Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizz 10 ay nerden cikti 40haftadan 40*7=280 gun 270 gun 9ay yapar.yani 9 ay 10 gun ) ama bunu doldurmayiz heralde.

Serap ablaa doldurur muyuz kii

yarin bebisimle tanismaya gidiyorum esramm
AYYYYY AYYY AYYYY HADİ HAYIRLI HABERLERLE İNŞALLAH CANIM YAA... :124::124::124::124:
KALP ATIŞLARINIDA DİNLİCEKMİSİNİZ :26:

canım ben aynı hastanede babanın babası da yatıyordu ya onu sormuştum. ben bebek konusu için üzülme demiştim. yoksa anneanne için üzülünmez mi hiç... dua et canım bolbol. herşeyin hayırlısı.

DİLKETİNİM ONU UNUTTUM BİLE BEN. BİŞİ YOK ÇÜNKÜ ARA ARA FENALAŞIO AMA HASTANE YÜZÜ GÖRDÜMÜ İYİLEŞİO HEMEN O İYİ AMA ANNEANNECİĞİM GÖZCAĞIZLARINI BİLEM AÇAMIO

EWET BEBİŞİM BEBEK KONUSUNDA ÜZÜLMÜYORUM. BUAY ADET GÖRÜRSEMDE ÇOK FAZLA ÜZÜLMÜCEM AMA GÖRMESSEM ... AYYY ÇOK MÜTHİŞ Bİ MUCİZE OLACAK

hayırlı günler kızlaaar ben geldim nasılsınız?,benim kasık ağrılarım azaldı hatta çooook azaldı normalmi bu durum? klomenden kullananlar sizde bu süreç nasıldı?teşekkürler

inşallah bebeğin gelir canım. bu üzüntülü günlerini onun güzel haberiyle atlatırsın inşallahhh

Kizz 10 ay nerden cikti 40haftadan 40*7=280 gun 270 gun 9ay yapar.yani 9 ay 10 gun ) ama bunu doldurmayiz heralde.

Serap ablaa doldurur muyuz kii
40 hafta deyince bende 4 e böldüm ya şaka gibi öle bi saçmalık yaptım ama takvim 10 ay dio...
ilaç bende çok bas dönmesi yapmıştı canım yarim saat falan gece yatacagimda iciyordum uyuyunca sorun olmuyordu

bende öle alıyom...canım ama beni böle mahvetti eşim de çok korktu garibim...

hayırlı günler kızlaaar ben geldim nasılsınız?,benim kasık ağrılarım azaldı hatta çooook azaldı normalmi bu durum? klomenden kullananlar sizde bu süreç nasıldı?teşekkürler

hoşgeldınn canımmm ben cok sukur ıyıyım sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…