wooow manken gibisin bebeğim çooook beğendmmm çok güzelsin fıstığım maşallahhhhhh
rica ederim canım bildiğim herşeyi sizle paylaşmak istiyorum fikir olsun diye
wooow manken gibisin bebeğim çooook beğendmmm çok güzelsin fıstığım maşallahhhhhh
oral mi kullaniyorsun kuzum oral cok yan etki yapio vajendende kullandım ben o zaman sıkıntı olmamıştı dr a gidersen bi sor bskalim
kuzum nazin topigine geldim sen cikmissin ben gelmisin sana daha once ozel msj attim gelmedi mi dunde yazcaktim msj kutun dolu galibacanimsin tesekkur ederim darisi basina olsun bebegimm benim
hg canim benim guzel annem evet yoktun nerelerdeydin canim iyisinizdir ins
canim regle bir hafta kala falan kasik agrim geciyordu benim
hoşgeldınn canımmm ben cok sukur ıyıyım sen nasılsın canım
canımmm benımm cok teşekkur ederım o senın goren gozlerın guzel
o resimde hamiştim canımm
güzelsin tatlımmm nazar değmesin
hamişlik güzelliği gelmiş sana bebeğim çok güzel olcaksın demekki hamişkenn
hg canim benim guzel annem evet yoktun nerelerdeydin canim iyisinizdir ins
nasıılsınızzz kızlarrrrr............ bayadır yoktum ne var neyok bakalım....
Kizz 10 ay nerden cikti40haftadan 40*7=280 gun 270 gun 9ay yapar.yani 9 ay 10 gun ) ama bunu doldurmayiz heralde.
Serap ablaa doldurur muyuz kii
hmmm hamileliğini öğrendiğin ay ki durum mu bu?bende tek gariblik göğüs 1 beden büyümesi ve ucu acısı,sana soruyorum çünkü aynı tedavi yöntemi olunca merak ediyorum,teşekkü ederim canım
sağoool canım hamdolsun bende çok iiyiym sizi okuyuca daha iyi oluyorum
himm bende sana atamiyorum msj nie ki :26::44:kuzum nazin topigine geldim sen cikmissin ben gelmisin sana daha once ozel msj attim gelmedi mi dunde yazcaktim msj kutun dolu galibacanimsin tesekkur ederim darisi basina olsun bebegimm benim
gelmedi kuzum dun aksam gordum ben.bnmesajda bi sikinti var sanirim gelmedi bide dun sn a msj atmaya calistim gitmedi bi anlat canm nasi ogrendin
saolll canımm benımm aminnnn inşşş hepimze bu ay hamışlıkk guzellığııı gelsınn göbüşümüzee bebişş gelsınnnnn Allahım sen hepimizin herkesınnn gönlünee göreee verrr ınsallahhh
Bende bebiş istiyorummmm6 aylık evliyiz nerdeyse pazartesi genel bir kontrole gidicem bakalım gebelik öncesi.İnşAllah herşey yolunda gider.
kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?