SAgolun bacilar.. yapimda yesin kocisim..
gurbete isvicredeyim is icin sonra fransaya geciyorum aksam..
ben dün öğrencilik günlerimi özledim bi kıymalı makarna yapsak canım çekti dedim. kocacım sabah işe gitmeden gidip kıyma almış bırakmış dolaba :) onu yaptım şimdi. canım seninki de ne öyle patlıcan yemez karnabahar yemez. çok şükür benimki hiç ayırmıyor yemek. ne pişirsem yiyo
benim kv yapar walla hakkını yemiyim, hergün de çağırır sağolsun. Yer içer evimize gideriaz paşalar gibiohh guzelmis.. bizimki kaynana yapmaz biri ona yapsada yese..
ama annem hergun arar gelin burda yiyin (isten ciktin ne yapican yorgunsun buraya gelin ) benim kociste kosar pek sever annemi yemeklerini.. gormemis cocuk ne yapsin..
afiyet olsun canim..
kolay gelsin, afiyet olsunBen firin tavuk patates yapicaktm
olur tabiki, tavada sote de yapabilirsin mesela göğüsleAlah korusun sastim mi da bunlarin pis pis yemeklerini yiycem..
yok canim yemem ben..
tavugum yok gidip almakta istemiyorum.. gogus eti falan patates biber domates firina sursem
sen nerdesin ki?
ne bilim patlicani hioc sevmez zaten karnibahada kokuyormus sevmiyo..
kiz annasi yapmismi ki bilsin gorsun yesin.. yazik..
gecende yesil fasulye yapmis annem sevmemde sevmem annem baska bbir sey yapcakti pek severler birbirlerini
sonra dedim bi bak tadini.; iki tabak yedi yufkayla..
oy canım benim. ama ailen orda sonuçta. buraya gelmiyor musunuz hiç?
ne bilim patlicani hioc sevmez zaten karnibahada kokuyormus sevmiyo..
kiz annasi yapmismi ki bilsin gorsun yesin.. yazik..
gecende yesil fasulye yapmis annem sevmemde sevmem annem baska bbir sey yapcakti pek severler birbirlerini
sonra dedim bi bak tadini.; iki tabak yedi yufkayla..
hangi şehirden hangi şehire gidip geliyorsun sen? hergün müüüüSAgolun bacilar.. yapimda yesin kocisim..
ay kıyamam :) e sende yap değişik değişik yesin. valla benim kayınvalidem maşallah hamarattır çok yedirmiş zamanında. ama şimdi benim yemeklerimi annesininkinden çok seviyo. ee boşuna mı aşçılık okudukvalla şaka bi yana maşallah kocam bamyayı bile bayıla bayıla yiyo. hiç yemek yapmasam bi sandviç tost yapsam o bile dünyanın en güzel yemeği gibi geliyor ona. çok şanslıyım o konuda. gerçi hakkını yemiyim kocam da çok güzel yemek yapar. evde olduğu günler beni sokmuyo mutfağa
benim kv yapar walla hakkını yemiyim, hergün de çağırır sağolsun. Yer içer evimize gideriaz paşalar gibiyemek derdim çok olmaz yani annem uzakta, ona anca haftada bir gidebiliyoruz:26:
olur tabiki, tavada sote de yapabilirsin mesela göğüsle
hepside yanimda canim.. geliyoruz tabi tatilde ordaydim.. ama genede ozluyorum.. hep orda kalsam..
kız koy yufkasımı orda ole seyler yok dye dymustum bnm babamın yufka dukanı var cnm istedgmde gdp alyorum bazen hollandadan fransadan falan gelıyolar bzm dukana kaçar kılo yufka alıp goturyolar
canım benimolsun en azından hersene geliyorsun o da çok güzel. ama belki de herzaman burda olmayı istemezsin. yani hep burada yaşayınca çok da fazla kıymetli olmuyor. trafiğiydi, insanıydı, havasıydı falan da filan da derken boğuluyorum bazen ben. sen şimdi özlüyorsun ama güzel olan bu işte
hangi şehirden hangi şehire gidip geliyorsun sen? hergün müüüüzor olmuyor mu? eşimin akrabaları var fransada
senin kv ilginçmiş yaaBenim ikiside yakin vallaha annem hergun arar kendisi bir kere aramaz.. gelin beraber sunu yiyelim diye.. (aramasinda zaten)
bir ay oluyo gideli gelin diyo gittik eee .. bana diyo hadi mutfaga aciktim.. bize tavuk yap pilav yap salata yap.. basim donuyor..
kiz bosunami kocis gitmiyo gelmiyo goruyo annemi.. yemek yapar tatlisiz birakmaz cayi koyaz yani kuruyemisini herseyini bunlaz umursamaz..
İyi bari çok uzak değilmiş yine de. Dijon'da onlar, Türkiyedelerdi hatta. Daha 1-2 hafta oldu Dijon'a dönelikiz ben isvicreden evime 1 saat.. trafik olduguu zaman 1.5saat..
sizinkiler nerde kaliyor ki ??
İyi bari çok uzak değilmiş yine de. Dijon'da onlar, Türkiyedelerdi hatta. Daha 1-2 hafta oldu Dijon'a döneli
ohh bana bir - iki saatlik mesafedeler..
uzak geliyo artik bana sanki bitmiycek gibi.. saat burda 4 simdi isten cik 5 ev var 6 ev derle topla biraz 7 yemek yap 7.30-8 ye.9da topla. 10 dus al 10.30sac yap 11e ben bayiliyorum..
1 saat evi ne derleyip topluyorsun ki?? yani ne yapıyorsun?? haftasonun yok mu o zaman yapsan. ban valla hafta içi anca çamaşır bulaşık onları da makine yıkıyor diye yoksa onu da yapmamişte bir ütüyü araya bir yere sıkıştırmam lazım ama bakıcaz artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?