- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
hayırlı cumalarrr bebişimmmm seni gördüm daha iyi oldumeşinin ailesi de çok tuhafmış. demekki onlar elalem için kapanıp namaza başlıyorlarki başkaları için de aynı şeyi düşünüyorlar. Hey Allahım yaa. beni de günaha sokuyorlar mübarek cuma
Canım benim siz aglamayin yaa ins Allah im bizlere de nasip etcek az daha sabur
Ins doktora gerek kalmadan gelir miniginiz
Ben 40 tane okuyayım canim Allahim kabul etsin hamisler bebislerini saglikla alsin kucaklarina bebis bekleyenlerede tez vakitte nasip etsin sağlıklı sihhatlisinden
Gamze ağzına yüreğine sağlık cnm, Allah mükafatını mini mini bi tontişle versin sana tez zamanda inşallahhhhhh
günaydın Gamsemmminşallah hepimizin miniği gelecek Allahın izniyle... Allah kabul etsin dualarını canımın içii... sen nasılsın bakim?
bu kadar çabuk öğrenebiliyor musun cinsiyetini????
günaydın Gamsemmminşallah hepimizin miniği gelecek Allahın izniyle... Allah kabul etsin dualarını canımın içii... sen nasılsın bakim?
bu kadar çabuk öğrenebiliyor musun cinsiyetini????
Insallah cabuk gecer bulantilarin.. cok merak ediyorum bende.. hemen yaz ogrenince canim..
aynen cnm bişi demek de istemiyorum da neyse...sadece o görümcem öyle diğerleri daha normal insanlar :) valla o kadar dindarlar sözde ama eşim 1 tane cuma namazına gitmezdi, 5 yıl önce tanıştıgımızın 2.haftası cuma namazına gitmeyen erkekle arkadaşlık yapmam ben dedim, vakit namazlarına bişi diyemem ben de arada kılarım arada bırakırım ama cumaya gitmeyen erkek olmamalı bence...öyle başladı cumaya şimdi 1 tane cuma namazı atlamaz ve hep bana dua eder sayende sevap alıyorum diye...dahası yok işte bundan anlarsınız...
Amin canim en yakin zamanda insCanım benim siz aglamayin yaa ins Allah im bizlere de nasip etcek az daha sabur
Gamze ağzına yüreğine sağlık cnm, Allah mükafatını mini mini bi tontişle versin sana tez zamanda inşallahhhhhh
tarama testinde doktor görebiliyomuş bazen...erkekse büyük ihtimal gösteriyo...o yüzden heyecanlıyım ya ben de...ögreniyim eşimden önce size yazacam kızlar...ama dua edin de bi sorun çıkmasın bi yandan da korkuyorum. eşimin arkadaşının bebeğinde mutluluk yani Williams sendromu çıkmış, çok üzüldüm panikledim.
O nasil hastalikmis acaba
Ne bilim ben dikkat ettigimi dusunuyorum en azindan tatile gittigim zaman bile gidemeyen birinin yaninda ballandira ballandira anlatamam mesela.Ya da kendimi o kisinin yerine koyarim once.Ablana boyle bisey yasatacagini sanmiyorum canim ben olculu oldugunu dusunuyorum senin.Bi de o senin canin cigerin sende onun icin oylesin o yuzden kendinin gibi sahiplenir zaten.Rabbim ablana ve sana da nasip eder insallah.
aynen cnm bişi demek de istemiyorum da neyse...sadece o görümcem öyle diğerleri daha normal insanlar :) valla o kadar dindarlar sözde ama eşim 1 tane cuma namazına gitmezdi, 5 yıl önce tanıştıgımızın 2.haftası cuma namazına gitmeyen erkekle arkadaşlık yapmam ben dedim, vakit namazlarına bişi diyemem ben de arada kılarım arada bırakırım ama cumaya gitmeyen erkek olmamalı bence...öyle başladı cumaya şimdi 1 tane cuma namazı atlamaz ve hep bana dua eder sayende sevap alıyorum diye...dahası yok işte bundan anlarsınız...
Amin canim en yakin zamanda ins
O nasil hastalikmis acaba
eşim anlatınca ben de merak edip araştırdım bayağı...bi nevi gelişim geriliği oluyo bebekte hem fiziksel hem zihinsel. bebeklerin burnu yassı, ağzı geniş ve büyük oluyo. sürekli neşeliler, müziği seviyolar, etraflarıyla iyi iletişim kuruyolar ama normal bi çocuğun 2 defa da alayacagı şeyi o çocuklara bikaç kez anlatmak gerekiyor. tartışma ortamından hep kaçıyolarmış. diş,damak, böbrek, kalp problemleri oluyomuş. bayağı sorunlu yani. ama sürekli neşeli oldukları için hastalığın adı mutluluk sendromuymuş. 7.kromozom bozukluğundan oluyomuş hastalık. ikili tarama testinde de çıkmamış. o yüzden korkuyorum ben de.
Aminnn canim hepimizin dualari kabul olsun bu hafta üzücü seyler yasadim hep dudaklarim uçakladi bugün daha iyiyim cok şükür sen nasılsın
tarama testinde doktor görebiliyomuş bazen...erkekse büyük ihtimal gösteriyo...o yüzden heyecanlıyım ya ben de...ögreniyim eşimden önce size yazacam kızlar...ama dua edin de bi sorun çıkmasın bi yandan da korkuyorum. eşimin arkadaşının bebeğinde mutluluk yani Williams sendromu çıkmış, çok üzüldüm panikledim.
bulantılarım arttı işte, onun dışında çok şükür iyiyiz...tarama testimiz var haftaya, heyecanla onu bekliyorum teyzesi belki cinsiyetini de öğrenebiliriz.
saol cnm, orası öyle Rabbim çok bekletmedi bebek için ama herkesin farklı farklı sorunları oluyo işte...kesinlikle öyle inancım Allahla benim aramda olan bişi, dışardan kim nerden bilecek. öyle arkadaşlarım var ki yazın tatilde bikinisini giyiyor ama ezan okununca odasına çıkıp namaz kılıyo...Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim...
hayırlı cumalar arkadaşla nasılsınız dualarınızda bizlerede yer verin lütfen
canım benim dudağını uçuklatacak kadar ne üzdü seni bu kadar :26: kıyamam sanaiyiyim ben de ne olsun. kuzenimle eşi ve bebeği geldiler bana dün. sabırsızlanıyorum eve gidip yiyip bitireyim veledi diye
ay hadi bakalım inşallah ne güseelllcanım benim herşeyin hayırlısı. iyi düşün iyi olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin... o sendrom nasıl oluyormuş canım??
allah onların gönüllerine göre vermiş tatlım sen merak etme kazanan sen olucaksın
Ekleye bildimmm telden pcyi anca..
Canım benim siz aglamayin yaa ins Allah im bizlere de nasip etcek az daha sabur
Ins doktora gerek kalmadan gelir miniginiz
Insallah canim.o surec beni cok zorlayacak cunki.asilama da yaparsak isyerinden zirt pit ne diyipte izin alirim bilmiyorumm.dusunmek bile yetiyoo.
Sen nasilsin.bati bekliyosun sanirim o yuzden ugramiyosun pek
inşallah cnm...eşim anlatınca ben de merak edip araştırdım bayağı...bi nevi gelişim geriliği oluyo bebekte hem fiziksel hem zihinsel. bebeklerin burnu yassı, ağzı geniş ve büyük oluyo. sürekli neşeliler, müziği seviyolar, etraflarıyla iyi iletişim kuruyolar ama normal bi çocuğun 2 defa da alayacagı şeyi o çocuklara bikaç kez anlatmak gerekiyor. tartışma ortamından hep kaçıyolarmış. diş,damak, böbrek, kalp problemleri oluyomuş. bayağı sorunlu yani. ama sürekli neşeli oldukları için hastalığın adı mutluluk sendromuymuş. 7.kromozom bozukluğundan oluyomuş hastalık. ikili tarama testinde de çıkmamış. o yüzden korkuyorum ben de.
amin cnm inşallahhhhhhhh
hayırlı cumalar...sen de bize dua et cnm bol bol, ayetel kürsi okuyalım dedik biz de...
hayırlı cumalar.. sela okundu duamı yaptım.. Allah hepimizin gönlüne göre versin canım.. haftaya büyük gün. benimde 2li testim var. hayırlısı ile sonuçları alırız canım.. benim kardeşimin arkadaşının da bebeğinde sorun çıktı ama doğumdan sonra yapılan tüm testler olumlu çıktı. inşallah arkadaşında da sorun olmaz canım.. Allah yardımcısı olsun..dualarımız onun içinde kabul olsun inşallah.
hayırlı cumalar...sen de bize dua et cnm bol bol, ayetel kürsi okuyalım dedik biz de...
canım merhaba...kaç ayetl hürsi aldınız...duasını yapcaksanız 20 ayel kürsü 200 selavat bana ekleyin okuyorum şuan....
cnm ben sayı demedim. duasını sen yapsan olur mu? senin duan kapsamlı çok güzel. ben 33 ayetel kürsi, 33 felak, 33 nas, 33 ihlas, 11 fatiha, 100 salavat okuyorum. Allah kabul etsin cnm bu arada...
o hastalık genetiksel die duydum tatlım allahın izniyle birşey cıkmaz herşey allahtann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?