Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inanmıyorum.. hepsi aynı gün mü bir de... arkadaşın içn de ayrıca çok üzüldüm canım ya....... off ne zordur Allah bilir.... teyzen de inşallah çabcak ayağa kalkar. o diz kapağını nasıl kırdı ki??? babana da gaçmiş olsun canm

çok geçmiş olsun cnm ya üzüldüm

test sonuçları hemen çıkmıyor canım..2 hafta bekleyen de var. belki bebiş kendini göstermiştir. cinsiyeti belli olmuştur diye merak ettim. onun bebiş cinsiyeti daha belli değildi diye biliyorum ama yanlış mı hatırlıyorum :26: sağol canım.. valla o akşam gittim ocakbaşının yanındaki masada oturduk. hem gözüm doydu hemde karnım.. eşim bile şaşırdı.. ben hala doymadım dedim ama daha fazla da yemiyeyim diye kendimi zor tuttum :125:

Allah rahmet eylesin, geri de kalanlara da Allah sabır versin. Geçmiş olsun Gamze, nazar mı var üzerinizde ne? Allah şifasını versin teyzenin de babanın da.

Evet ayni gun saka gibi yaa oda düşmüş parcalanmis diz kapagi dun ameliyat oldu ins kalkar hemencik ayaga cok zor gerçekten kalakaldi yalniz bi cocukla Allahim peygamber sabri vwrsin ins
çok geçmiş olsun cnm ya üzüldüm
Tsk ederim canimcim

Evet ayni gun saka gibi yaa oda düşmüş parcalanmis diz kapagi dun ameliyat oldu ins kalkar hemencik ayaga cok zor gerçekten kalakaldi yalniz bi cocukla Allahim peygamber sabri vwrsin ins

Tsk ederim canimcim

geçmiş olsun canım ( çok üzüldüm.. Allah acil şifalar versin

ayyy

canım çok geçmis olsun.İnşallah teyzende baban da hemen iyileşir.Rabbim şifa versin.
Arkadaşının da başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.Çok zor bir acı.Allah kimseye göstermesin.Allah herşeyin hayırlısını versin.Kocalarımızı başımızdan eksik etmesin.

Allah rahmet eylesin, geri de kalanlara da Allah sabır versin. Geçmiş olsun Gamze, nazar mı var üzerinizde ne? Allah şifasını versin teyzenin de babanın da.

Herhalde nazara geldik bilmiyorumki amin canım. Allahim insanlari sevdiklerinden ayirmasin düşünmesi bile insani dibe sürüklüyor

öncelikle başınız sağolsun.. Allah geride kalanlara sabır versin.. teyzene ve babana da çok geçmiş olsun canım.. Allah beterinden korusun..

yok cnm henüz belli değildi bebişin cinsiyeti ama bana erkek gibi geliyodu Lorenanınki...gelsin bakalım neler olmuş...ohhhh süper olmuş yaaa, arada bir böyle küçük kaçamaklar yapsanız eşinle ne güzel olur....sana da iyi geliyor madem...

Tsk ederim canimcim

of kötü oldum valla... Rabbim günahlarını affetsin. yavrusuyla eşine sabır ve hayırlı ömür versin... teyzene ve babana acil şifalar canım. Allah onları başımızdan ksik etmesin. AMİN

nasılsınız canlarım..neler yaptınız bakalım

biz iyiyiz canım. sen ne yaptın testini yaptın mı

uykum iyi canı ama sabaha doğru uyanıyorum eşimi de uyutmuyorum...teselli olarakda şimdiden aşıl bebek olunca hiç uyumuycaz diorum...

Teşekkür canim aminn Allahim eslerimizi başımızdan eksik etmesin
geçmiş olsun canım ( çok üzüldüm.. Allah acil şifalar versin

Tskler canim aminn ins

Teşekkür ederim balim
öncelikle başınız sağolsun.. Allah geride kalanlara sabır versin.. teyzene ve babana da çok geçmiş olsun canım.. Allah beterinden korusun..

Teşekkür ederim canim benim aminn

evet canım 10 gibi gittim verdim.. beta hcg demir eksiligi ve hipotroid için 3 tüp kan verdimm.. iş çıkışı gidip alıcam sonucu.. dua edin bana 5 gibi almış olurum sonucu..

yok canım arada gideriz ama bu denli canım hiç istememişti. normalde çok fazla et tüketen birisi değilim. birde bizim gittiğimiz yer bize göre çok uzak ve bol trafikli şimdi mesela canım hiç çekmiyor bakalım bu ne kadar sürecek

uykum iyi canı ama sabaha doğru uyanıyorum eşimi de uyutmuyorum...teselli olarakda şimdiden aşıl bebek olunca hiç uyumuycaz diorum...

Canim uykular baslar yakindaa.. beebgin buyudukce senin enerjini tukedecek.. ve yorgun duseceksin..ben o kadar sasiriyodum ki isten eve gidiyordum yemk yeyip hemen uyuya kaliyordum.. ama co, tatli uyku oluyoduu yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…