff oluyo
est. Canim benim
yururum canim minikbebisim topuklu giydiginde hep kanamasi olmus ya o yüzden sordum
Evet canim belirsizlik kalksin ortadan.sende hsg cektirirsin olmazsa
Bazen diyorum ki doktor hersey normal diyo ama bu sekilde beklemesi daha zor.
Bi de sebepsiz diyolar .sebepsiz olmaz bence.
Bende bu ayi atlatim doktorumu degistircem yaa.
Birde esimin kuzeni sunu sokmus esimin aklina .spermler canli kalmiyodur bir problem varsa icerde demis.
Yoksa olur bi de ona baktirin felan.bende kizdim esime sen milletle bunu mu konusuyosun felan.
yok canım ilaçtan sanırım progestan içiyom ya...ben hastasıyım aşığım ya bunlara töbe yarabbim çok tatlılar yaaa ne kesiyonuz bu bayrammmm
karı kızzzz puhaaaaaa
allah yardımcın olsun bebeğim tansiyon mu var sende hamılelıkle mı alakalı
ben hepsine bayılıyorum elvan dalton gecen sene ki favorım bu sene entarisi dım dım yarr
ben giyiyom canım...bilmiyorum ki...5,6cm topuklu giysem bisey olur mu ki :26:
teşekkürler tatlı...anlamadım valla...Seninde hamileliğin hayırlı olsun canım. Bu takvimden 15 gün önce doğuran çok, rahat ol
serap ablam ya salak gibi oldum 10 ay yazıyo takvimde...:44::44:gülmeye halim yokken beni güldürdün. Allah'ta seni güldürsün.. sana özgü sen 10 ay hamile kalacaksın cicim. 11. ay doğum yapacaksın..:13::13:
40 hafta canim ama kirki dolduran cok nadirmiss
nefesalimmm beni anlis anlama tabi esin böyle şeyleri başkasıyla konusmasi hos degil.... Gecen buraya nartanesi nickli ark yazdi onunla aylar öncede konuşmuştuk onun vajen sivisi olmasi gerekenden asitliymis ve spermler yumurtaliklara gitmeden ölüyormuş hatta dr test yapmis vajinaya sperm birakmis sonra tekrar bakmis hepsi ölmüş v yurt dışında yaşıyordu... ve size aşılama gerek demis 3. Asilsmada hamis kalmis biliosun asilamada spermler tupe yumurtaliklara yakin yere birakiliyo
cok guzel kabarioo ama puf puff oluyo
gel gel muhabbet ediyoruz canım
dene canim benim sonucu banada yaz
nassınızzzzz neler yapıyorsunuzzzzzz bakalımmmmmmm
yok canım ilaçtan sanırım progestan içiyom ya...
ben giyiyom canım...bilmiyorum ki...
teşekkürler tatlı...anlamadım valla...
serap ablam ya salak gibi oldum 10 ay yazıyo takvimde...:44::44:
10 ay yani öle mi_??:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?