Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende manyaklik var galiba.. kocam diyo sanki evde 5 cocuk var heryeri pis etti de sen boyle yapiyosun git uzan diyo bana..
ama icim rahat etmiyo mobilyalarda siyah hergun toz alicam.. saat kac olursa olsun.. duramam..

kendime ediyom aslinda..

Sende masallah..

Allah kolaylık versin

ohh bana bir - iki saatlik mesafedeler..
uzak geliyo artik bana sanki bitmiycek gibi.. saat burda 4 simdi isten cik 5 ev var 6 ev derle topla biraz 7 yemek yap 7.30-8 ye.9da topla. 10 dus al 10.30sac yap 11e ben bayiliyorum..
haklısın, yolda çok zamanın geçiyor senin. ben 15-20 dk da evdeyim artık. ama evlenmeden önce benim de 1 saat sürüyordu, hem de şehir içinde.

ben de haftaiçi pek fazla iş yapmıyorum, cumartesi pazar yapıyorum. Ama eğer haftasonu planımız varsa yapamıcaksam o zaman haftaiçi halletmeye çalışıyorum akşamdan akşama. O zaman da pert oluyorum zaten

olmazmi.. Sagol canim hepimize.. cocuk olursa en azindan evimde olurum...

canim haftasonu buyuk temizlik oluyor halilari cirpmak dolabimi duzlemek.. ama hafta ici 1 saaat (cok mu oldu) yarim saati buluyo.. allahtan kocam supuruyo evleri.. duzluyor falan ama genede camasir yika ser topla utu.. bulasiklari bosalt..

benim 1 sene olacak ama ben halı falan hiç çırpmadım ya. tüllerimi bile yeni yıkadım onu da zorla. annem, ablam, eşim ne gerek var diye başımın etini yediler. şu ütü olayını benim de haftaiçi bir güne sıkıştırmam lazım :97: haftaiçi yarım saat iyidir senin ama

ay siyah mı aldın mobilyaları. ben sırf o toz olayından kurtulayım diye beyaz lake mobilyalar aldım. görünmüyr tozlar bak ne yap. biraz sıcak suyun içine pronto ahşap temizleyici dök onunla sil mobilyalarını. o tozu uzun süre uzak tutuyor. hem mobilyanı da korur. yoksa siyah mobilyanın tozunu al al bitmez yahu

Ciddimisin sen ??
vallaha canim bilemiyorumda benim eve bir misafir gelsin kuruyemis pasta yerken illaki dokuluyo.. onalarda haliya doluyo supuruncede tum cikmaz ben cirpitirm kocise her hafta sonu.. yilda 1kerede yikamaya veririm..
bayramdan bayramda perdeler yikanir (annem gibi sanki benim eve kim geliyorsa)
ne bilim ben duramam..

ben de haftaiçi pek fazla iş yapmıyorum, cumartesi pazar yapıyorum. Ama eğer haftasonu planımız varsa yapamıcaksam o zaman haftaiçi halletmeye çalışıyorum akşamdan akşama. O zaman da pert oluyorum zaten

valla bazen onu da yapamıyorum. bu haftasonu evde yokum mesela. ay ütümü yapim bugün diyorum işyerinde eve gidince hooop koltuğa. cumadan yaparım diyorum sonra o da kalıyor falan filan işte...

denemekte fayda var..
ay heveslendim aldim..
degistircem bebek olsun biraz buyusun hep beyaz alicam
gerci tum siyah degilde tv mobilyasi siyah masam siyah..

olmazmi.. Sagol canim hepimize.. cocuk olursa en azindan evimde olurum...
hımm işi bırakacaksın yani o zaman. hayırlısı canım

valla bazen onu da yapamıyorum. bu haftasonu evde yokum mesela. ay ütümü yapim bugün diyorum işyerinde eve gidince hooop koltuğa. cumadan yaparım diyorum sonra o da kalıyor falan filan işte...
bazen bana da oluyor öyle, mesela bugün çok halsizim, direkt yemek yiyip tv karşısına yatıcam

Neyse ben çıkıyorum kızlar, sohbet için teşekürler, yarın görüşürüz

eğer halıların sakallı (shagy) halılardansa doğru onlar girdi mi birdaha da çıkmıyorlar. benimkiler normal halı işte. bir de ben arnica su filtreli süpürge aldım. ne var ne yok çekiyor içine valla. utanmasa beni de çekecek. valla canım evinde sigara falan içilmiyorsa sık yıkama tüllerini. hem yıpranır hem de yıkanmaya alışırlar iyice. benim tülümün 1 sene yıkanmadığını söylüyordum hiç kimse inanmıyordu valla.

hımm işi bırakacaksın yani o zaman. hayırlısı canım

oyle dusunuyorumda bakalim.. 6 yada 10 ay evde olucam sonrada geri basliycam..
isim iyi canim haklarimi aliyim elime sonra birakirim temelli.. bebegimle beraber zaman gecirim

yok canim saggyde degil aslinda.. .
evde sigara yasak.. kimse icemez..
o makineden bende alsam yaa turkiyeden getirsem..

kızlar bısey sorcam acıl kızlar acık olan lar yazsın lütfen;
kızlar bı arkadasım var 2 senedır evlı 1 senedır tedavı goruyor yumurta tembellıgı var tüplerı acık, doktoru ınfertilitesi tesısı koydu bı bılgınız olan varmı hamıle olasılıgı nekadar ne yapsın veya bu durumda olupda hamıle kalan varmı aranızda?
bu dıane kullandı sol yumurtalıgı 11,2*10cm cıktı lutfen kızlar cevap verın cute bılgın varmı bu konuda ve arkadas hepınıze soruyom

Canim vallahi bir bilgim yok olsa verirdim..

denemekte fayda var..
ay heveslendim aldim..
degistircem bebek olsun biraz buyusun hep beyaz alicam
gerci tum siyah degilde tv mobilyasi siyah masam siyah..

bacilar nerdesiniz yaa..

Aşk olsun beni begenmiyor musun pekiiii öyle olsuuunnnn
neyse masan için de üzerine onu kaplayacak kadar örtü ser. toz moz konamasın masana

benim de canım ama başka topiklerde bu konuyla ilgili konular açılmıştır mutlaka. bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…