Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ne yatin kiz benim aklimda birsey yok.. fikir ver.. pilav var dunki.. yanina ne gider.. kolay olsun..

bnde dun kaynanaya gttm yemege gelrkende yemek aldm geldm bgun menude erıstelı mercmek corbası lahana dolması salatam olcak kızlar bugun yemek yapma derdm yoooook

Tmm cnm haaberleselim ben bidaki aya kesin giderim.

bnde dun kaynanaya gttm yemege gelrkende yemek aldm geldm bgun menude erıstelı mercmek corbası lahana dolması salatam olcak kızlar bugun yemek yapma derdm yoooook

ohh guzelmis.. bizimki kaynana yapmaz biri ona yapsada yese..
ama annem hergun arar gelin burda yiyin (isten ciktin ne yapican yorgunsun buraya gelin ) benim kociste kosar pek sever annemi yemeklerini.. gormemis cocuk ne yapsin..

afiyet olsun canim..

formadan da bahsetmişsiniz yaa bi site buldum mikmiklik formalar var güzel acaba güvenilir midir ki sipariş mi versemm, ayy sanki aldıklarımı giyebiliyorum da yenileri eksik kaldı hofff

Alah korusun sastim mi da bunlarin pis pis yemeklerini yiycem..
yok canim yemem ben..

tavugum yok gidip almakta istemiyorum.. gogus eti falan patates biber domates firina sursem

bebegm gogus etı de olur

ben dün öğrencilik günlerimi özledim bi kıymalı makarna yapsak canım çekti dedim. kocacım sabah işe gitmeden gidip kıyma almış bırakmış dolaba :) onu yaptım şimdi. canım seninki de ne öyle patlıcan yemez karnabahar yemez. çok şükür benimki hiç ayırmıyor yemek. ne pişirsem yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…