Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuzum nazin topigine geldim sen cikmissin ben gelmisin sana daha once ozel msj attim gelmedi mi dunde yazcaktim msj kutun dolu galiba canimsin tesekkur ederim darisi basina olsun bebegimm benim

gelmedi kuzum dun aksam gordum ben.bnmesajda bi sikinti var sanirim gelmedi bide dun sn a msj atmaya calistim gitmedi bi anlat canm nasi ogrendin

canim regle bir hafta kala falan kasik agrim geciyordu benim

hmmm hamileliğini öğrendiğin ay ki durum mu bu?bende tek gariblik göğüs 1 beden büyümesi ve ucu acısı,sana soruyorum çünkü aynı tedavi yöntemi olunca merak ediyorum,teşekkü ederim canım

hoşgeldınn canımmm ben cok sukur ıyıyım sen nasılsın canım

sağoool canım hamdolsun bende çok iiyiym sizi okuyuca daha iyi oluyorum

Bende bebiş istiyorummmm 6 aylık evliyiz nerdeyse pazartesi genel bir kontrole gidicem bakalım gebelik öncesi.İnşAllah herşey yolunda gider.

güzelsin tatlımmm nazar değmesin

hamişlik güzelliği gelmiş sana bebeğim çok güzel olcaksın demekki hamişkenn

saolll canımm benımm aminnnn inşşş hepimze bu ay hamışlıkk guzellığııı gelsınn göbüşümüzee bebişş gelsınnnnn Allahım sen hepimizin herkesınnn gönlünee göreee verrr ınsallahhh

hg canim benim guzel annem evet yoktun nerelerdeydin canim iyisinizdir ins

hoşbulduk cnm benım evet yoktum biraz işlerim vardı giremedim nete bugun bebşimin ne kadar buyudugunu görmeye gıdecegız 2li testim var öğleden sonra.. çook merek ediyorum bebişimi umarım ıyıdır... problemsiz geçer inşallah sen nasılsın bakalım...

Kizz 10 ay nerden cikti 40haftadan 40*7=280 gun 270 gun 9ay yapar.yani 9 ay 10 gun ) ama bunu doldurmayiz heralde.

Serap ablaa doldurur muyuz kii

canım en fazlası 9 ay 10 gün.. 10 ay daha kimseyi görmedim duymadım. zeycan'ımın canı 10 ay çekmiş onu mu kıralım hamile hamile şimdi

Allahım daha da ıyı etsın canım benımm aynen valla ınsan buraya gırınce muhabbet edınce dahada ıyı oluyorr

himm bende sana atamiyorum msj nie ki :26::44:

Canim benim biliosun ikinci klomeni kullaniyordum kullandim arkasindan duphaston kullandim bazi farkliliklar yaşadım ama hiç belirti olarak düşünmedim bat gunumden iki gun once bi ruya gördüm hamileyim ve ucuzum olacak ayni ruyanin devaminda bi atin doğum yaptigini gördüm bat.gunumden bir gun sonra test yaptim sabah iki çizgi ilk kez... Ikinci testi yaptim yine silik cmt.gundu pzt gunu acilde kan testi verdim 126.4 cikti daha hiç muayene olmadım yarin ali acara gidicem

aminnnnnnn gelcek inşallah bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…