cnm o topkteklrden bayılan ble olms oyzden braz korkuyorum sen ankra neresnden cnmmmmmmm
evet kızlaaarrrrr,
ben de hoşgeldim, sefalar getirdim :))
ekim beklentisi içinde olanlarla, daha kolay geçer sanırım zaman.
Bat net değil bende.. düzensizim son 1 senedir.
Sat 3 eylüldü, tahminen Bat 3 ekim diyebilirim. ama ben sonraki dönemi değerlendiricem. eylülde çalışma yok bende, ekimde çalışıcam hayırlısıyla... ekim ayı, hepimize bebiş getirsin inşallah....
Ya onların canı tatlıdır canım hic bişi olmaz
Umitkoy den
Sen normal dusun bak iyi bişi için gidiyorsun
Su an hastalıktan ne acı cekenler var
Sen bebeğin için yapacaksın olumlu dusun
Geleyimmi bende senle istersen?
evet kızlaaarrrrr,
ben de hoşgeldim, sefalar getirdim :))
ekim beklentisi içinde olanlarla, daha kolay geçer sanırım zaman.
Bat net değil bende.. düzensizim son 1 senedir.
Sat 3 eylüldü, tahminen Bat 3 ekim diyebilirim. ama ben sonraki dönemi değerlendiricem. eylülde çalışma yok bende, ekimde çalışıcam hayırlısıyla... ekim ayı, hepimize bebiş getirsin inşallah....
ESMERSIRINE battarihin ne yazarmısın canım hepinize kolay gelsin ben çıkıyorum yarın hsg den sonra olanları anlatırım inşaalah muhtemelen yarın öğleden sonra gireri topiğimize son isimleri de güncelledim ekim topiği şimdiden doldu taşıyo maaşallah, ilk hamilemizi çok merak ediyorum bakalım
lütfen dua ederken beni de ekleyin hayırlısıyla temiz çıksın sonucum,elaaaam nerdesin sana anlatırım yarın çıkınca benim adet erken bitti o yüzden yarın olacak sana muhakkak anlatırım,ALLAH herkese hayırlısını versin inşaallah
SİZİ ÇOOK SEVİYORUM EKİM TOPİĞİHOOOŞŞŞŞÇÇÇÇAAAAKKKAAALLLIIIIIIIIIIIINNN
Hg yalel dusuk filanmi oldu neden ara verdin
amin cnm hsgldn
nasıl yaptın ve ne kadar sıklıkta kullandın canım bnde merak ediyorum
merhaba kızlar, hoşbuldum.
gamse20; evet 1 sene önce düşük yaptım. sonrasında annemin sağlık problemleri vardı, kendime zaman olmadı hiç. şimdi hala problemleri var annemin ama, ben artık akıllandım, sıra bende :)
bu ay bi ameliyat olacak annem, toparlandırdıktan sonra, ekimde başlıyorum çalışmaya yeniden.i.. ya nasip artık
Yoo gecmis konusmalari gormedinmi genelde ben yazıyorum herkese hg buarada konusacak kisi gelmeyince bikac kişi konusuyoruz mecburen
güzelim orta boy bir soğanı 2.5 bardak önceden kaynatıp soğumuş suyla 5 dk kaynatıp içiyordum ağzı kapalı bi tencerede sabah akşam içiyordum zaten 1 bardak su çıkıyor yanlız ev biraz kokuyo haberin olsun ben geceden ketılda suyu kaynatıyordum sabahta onu kullanıyordum ama baya faydası varmış diyolar bununla hamile kalan çokmuş kist miyom alıp götürüyormuş incir kürüyle havuç kürüde yumurta çatlatmada çok iyimiş ama ben inciri kansızlık için yaptım
hepiniz maşallah ne kadar gençsiniz. bir ben 30um galiba
Arkadaşlar merhaba,
Herkes hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenir inşallah. Allah dualarımızı kabul etsin.
Bende bu ay öğrendim hamile kaldığımı. Yaptıklarımı söylemek istedim belki onların etkisiyle kalmışımdır size de faydası olur.
Yumurtlama döneminde ilişkiye girdik, ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırdım, baya kaldırdım( annem yengeme öğretirdi ben bekarken aklımda kalmış ) sonra belime yastık koydum, sonrada sağa doğru yattım hep.
PKO teşhisimde konmuştu aynı zamanda, mümkün olduğu kadar ilişki sırasında çocuk düşünmemeye çalışın keyfini alın.
Allah hayırlı haberler yaşatsın, öpüyorum sizi
Arkadaşlar merhaba,
Herkes hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenir inşallah. Allah dualarımızı kabul etsin.
Bende bu ay öğrendim hamile kaldığımı. Yaptıklarımı söylemek istedim belki onların etkisiyle kalmışımdır size de faydası olur.
Yumurtlama döneminde ilişkiye girdik, ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırdım, baya kaldırdım( annem yengeme öğretirdi ben bekarken aklımda kalmış ) sonra belime yastık koydum, sonrada sağa doğru yattım hep.
PKO teşhisimde konmuştu aynı zamanda, mümkün olduğu kadar ilişki sırasında çocuk düşünmemeye çalışın keyfini alın.
Allah hayırlı haberler yaşatsın, öpüyorum sizi
merhaba kızlar, hoşbuldum.
gamse20; evet 1 sene önce düşük yaptım. sonrasında annemin sağlık problemleri vardı, kendime zaman olmadı hiç. şimdi hala problemleri var annemin ama, ben artık akıllandım, sıra bende :)
bu ay bi ameliyat olacak annem, toparlandırdıktan sonra, ekimde başlıyorum çalışmaya yeniden.i.. ya nasip artık
ovulasyon testlerim geldi! şimdi dört gözle adetimin bitmesini bekliyorum. işe yarar inşallah
canımm Hoş buldum şimdi
Kızlar bir sorum olacak, midemin bulantısı çok oldu bugün...Böyle belirtiler oluyor mu ? :26: 22 eylül bat şimdi test yapsam acaba diyorum.....
Canım benim hayırlı bir şekilde kucagina almayı nasop etsin Allah sende etkili olmus bende olmadi bunlarida denedim ins faydali olur herkese bu yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?