Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aminnnnnnnnnnnn...Allah dualarınızı kabul etsin kızlar, çok teşekkürler Zeycancım...

benim eltimin de ilk ayında tuttu tevafuka bak sen benim eltim de her daim Allah size de nasip etsin der sağolsun

ilk bbiz evlendik bizden sonra kaç kişi evlendiyse hamile bi biz kaldık ya kader hayırlısı olsun yengem doğum yaptı çok dua etmiş hepimize sağolsun bi tane oğlu oldu adını fatih kaan koydular çok tatlı ya

benim eltimin de ilk ayında tuttu tevafuka bak sen benim eltim de her daim Allah size de nasip etsin der sağolsun

yaa somayın benim elti ilk doğumunu yaptı çocuğu 3 aylıkken 2. hamile kaldı,şimdi 2. 1 yaşına girecek 2 sinide büyütüyo maaşallah,ben de hala bekliyorum:44::44: ve hiç bir sebeb yokken işte RABBİMİN takdiri

rica ederim canım...bu arada kalça kemiğin ağrıyo mu benim dün başladı acayip ağrıyo....bi de hicrandan haber var mı_???

başlarda çok agrıyodu cnm...kalçamdan bacağıma doğru yayılan bi agrı şeklinde...Hicran geç gelir, sıra bekleyebilirim bi de yol biraz uzak diyodu. Sen daha dur Zeycancım, biraz daha geçsin bel, sırt ağrısı, bulantılar, halsizlik hepsi başlayacak, çekerken zor geliyor da sonra bebek için her şeye değer diyosun yaaa

kader kısmet cnm ya olur işalah ben diyorum ki eşime bi tane olsun ara vermeden bitane daha olsun diyorum hayır olmaz diyo 3 yada 4 yıl ara veririz diyor hele sen bitane yap sonra istiyecekmisin diyip bana gülüyor gıcık

bulantım başladı gece...tek bulantım olmasın herşeye razıyım ya....çubuk kraker yiyorum...iş de olunca bulantı çekilemez bi dert...

denizasker neden girmiyor ya özledim kısçemi

Allahtan benden sonra evlenip hamile kalan o kadar yakınım yok hepsi benden önce evlendi.. Rabbim sana da nasip etsin o güzel Fatihcikten

bizim eltiler çok hızlı ya ya da biz yavaşız eltinin 2.çocuğu kazara oldu galiba. onun için de zor olmalı 2 bebek büyütmek ikiz gibidir şimdi onlar

kader kısmet cnm ya olur işalah ben diyorum ki eşime bi tane olsun ara vermeden bitane daha olsun diyorum hayır olmaz diyo 3 yada 4 yıl ara veririz diyor hele sen bitane yap sonra istiyecekmisin diyip bana gülüyor gıcık

aaaaa aynen bende öyle düşünüyorum eltimdede gördüm zor gibi örünüyo ama 2 si pek güzel büyüyo,gerçekten kormamak lazım,hem tasarrufta birinin elbisesi eskimeden diğeri giyiyor,bende yle düşünüyorum tabiii ilkini yakalayabilirsek

bizim eltiler çok hızlı ya ya da biz yavaşız eltinin 2.çocuğu kazara oldu galiba. onun için de zor olmalı 2 bebek büyütmek ikiz gibidir şimdi onlar

yok canım yaa yukarıdada yazdım tabi bir çocuk gibi olmuyo ama ikisi beraber büyüyor,az zorlanıyo aynı yemek aynı alt değiştirme vs.... ama büyüyünce ne güzel olur onlar birde tatlılar maaşallah

bulantım başladı gece...tek bulantım olmasın herşeye razıyım ya....çubuk kraker yiyorum...iş de olunca bulantı çekilemez bi dert...

herkesin bulantısı sabah olur genelde, benimki gece oluyodu. kaç kez uyandığımı bilirim öyle. 1 şişe su ve çubuk kraker koyuyorum ben de yanıma...çok ilginçtir ki gece de aşırı acıkıyorum şimdilerde...ayy neyse ki şu gece lavaboya 5-6 kez gitme işi azaldı, şimdi ancak 2 kez gidiyorum :))) uyku düzenin nasıl senin? ben başlarda berbattı şimdilerde düzeldi biraz daha...bu arada bulantıyı en aza indirebilmek için mideyi hiç boş bırakma az az ama sık sık ye, bi de yerken su içme yemekten 15-20 dak sonra içsen daha az bulantın olur.

olur işallah cnm ya herşey kısmet öyle stres yapıyodum ki bende sorun mu var diye ama şimdi öyle deyil duadan başka bişeyçik düşünmüyorum

:81::81::81::81:ben çıkıyorum kızlar tekrar hayırlı cumalar sizlere:80::80::80::80::80:

hoşçakalııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn:79::79::79::79::79::79:

yok canım yaa yukarıdada yazdım tabi bir çocuk gibi olmuyo ama ikisi beraber büyüyor,az zorlanıyo aynı yemek aynı alt değiştirme vs.... ama büyüyünce ne güzel olur onlar birde tatlılar maaşallah

Allah herkesin gönlüne göre versin canım. ben kendime pek güvenemiyorum açıkçası sana maşallah inşallah gönlüne göre olur

:2: Geçen hafta cuma gunu asılama yapıldı bana şu sıra cok karnım agrıyo adet sancısı gibi ama ilaç da içemiyorum doğal olarak..
korkuyorum adet olacağım diye

işte onu tam olarak kestiremiyorum bende 5 cm kadarlık bir kist var yumurtalığımda o sebeple adet günlerim karmon corman gecen ay 21 inde olmuştum ama beynim suanda kaos içinde

hoşçakal cnm kib byyyyyyyyyyy yine bekleriz cnm

Canim ya sorma bi arkadasimizin esi kaza geçirdi öldü 4 yaşında bi kizi vardi adamin cok üzüldüm teyzem düştü diz kapagini kırdı sakat kalma ihtimali cok yüksek babam düşmus onunda bilegi felaket sismis bunlar hepsi ayni gun oluyo hayat cok kısa işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…