Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yumurtanın sarısı ve beyazını ayrı ayrı çırpın, o zamaan kabarır

hımm onu hiç denememiştim ama kek yapmayı planlamıyorum cnm özendiğim müsafirler ama bu dediğini daha sonra eşime yapcam zaman yaparımmm
canim ben kek pogaca kabaracak seyler yaparken firini isitiyorum tepsiyi koyacagimda sadece alti yakip ustu kapatiyorum 10dk falan alttan pisiyo yukari doğru kabarıyor sonra ustude aciyorum ustte pisiyo bunu dene bi bence

tmm bebeğim tşk ederimmm valla nelerden eksik kalmısım ben ya sizden çğrencek çok şeyim var

canim ben kek pogaca kabaracak seyler yaparken firini isitiyorum tepsiyi koyacagimda sadece alti yakip ustu kapatiyorum 10dk falan alttan pisiyo yukari doğru kabarıyor sonra ustude aciyorum ustte pisiyo bunu dene bi bence

ay bu çok iyiymiş harikasın kız

aldım tarifini tatlım akşam yaparımmm bebeğimmmm süpersinizzzz vallahiii her eve lazım sizin gibi arkadaşlarrrrrrrr

sen nerde enterasan müzik var gel bana sorr bebemmm

sen de öyle balımmmmmm

yururum canim minikbebisim topuklu giydiginde hep kanamasi olmus ya o yüzden sordum

hımmm onu bilmşyorsum canım :26: ama minikbebişimin evdeyken de kanaması olmuştu sanırım... topukluyla alakalı değildir belki

bence de canım değiştir sen doktorunu. böyle çok var bilmem kaçıncı doktorda Rabbim nasip ediyor da bir sorun bulunup çözülüyor diye... ayrıca eşine de ben pek kızamadım canım. biliyorum doğru değil ama uzun süre bekleyince fikir almak istiyor olabilir. yoksa erkekler böyle konuları mahremlerini konuşmazlar asla... benimki de fikir alıyor ondan biliyorum. bir de etraf soruyor sürekli bir şekilde konuşuluyor yani...

yok canım ilaçtan sanırım progestan içiyom ya...
5,6cm topuklu giysem bisey olur mu ki :26:
ben giyiyom canım...bilmiyorum ki...
Seninde hamileliğin hayırlı olsun canım. Bu takvimden 15 gün önce doğuran çok, rahat ol
teşekkürler tatlı...anlamadım valla...
gülmeye halim yokken beni güldürdün. Allah'ta seni güldürsün.. sana özgü sen 10 ay hamile kalacaksın cicim. 11. ay doğum yapacaksın.. :13::13:
serap ablam ya salak gibi oldum 10 ay yazıyo takvimde...:44::44:
40 hafta canim ama kirki dolduran cok nadirmiss

10 ay yani öle mi_??:18::18::18:

nefesalimmm beni anlis anlama tabi esin böyle şeyleri başkasıyla konusmasi hos degil.... Gecen buraya nartanesi nickli ark yazdi onunla aylar öncede konuşmuştuk onun vajen sivisi olmasi gerekenden asitliymis ve spermler yumurtaliklara gitmeden ölüyormuş hatta dr test yapmis vajinaya sperm birakmis sonra tekrar bakmis hepsi ölmüş v yurt dışında yaşıyordu... ve size aşılama gerek demis 3. Asilsmada hamis kalmis biliosun asilamada spermler tupe yumurtaliklara yakin yere birakiliyo

allah yardımcın olsun bebeğim ilaçı iç güzelce uyu bebişin tutunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…