ne yatin kiz benim aklimda birsey yok.. fikir ver.. pilav var dunki.. yanina ne gider.. kolay olsun..
ne yatin kiz benim aklimda birsey yok.. fikir ver.. pilav var dunki.. yanina ne gider.. kolay olsun..
ayy benim eşim dün karnabahar almış onu yaptım canım, pilavın yanına patlıcanlı bişyler yapabilirsin:) yanına da cacık.ohh
patlıcan musakka yap pilavın yanınane yatin kiz benim aklimda birsey yok.. fikir ver.. pilav var dunki.. yanina ne gider.. kolay olsun..
ben doruğa ilk gittiğimde de öyle bi kampanya vardı, sgk lı muayene olursan, bütün tahliller ücretsiz diye. Ama ben özel sigortayla gittiğim için zaten az bi ücret ödüyorum. Tamam canım ben iyi bir doktor bulduğumda yazarım sana, sen de bulursan bana yazhaberleşelim
bnde dun kaynanaya gttm yemege gelrkende yemek aldm geldm bgun menude erıstelı mercmek corbası lahana dolması salatam olcak kızlar bugun yemek yapma derdm yoooook
o zaman fırın tavuk yapbenimki yemez patlican.. karnabahar..
benimki yemez patlican.. karnabahar..
canm fırına patates ver en kolayı
patlıcan musakka yap pilavın yanına
ama resmne bı baksana tıpkısının aynısı
kıs sen orda kurba falan mı yyosun ıyyyyyyyyyy kusuciiiiiiiiiiiiiiiiiiim:120::120::120::120:
o zaman fırın tavuk yap
tamam canim kurba olmasin bocekler var oda olur.. :26::26:
Turkiyede olsam varya hergun disarisa yerim galiba..
iyi fikir ama bos patates olmaz ki illaa ete olucak..
sevmiyor canim patlicani..
Alah korusun sastim mi da bunlarin pis pis yemeklerini yiycem..
yok canim yemem ben..
tavugum yok gidip almakta istemiyorum.. gogus eti falan patates biber domates firina sursem
bebegm zten bos degl hmn tavugun varsa cozlsun patates tavuk baharatlar salca yag at frına cnm
sen nerdesin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?