Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen cnm bişi demek de istemiyorum da neyse...sadece o görümcem öyle diğerleri daha normal insanlar :) valla o kadar dindarlar sözde ama eşim 1 tane cuma namazına gitmezdi, 5 yıl önce tanıştıgımızın 2.haftası cuma namazına gitmeyen erkekle arkadaşlık yapmam ben dedim, vakit namazlarına bişi diyemem ben de arada kılarım arada bırakırım ama cumaya gitmeyen erkek olmamalı bence...öyle başladı cumaya şimdi 1 tane cuma namazı atlamaz ve hep bana dua eder sayende sevap alıyorum diye...dahası yok işte bundan anlarsınız...

günaydın Gamsemmm inşallah hepimizin miniği gelecek Allahın izniyle... Allah kabul etsin dualarını canımın içii... sen nasılsın bakim?

bu kadar çabuk öğrenebiliyor musun cinsiyetini????

Aminnn canim hepimizin dualari kabul olsun bu hafta üzücü seyler yasadim hep dudaklarim uçakladi bugün daha iyiyim cok şükür sen nasılsın

günaydın Gamsemmm inşallah hepimizin miniği gelecek Allahın izniyle... Allah kabul etsin dualarını canımın içii... sen nasılsın bakim?

bu kadar çabuk öğrenebiliyor musun cinsiyetini????

Insallah cabuk gecer bulantilarin.. cok merak ediyorum bende.. hemen yaz ogrenince canim..

tarama testinde doktor görebiliyomuş bazen...erkekse büyük ihtimal gösteriyo...o yüzden heyecanlıyım ya ben de...ögreniyim eşimden önce size yazacam kızlar...ama dua edin de bi sorun çıkmasın bi yandan da korkuyorum. eşimin arkadaşının bebeğinde mutluluk yani Williams sendromu çıkmış, çok üzüldüm panikledim.

düşünceli arkadaşım benim inşallah ben de senin gibi olurum. abşam gerçekten kendi çocuğu gibi sahiplenir. ama çok hassas bu konularda. mesela bana senin bebeğin olursa çoook sevinirim ama bir yanım da burkulur diyor. belki de bu yüzden korkum bilemiyorum... Rabbim ikimize de aynı zamanda verse ne güzel olurrr hatta üçümüze

Aminnn canim hepimizin dualari kabul olsun bu hafta üzücü seyler yasadim hep dudaklarim uçakladi bugün daha iyiyim cok şükür sen nasılsın

canım benim dudağını uçuklatacak kadar ne üzdü seni bu kadar :26: kıyamam sana iyiyim ben de ne olsun. kuzenimle eşi ve bebeği geldiler bana dün. sabırsızlanıyorum eve gidip yiyip bitireyim veledi diye

ay hadi bakalım inşallah ne güseelll canım benim herşeyin hayırlısı. iyi düşün iyi olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin... o sendrom nasıl oluyormuş canım??

allah onların gönüllerine göre vermiş tatlım sen merak etme kazanan sen olucaksın

hayırlı cumalar.. sela okundu duamı yaptım.. Allah hepimizin gönlüne göre versin canım.. haftaya büyük gün. benimde 2li testim var. hayırlısı ile sonuçları alırız canım.. benim kardeşimin arkadaşının da bebeğinde sorun çıktı ama doğumdan sonra yapılan tüm testler olumlu çıktı. inşallah arkadaşında da sorun olmaz canım.. Allah yardımcısı olsun..dualarımız onun içinde kabul olsun inşallah.

inşallah cnm...eşim anlatınca ben de merak edip araştırdım bayağı...bi nevi gelişim geriliği oluyo bebekte hem fiziksel hem zihinsel. bebeklerin burnu yassı, ağzı geniş ve büyük oluyo. sürekli neşeliler, müziği seviyolar, etraflarıyla iyi iletişim kuruyolar ama normal bi çocuğun 2 defa da alayacagı şeyi o çocuklara bikaç kez anlatmak gerekiyor. tartışma ortamından hep kaçıyolarmış. diş,damak, böbrek, kalp problemleri oluyomuş. bayağı sorunlu yani. ama sürekli neşeli oldukları için hastalığın adı mutluluk sendromuymuş. 7.kromozom bozukluğundan oluyomuş hastalık. ikili tarama testinde de çıkmamış. o yüzden korkuyorum ben de.

allah onların gönüllerine göre vermiş tatlım sen merak etme kazanan sen olucaksın

amin cnm inşallahhhhhhhh

Ekleye bildimmm telden pcyi anca..

Gordum canimm cok guzel masallah.bi de bebis gelirse tamamm

o hastalık genetiksel die duydum tatlım allahın izniyle birşey cıkmaz herşey allahtann

Allah razı olsun cnm, senin de niyetin çabucak kabul olur inşallah...ya diyorum ya eşimin arkadaşının bebeğinde çıkmış mutluluk sendromu. çok üzüldüm yaaa...Rabbim şifasını versin onun da. İnşallah bebeklerimiz sağlıklıdır, ben elimden geldiğince korumaya çalışıyorum bebeğimi, onun dışında Allaha sığındım bekliyorum. Cnm biz hamişlerin duası makbulmüş, kızlara çok dua edelim belki duanın kabul anına denk gelir de yeğenlerimiz gelir çabucak.

canım merhaba...kaç ayetl hürsi aldınız...duasını yapcaksanız 20 ayel kürsü 200 selavat bana ekleyin okuyorum şuan....

cnm ben sayı demedim. duasını sen yapsan olur mu? senin duan kapsamlı çok güzel. ben 33 ayetel kürsi, 33 felak, 33 nas, 33 ihlas, 11 fatiha, 100 salavat okuyorum. Allah kabul etsin cnm bu arada...

o hastalık genetiksel die duydum tatlım allahın izniyle birşey cıkmaz herşey allahtann

cnm ben de onu çok araştırdım ama her zaman genetik olmayabiliyomuş. çevresel faktörler de etkiliymiş. ilk kez duydum ben de o hastalığı...o da bi nevi down sendromu gibi bişi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…