Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ne bilim patlicani hioc sevmez zaten karnibahada kokuyormus sevmiyo..
kiz annasi yapmismi ki bilsin gorsun yesin.. yazik..
gecende yesil fasulye yapmis annem sevmemde sevmem annem baska bbir sey yapcakti pek severler birbirlerini
sonra dedim bi bak tadini.; iki tabak yedi yufkayla..

benim kv yapar walla hakkını yemiyim, hergün de çağırır sağolsun. Yer içer evimize gideriaz paşalar gibi yemek derdim çok olmaz yani annem uzakta, ona anca haftada bir gidebiliyoruz:26:

Ben firin tavuk patates yapicaktm
kolay gelsin, afiyet olsun

Alah korusun sastim mi da bunlarin pis pis yemeklerini yiycem..
yok canim yemem ben..

tavugum yok gidip almakta istemiyorum.. gogus eti falan patates biber domates firina sursem
olur tabiki, tavada sote de yapabilirsin mesela göğüsle

ay kıyamam :) e sende yap değişik değişik yesin. valla benim kayınvalidem maşallah hamarattır çok yedirmiş zamanında. ama şimdi benim yemeklerimi annesininkinden çok seviyo. ee boşuna mı aşçılık okuduk valla şaka bi yana maşallah kocam bamyayı bile bayıla bayıla yiyo. hiç yemek yapmasam bi sandviç tost yapsam o bile dünyanın en güzel yemeği gibi geliyor ona. çok şanslıyım o konuda. gerçi hakkını yemiyim kocam da çok güzel yemek yapar. evde olduğu günler beni sokmuyo mutfağa

gurbete isvicredeyim is icin sonra fransaya geciyorum aksam..[/QUOTE]

Canimmm fransiz mutfagini da hic sevmem.cok zor geliyo bende is icin yurtdisina cok gidip geliyorumda hep ac geziyom walla
Gelince nasil yumuluyorum

kız koy yufkasımı orda ole seyler yok dye dymustum bnm babamın yufka dukanı var cnm istedgmde gdp alyorum bazen hollandadan fransadan falan gelıyolar bzm dukana kaçar kılo yufka alıp goturyolar

gurbete isvicredeyim is icin sonra fransaya geciyorum aksam..

Canimmm fransiz mutfagini da hic sevmem.cok zor geliyo bende is icin yurtdisina cok gidip geliyorumda hep ac geziyom walla
Gelince nasil yumuluyorum[/QUOTE]

Fransiz mutfagi mi varmis ??
ben hic biseylerini sevmiyorum sadece tatlilari guzel onada domuz yagi katiyorlar yemiyoz canim..
burda hersey domuz koyuyorlar..

Yapiyorum zamanim olunca hafta sonu falan hic ac birakmam.. ama hafta ici daha kolay seyler ve annemde cok yiyoz..

Benim ikiside yakin vallaha annem hergun arar kendisi bir kere aramaz.. gelin beraber sunu yiyelim diye.. (aramasinda zaten)
bir ay oluyo gideli gelin diyo gittik eee .. bana diyo hadi mutfaga aciktim.. bize tavuk yap pilav yap salata yap.. basim donuyor..

kiz bosunami kocis gitmiyo gelmiyo goruyo annemi.. yemek yapar tatlisiz birakmaz cayi koyaz yani kuruyemisini herseyini bunlaz umursamaz..

hepside yanimda canim.. geliyoruz tabi tatilde ordaydim.. ama genede ozluyorum.. hep orda kalsam..

canım benim olsun en azından hersene geliyorsun o da çok güzel. ama belki de herzaman burda olmayı istemezsin. yani hep burada yaşayınca çok da fazla kıymetli olmuyor. trafiğiydi, insanıydı, havasıydı falan da filan da derken boğuluyorum bazen ben. sen şimdi özlüyorsun ama güzel olan bu işte

kız koy yufkasımı orda ole seyler yok dye dymustum bnm babamın yufka dukanı var cnm istedgmde gdp alyorum bazen hollandadan fransadan falan gelıyolar bzm dukana kaçar kılo yufka alıp goturyolar

aman.. ne guzel..
canim ne diyosun sen bizim burda kadinlar toplanir yufka yaparlar sacda.. tandir ne yokta garajlarda yaparlar.. annem 50 kilo yapti oructan once..

dogru diyosun.. oranin bir trafige sinir olurum zaten.. deli gibi herkes.. ama yemesi icmesi gezmesi super..
burda ki aldigim parayi orda alsam hemen gelirim..

hangi şehirden hangi şehire gidip geliyorsun sen? hergün müüüü zor olmuyor mu? eşimin akrabaları var fransada

kiz ben isvicreden evime 1 saat.. trafik olduguu zaman 1.5saat..
sizinkiler nerde kaliyor ki ??

senin kv ilginçmiş yaa

İyi bari çok uzak değilmiş yine de. Dijon'da onlar, Türkiyedelerdi hatta. Daha 1-2 hafta oldu Dijon'a döneli

ohh bana bir - iki saatlik mesafedeler..
uzak geliyo artik bana sanki bitmiycek gibi.. saat burda 4 simdi isten cik 5 ev var 6 ev derle topla biraz 7 yemek yap 7.30-8 ye.9da topla. 10 dus al 10.30sac yap 11e ben bayiliyorum..

ohh bana bir - iki saatlik mesafedeler..
uzak geliyo artik bana sanki bitmiycek gibi.. saat burda 4 simdi isten cik 5 ev var 6 ev derle topla biraz 7 yemek yap 7.30-8 ye.9da topla. 10 dus al 10.30sac yap 11e ben bayiliyorum..

1 saat evi ne derleyip topluyorsun ki?? yani ne yapıyorsun?? haftasonun yok mu o zaman yapsan. ban valla hafta içi anca çamaşır bulaşık onları da makine yıkıyor diye yoksa onu da yapmam işte bir ütüyü araya bir yere sıkıştırmam lazım ama bakıcaz artıkın

canim haftasonu buyuk temizlik oluyor halilari cirpmak dolabimi duzlemek.. ama hafta ici 1 saaat (cok mu oldu) yarim saati buluyo.. allahtan kocam supuruyo evleri.. duzluyor falan ama genede camasir yika ser topla utu.. bulasiklari bosalt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…