rica ederim canım...bu arada kalça kemiğin ağrıyo mu benim dün başladı acayip ağrıyo....bi de hicrandan haber var mı_???
Canim ya sorma bi arkadasimizin esi kaza geçirdi öldü4 yaşında bi kizi vardi adamin cok üzüldüm teyzem düştü diz kapagini kırdı sakat kalma ihtimali cok yüksek babam düşmus onunda bilegi felaket sismis bunlar hepsi ayni gun oluyo hayat cok kısa işte
Canim ya sorma bi arkadasimizin esi kaza geçirdi öldü4 yaşında bi kizi vardi adamin cok üzüldüm teyzem düştü diz kapagini kırdı sakat kalma ihtimali cok yüksek babam düşmus onunda bilegi felaket sismis bunlar hepsi ayni gun oluyo hayat cok kısa işte
gerçekten zor bi durum hep çocuk hem ailesi için. ama çok haklısın onlar bize Allahın emaneti, ben inanıyorum ki Rabbim o derdi de taşıyabilecek olana veriyo...ister istemez vicdanının sesini dinliyo insan, kendisini engellilerin ve yakınlarının yerine koyuyo. Rabbim yardımcıları olsun ne diyim...Halimize de şükretmemiz lazım tabi...
amin cnm inşallahhhhhh
Hemen çıkıyo mu ki test sonuçları? 1 hafta bekleyen de varmış galiba...Ben de merak ettim ama musmutlu haberlerle gelecek inşallah Lorenacım da...Afiyet olsun ocakbaşı aşığı arkadaşım:))))))
Evet ayni gun saka gibi yaa oda düşmüş parcalanmis diz kapagi dun ameliyat oldu ins kalkar hemencik ayaga cok zor gerçekten kalakaldi yalniz bi cocukla Allahim peygamber sabri vwrsin insinanmıyorum.. hepsi aynı gün mü bir de... arkadaşın içn de ayrıca çok üzüldüm canım ya....... off ne zordur Allah bilir.... teyzen de inşallah çabcak ayağa kalkar. o diz kapağını nasıl kırdı ki??? babana da gaçmiş olsun canm
Tsk ederim canimcimçok geçmiş olsun cnm ya üzüldüm
Evet ayni gun saka gibi yaa oda düşmüş parcalanmis diz kapagi dun ameliyat oldu ins kalkar hemencik ayaga cok zor gerçekten kalakaldi yalniz bi cocukla Allahim peygamber sabri vwrsin ins
Tsk ederim canimcim
Allah rahmet eylesin, geri de kalanlara da Allah sabır versin. Geçmiş olsun Gamze, nazar mı var üzerinizde ne? Allah şifasını versin teyzenin de babanın da.
test sonuçları hemen çıkmıyor canım..2 hafta bekleyen de var. belki bebiş kendini göstermiştir. cinsiyeti belli olmuştur diye merak ettim. onun bebiş cinsiyeti daha belli değildi diye biliyorum ama yanlış mı hatırlıyorum:26: sağol canım.. valla o akşam gittim ocakbaşının yanındaki masada oturduk. hem gözüm doydu hemde karnım.. eşim bile şaşırdı.. ben hala doymadım dedim ama daha fazla da yemiyeyim diye kendimi zor tuttum :125:
Evet ayni gun saka gibi yaa oda düşmüş parcalanmis diz kapagi dun ameliyat oldu ins kalkar hemencik ayaga cok zor gerçekten kalakaldi yalniz bi cocukla Allahim peygamber sabri vwrsin ins
Tsk ederim canimcim
nasılsınız canlarım..neler yaptınız bakalım
herkesin bulantısı sabah olur genelde, benimki gece oluyodu. kaç kez uyandığımı bilirim öyle. 1 şişe su ve çubuk kraker koyuyorum ben de yanıma...çok ilginçtir ki gece de aşırı acıkıyorum şimdilerde...ayy neyse ki şu gece lavaboya 5-6 kez gitme işi azaldı, şimdi ancak 2 kez gidiyorum :))) uyku düzenin nasıl senin? ben başlarda berbattı şimdilerde düzeldi biraz daha...bu arada bulantıyı en aza indirebilmek için mideyi hiç boş bırakma az az ama sık sık ye, bi de yerken su içme yemekten 15-20 dak sonra içsen daha az bulantın olur.
Teşekkür canim aminn Allahim eslerimizi başımızdan eksik etmesinayyy
canım çok geçmis olsun.İnşallah teyzende baban da hemen iyileşir.Rabbim şifa versin.
Arkadaşının da başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.Çok zor bir acı.Allah kimseye göstermesin.Allah herşeyin hayırlısını versin.Kocalarımızı başımızdan eksik etmesin.
geçmiş olsun canım( çok üzüldüm.. Allah acil şifalar versin
uykum iyi canı ama sabaha doğru uyanıyorum eşimi de uyutmuyorum...teselli olarakda şimdiden aşıl bebek olunca hiç uyumuycaz diorum...
Teşekkür ederim balimof kötü oldum valla... Rabbim günahlarını affetsin. yavrusuyla eşine sabır ve hayırlı ömür versin... teyzene ve babana acil şifalar canım. Allah onları başımızdan ksik etmesin. AMİN
biz iyiyiz canım. sen ne yaptın testini yaptın mı
öncelikle başınız sağolsun.. Allah geride kalanlara sabır versin.. teyzene ve babana da çok geçmiş olsun canım.. Allah beterinden korusun..
of kötü oldum valla... Rabbim günahlarını affetsin. yavrusuyla eşine sabır ve hayırlı ömür versin... teyzene ve babana acil şifalar canım. Allah onları başımızdan ksik etmesin. AMİN
biz iyiyiz canım. sen ne yaptın testini yaptın mı
yok cnm henüz belli değildi bebişin cinsiyeti ama bana erkek gibi geliyodu Lorenanınki...gelsin bakalım neler olmuş...ohhhh süper olmuş yaaa, arada bir böyle küçük kaçamaklar yapsanız eşinle ne güzel olur....sana da iyi geliyor madem...
uykum iyi canı ama sabaha doğru uyanıyorum eşimi de uyutmuyorum...teselli olarakda şimdiden aşıl bebek olunca hiç uyumuycaz diorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?