teşekkür ederimm canım çok iyisin seni seviyoruuuuum
sagol canım allah razi olsun.... Ins yarinda güzel şeyler duyarim....
hareketlerini hissediyormusun lorenna
rabbim bekletmesin canim
bu arada cok teşekkur ederımm canımm
iyiyimm canım benımm cok sukurrr sen nasılsın miniğimiz nasıl bugun dokto kontlrun varmıs sanırım ınss guzell haberlerle dönersın canımm benımm . çokk teşekkur ederımm canımm benımm
sagol canım allah razi olsun.... Ins yarinda güzel şeyler duyarim....
Bebegim esimle gelcez ya cok isterim ama biliosun ... Beysrhis konya yolu kapaliymis seydisrhirden dolascaz yolu uzaticaz 3-4saat surer geliş gidiş birde ali acarin muayene sistemini biliosun 6,8saat bekletioaksam olur zaten bebeğim ya
yok canım daha degıl ama ultrasonda bugun gorcez nasıpse hareketlerı tahmınım 15 gun sonra başlarım hissetmeye 15-16. haftalarda festıval başlaarrr....
Ayy senin ağzından Rabbimin kulağına, ordanda benim kucağıma inşallah hayırlısıylainşallah bebeğin gelir canım. bu üzüntülü günlerini onun güzel haberiyle atlatırsın inşallahhh
pit pitlar icin belki erken olabilir canim ama bebis surprizde yapabilir
evet canım kontrolum var bugun ben ıyıyım cok sukur mınıgımız ıcerde nasıl bende bılmıyorum ama ıyıdr ınşallah... aminn güzel haberlerim gelsin inşallah...
aynen canım ınsan evlenınce beklerız dıyor ama fazla bekleyemıyor evlendıkten sonra bıde etrafta mınıslerı gorunce ınsan dahada cok ıstıyor.r abbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versınn ınsallah tum isteyenlere bızede sizede
degerim.icin dr ikinciye gerek yok dedi canim bende yaptirmadim... Msj kutunu bosalttiysan yaxarim canim arada gel ozluyorum seni konusamadik sende asilsma olcakmissin ins ilk seferde tutar opuyoruz seni canimsin seviyorum seni
canim ben ilcedeyim burda iki dr var biri izindeymis digerinin randevulari araliga kadar dolu tek dr olduğu için tedavi gördüğüm dr a gidicem.oda on gun sonrasina randevu verdi iste
oyy kiyamam ya...fazla beklememek gerek tabi canim ii yapmissin kiss :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?