1 saat evi ne derleyip topluyorsun ki?? yani ne yapıyorsun?? haftasonun yok mu o zaman yapsan. ban valla hafta içi anca çamaşır bulaşık onları da makine yıkıyor diye yoksa onu da yapmamişte bir ütüyü araya bir yere sıkıştırmam lazım ama bakıcaz artıkın
Allah kolaylık versinhemde nasil..
haklısın, yolda çok zamanın geçiyor senin. ben 15-20 dk da evdeyim artık. ama evlenmeden önce benim de 1 saat sürüyordu, hem de şehir içinde.ohh bana bir - iki saatlik mesafedeler..
uzak geliyo artik bana sanki bitmiycek gibi.. saat burda 4 simdi isten cik 5 ev var 6 ev derle topla biraz 7 yemek yap 7.30-8 ye.9da topla. 10 dus al 10.30sac yap 11e ben bayiliyorum..
ben de haftaiçi pek fazla iş yapmıyorum, cumartesi pazar yapıyorum. Ama eğer haftasonu planımız varsa yapamıcaksam o zaman haftaiçi halletmeye çalışıyorum akşamdan akşama. O zaman da pert oluyorum zaten1 saat evi ne derleyip topluyorsun ki?? yani ne yapıyorsun?? haftasonun yok mu o zaman yapsan. ban valla hafta içi anca çamaşır bulaşık onları da makine yıkıyor diye yoksa onu da yapmamişte bir ütüyü araya bir yere sıkıştırmam lazım ama bakıcaz artıkın
Allah kolaylık versin
haklısın, yolda çok zamanın geçiyor senin. ben 15-20 dk da evdeyim artık. ama evlenmeden önce benim de 1 saat sürüyordu, hem de şehir içinde.
ben de haftaiçi pek fazla iş yapmıyorum, cumartesi pazar yapıyorum. Ama eğer haftasonu planımız varsa yapamıcaksam o zaman haftaiçi halletmeye çalışıyorum akşamdan akşama. O zaman da pert oluyorum zaten
canim haftasonu buyuk temizlik oluyor halilari cirpmak dolabimi duzlemek.. ama hafta ici 1 saaat (cok mu oldu) yarim saati buluyo.. allahtan kocam supuruyo evleri.. duzluyor falan ama genede camasir yika ser topla utu.. bulasiklari bosalt..
bende manyaklik var galiba.. kocam diyo sanki evde 5 cocuk var heryeri pis etti de sen boyle yapiyosun git uzan diyo bana..
ama icim rahat etmiyo mobilyalarda siyah hergun toz alicam.. saat kac olursa olsun.. duramam..
kendime ediyom aslinda..
Sende masallah..
benim 1 sene olacak ama ben halı falan hiç çırpmadım ya. tüllerimi bile yeni yıkadımonu da zorla. annem, ablam, eşim ne gerek var diye başımın etini yediler. şu ütü olayını benim de haftaiçi bir güne sıkıştırmam lazım :97: haftaiçi yarım saat iyidir senin ama
ben de haftaiçi pek fazla iş yapmıyorum, cumartesi pazar yapıyorum. Ama eğer haftasonu planımız varsa yapamıcaksam o zaman haftaiçi halletmeye çalışıyorum akşamdan akşama. O zaman da pert oluyorum zaten
ay siyah mı aldın mobilyaları. ben sırf o toz olayından kurtulayım diye beyaz lake mobilyalar aldım. görünmüyr tozlarbak ne yap. biraz sıcak suyun içine pronto ahşap temizleyici dök onunla sil mobilyalarını. o tozu uzun süre uzak tutuyor. hem mobilyanı da korur. yoksa siyah mobilyanın tozunu al al bitmez yahu
hımm işi bırakacaksın yani o zaman. hayırlısı canımolmazmi.. Sagol canim hepimize.. cocuk olursa en azindan evimde olurum...
bazen bana da oluyor öyle, mesela bugün çok halsizim, direkt yemek yiyip tv karşısına yatıcamvalla bazen onu da yapamıyorum. bu haftasonu evde yokum mesela. ay ütümü yapim bugün diyorum işyerinde eve gidince hooop koltuğa. cumadan yaparım diyorum sonra o da kalıyor falan filan işte...
Ciddimisin sen ??
vallaha canim bilemiyorumda benim eve bir misafir gelsin kuruyemis pasta yerken illaki dokuluyo.. onalarda haliya doluyo supuruncede tum cikmaz ben cirpitirm kocise her hafta sonu.. yilda 1kerede yikamaya veririm..
bayramdan bayramda perdeler yikanir (annem gibi sanki benim eve kim geliyorsa)
ne bilim ben duramam..
hımm işi bırakacaksın yani o zaman. hayırlısı canım
bazen bana da oluyor öyle, mesela bugün çok halsizim, direkt yemek yiyip tv karşısına yatıcam
Neyse ben çıkıyorum kızlar, sohbet için teşekürler, yarın görüşürüz
hımm işi bırakacaksın yani o zaman. hayırlısı canım
eğer halıların sakallı (shagy) halılardansa doğru onlar girdi mi birdaha da çıkmıyorlar. benimkiler normal halı işte. bir de ben arnica su filtreli süpürge aldım. ne var ne yok çekiyor içine valla. utanmasa beni de çekecek. valla canım evinde sigara falan içilmiyorsa sık yıkama tüllerini. hem yıpranır hem de yıkanmaya alışırlar iyice. benim tülümün 1 sene yıkanmadığını söylüyordum hiç kimse inanmıyordu valla.
kızlar bısey sorcam acıl kızlar acık olan lar yazsın lütfen;
kızlar bı arkadasım var 2 senedır evlı 1 senedır tedavı goruyor yumurta tembellıgı var tüplerı acık, doktoru ınfertilitesi tesısı koydu bı bılgınız olan varmı hamıle olasılıgı nekadar ne yapsın veya bu durumda olupda hamıle kalan varmı aranızda?
bu dıane kullandı sol yumurtalıgı 11,2*10cm cıktı lutfen kızlar cevap verın cute bılgın varmı bu konuda ve arkadas hepınıze soruyom
denemekte fayda var..
ay heveslendim aldim..
degistircem bebek olsun biraz buyusun hep beyaz alicam
gerci tum siyah degilde tv mobilyasi siyah masam siyah..
bacilar nerdesiniz yaa..
Canim vallahi bir bilgim yok olsa verirdim..
kızlar bısey sorcam acıl kızlar acık olan lar yazsın lütfen;
kızlar bı arkadasım var 2 senedır evlı 1 senedır tedavı goruyor yumurta tembellıgı var tüplerı acık, doktoru ınfertilitesi tesısı koydu bı bılgınız olan varmı hamıle olasılıgı nekadar ne yapsın veya bu durumda olupda hamıle kalan varmı aranızda?
bu dıane kullandı sol yumurtalıgı 11,2*10cm cıktı lutfen kızlar cevap verın cute bılgın varmı bu konuda ve arkadas hepınıze soruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?