- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
yok canım ilaçtan sanırım progestan içiyom ya...
ben giyiyom canım...bilmiyorum ki...
teşekkürler tatlı...anlamadım valla...
serap ablam ya salak gibi oldum 10 ay yazıyo takvimde...:44::44:
10 ay yani öle mi_??:18::18::18:
ilaç bende çok bas dönmesi yapmıştı canım yarim saat falan gece yatacagimda iciyordum uyuyunca sorun olmuyordu
nassınızzzzz neler yapıyorsunuzzzzzz bakalımmmmmmm
bencede doldurmayiz
gel gel muhabbet ediyoruz canım
AYYYYY AYYY AYYYY HADİ HAYIRLI HABERLERLE İNŞALLAH CANIM YAA...yarin bebisimle tanismaya gidiyorum esramm
canım ben aynı hastanede babanın babası da yatıyordu ya onu sormuştum. ben bebek konusu için üzülme demiştim. yoksa anneanne için üzülünmez mi hiç... dua et canım bolbol. herşeyin hayırlısı.
cnm sen resmini mi koymuştun görmedin ben onu
pit pitlar icin belki erken olabilir canim ama bebis surprizde yapabilir
ewt canım benım dun koymustum o zaman senın ıcın bıdaha koyayımm canımm benım
AYYYYY AYYY AYYYY HADİ HAYIRLI HABERLERLE İNŞALLAH CANIM YAA...:124::124::124::124:
KALP ATIŞLARINIDA DİNLİCEKMİSİNİZ :26:
DİLKETİNİM ONU UNUTTUM BİLE BEN. BİŞİ YOK ÇÜNKÜ ARA ARA FENALAŞIO AMA HASTANE YÜZÜ GÖRDÜMÜ İYİLEŞİO HEMENO İYİ AMA ANNEANNECİĞİM GÖZCAĞIZLARINI BİLEM AÇAMIO
EWET BEBİŞİM BEBEK KONUSUNDA ÜZÜLMÜYORUM. BUAY ADET GÖRÜRSEMDE ÇOK FAZLA ÜZÜLMÜCEM AMA GÖRMESSEM ... AYYY ÇOK MÜTHİŞ Bİ MUCİZE OLACAK
pit pitlar icin belki erken olabilir canim ama bebis surprizde yapabilir
koy tabı canım bakayım bakayımiçimde kaldı göremeyince seni
canim regle bir hafta kala falan kasik agrim geciyordu benim
40 hafta deyince bende 4 e böldüm ya şaka gibi öle bi saçmalık yaptım ama takvim 10 ay dio...Kizz 10 ay nerden cikti40haftadan 40*7=280 gun 270 gun 9ay yapar.yani 9 ay 10 gun ) ama bunu doldurmayiz heralde.
Serap ablaa doldurur muyuz kii
ilaç bende çok bas dönmesi yapmıştı canım yarim saat falan gece yatacagimda iciyordum uyuyunca sorun olmuyordu
oyy canım benım ıcınde kalcak gıbıde degılım ama olsun :))
evet gitsin valla biran önce. bişey çıksın mı çıkmasın mı bilemedim nefesalım. hani tedavisi kolay bişey çıkıp da tedavi edilse de bebeğimiz olsa artık. yani böyle bir engel varsa ve ortadan kalksa çok mutlu olucam. yoksa bu belirsizlik daha da yoruyor insanı. hsg falan çekilmek zorunda kalıcam belki bilmiyorum. hayırlsi
Evet canim belirsizlik kalksin ortadan.sende hsg cektirirsin olmazsa
Bazen diyorum ki doktor hersey normal diyo ama bu sekilde beklemesi daha zor.
Bi de sebepsiz diyolar .sebepsiz olmaz bence.
Bende bu ayi atlatim doktorumu degistircem yaa.
Birde esimin kuzeni sunu sokmus esimin aklina .spermler canli kalmiyodur bir problem varsa icerde demis.
Yoksa olur bi de ona baktirin felan.bende kizdim esime sen milletle bunu mu konusuyosun felan.
nefesalimmm beni anlis anlama tabi esin böyle şeyleri başkasıyla konusmasi hos degil.... Gecen buraya nartanesi nickli ark yazdi onunla aylar öncede konuşmuştuk onun vajen sivisi olmasi gerekenden asitliymis ve spermler yumurtaliklara gitmeden ölüyormuş hatta dr test yapmis vajinaya sperm birakmis sonra tekrar bakmis hepsi ölmüş v yurt dışında yaşıyordu... ve size aşılama gerek demis 3. Asilsmada hamis kalmis biliosun asilamada spermler tupe yumurtaliklara yakin yere birakiliyo
Kizdim bende neden konusuyosun diye ama bi taraftanda uzuluyorum, ben burda sizlerle dertlesebiliyorum ama o arkadaslariyla paylasamiyo.kuzeni ne acmis konuyu.
Dedigin sey mantikli geldi cnm.netten baktim.bunlar gorunmeyen problemler sanirim.burdaki doktorlar bunu akil edemiyo.
Onumuzdeki ay hem doktorumu degistircem hemde asilamayi konusucam xanim.esim asilama diye tutturdu zaten.
Bilgi icinn cookk tesekkur ederim canim hicranim
hayırlı günler kızlaaar ben geldim nasılsınız?,benim kasık ağrılarım azaldı hatta çooook azaldı normalmi bu durum? klomenden kullananlar sizde bu süreç nasıldı?teşekkürler
kuzum nazin topigine geldim sen cikmissin ben gelmisin sana daha once ozel msj attim gelmedi mi dunde yazcaktim msj kutun dolu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?