Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sagol canım allah razi olsun.... Ins yarinda güzel şeyler duyarim....

Bebegim esimle gelcez ya cok isterim ama biliosun ... Beysrhis konya yolu kapaliymis seydisrhirden dolascaz yolu uzaticaz 3-4saat surer geliş gidiş birde ali acarin muayene sistemini biliosun 6,8saat bekletio aksam olur zaten bebeğim ya

rabbim bekletmesin canim

Amin canım Rabbim kimseyi bekletmesin.Çevremde çok bekleyen arkadaşım var.Onlarda beni çok etkiledi aslında ileriye atarsın olmazsa geç kalmış olma dediler.Birde başımdan kötü bir olay geçti ölümden döndüm.Dedim anne olmalıyım.bu güzelliği geciktirmemeliyim dedim bu ay bıraktım korunmayı artık.

iyiyimm canım benımm cok sukurrr sen nasılsın miniğimiz nasıl bugun dokto kontlrun varmıs sanırım ınss guzell haberlerle dönersın canımm benımm . çokk teşekkur ederımm canımm benımm

evet canım kontrolum var bugun ben ıyıyım cok sukur mınıgımız ıcerde nasıl bende bılmıyorum ama ıyıdr ınşallah... aminn güzel haberlerim gelsin inşallah...

insallah kuzum.degerini kontrol ettin dimi iki gune bir.hayirli haberler alirsin insallah,sen bana yarin mutlaka yaz olur mu ama ozelden cunku alinti gelmiyo bana bldirimle goremeyebilirim,mesaj kutusunu bosalttim,simdi cikmam lazim bebegm operim seni cok

inşallah bebeğin gelir canım. bu üzüntülü günlerini onun güzel haberiyle atlatırsın inşallahhh
Ayy senin ağzından Rabbimin kulağına, ordanda benim kucağıma inşallah hayırlısıyla ay ne güzel dua oldu tekerleme gibi dilketinm inşallah aralık bize uğurlu gelir de yılın son ayında mucizelerimiz gelir

pit pitlar icin belki erken olabilir canim ama bebis surprizde yapabilir

ayyyyy maşşallah canımm yaa iyide sen daha ewel neden gitmedin dr a ? erkende olsa görünseydin ya icranım :26:

Kesinlikle bebişleri görünce benimde olsun istiyorum.Aynı küçükken oyuncak bebek görüp nasıl isterdik aynısı Amin hayırlı zamanda hayırlı evlat

kızllaarrr bizz yavaşatan kaçalım hazırlanayım bşeyler yiyeyim ultrasona gırmeden once tatlı yıcem bebek çok hareketli oluyomuş o zaman.. sizede onerırım... hepinizin duaları ıcın tesekkürlerr ... öpüldünüz görüşürüzzzz....

Yardimmmmmm.....

Kizlar bennnn simdi doktoru aradim burda degilmis.. ama assitaniyla konustum dedi ki gelin recete verecem kan icin bide speciafoldine... kanda cikarmi simdi ??? cok erken degilmi..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…