Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım dualarımız seninle güzel haberlerle gel

yumurtlamadan sonra gogsumun kahve yerleri aciyodu kasiniyodu bat gunu yaklasyikca bu gecti ici acimaya basladi regl olavagimdada acirdi buna takilmadim bu ay ara ata kasik agrim devam etti ama cok az... Bat gününden sonra kasık agrim artti

canım h.g hadi hayırlısı bakalım. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. benimde haftaya 2li testim var. 15 gün sonra çıkıyormuş galiba sonuçlar..

Allah gönlünuze gore versınn canımm ınsallah

Amin inşAllah canım 7 senenin içindeyiz birlikteliğimizin.Bekleriz dedik evlenince ama sanırım uzun ilişki sonucunda artık yanımıza bir minikte olsun istiyoruz.Minicik ufacık eller ayaklar

cok mutluyum valla hicranim senn adina Allahim kucagina almayi nasip etsin insallah arkadasim, yaa buralara geliosun bana gelsene coooook ciddiyim

Yaaaa sesimş duyan yoooooooooook muuuuuuu?
Neden eklenmiyorummmmmmm listeye kaç gündür yazıyorum ((((((

hoşbılduk canımm nasılsın resimde çok güzel çıkmışsın bu aradaa....

iyiyimm canım benımm cok sukurrr sen nasılsın miniğimiz nasıl bugun dokto kontlrun varmıs sanırım ınss guzell haberlerle dönersın canımm benımm . çokk teşekkur ederımm canımm benımm

yumurtlamadan sonra gogsumun kahve yerleri aciyodu kasiniyodu bat gunu yaklasyikca bu gecti ici acimaya basladi regl olavagimdada acirdi buna takilmadim bu ay ara ata kasik agrim devam etti ama cok az... Bat gününden sonra kasık agrim artti

teşekkür ederimm canım çok iyisin seni seviyoruuuuum

canım h.g hadi hayırlısı bakalım. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. benimde haftaya 2li testim var. 15 gün sonra çıkıyormuş galiba sonuçlar..

hoşbulduk canımm... amin inşallah... sendende güzel haberler gelsin inşallah.. vAlla ben de bılmıyorum ne zaman çıkıyor duyduğuma gore 1 hafta sonra cıkıyomuş galıba gidip görecez artık....

Amin inşAllah canım 7 senenin içindeyiz birlikteliğimizin.Bekleriz dedik evlenince ama sanırım uzun ilişki sonucunda artık yanımıza bir minikte olsun istiyoruz.Minicik ufacık eller ayaklar

aynen canım ınsan evlenınce beklerız dıyor ama fazla bekleyemıyor evlendıkten sonra bıde etrafta mınıslerı gorunce ınsan dahada cok ıstıyor.r abbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versınn ınsallah tum isteyenlere bızede sizede

hoşbulduk canımm... amin inşallah... sendende güzel haberler gelsin inşallah.. vAlla ben de bılmıyorum ne zaman çıkıyor duyduğuma gore 1 hafta sonra cıkıyomuş galıba gidip görecez artık....

Dualarım seninle canım.. hep beraber güzel haberleri alırız inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…