Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canın ne zaman o zaman yol göründü size demek ki :)))

Oy oyyy tadindan yenmez kizz.

canım merhaba...kaç ayetl hürsi aldınız...duasını yapcaksanız 20 ayel kürsü 200 selavat bana ekleyin okuyorum şuan....

Canim bende 25 tane okudum.Allah kabul etsin

Gamsenm cok uzuldum canim yaa.ust uste gelmis hepsi.Allah sabirlar versin .

nasılsınız canlarım..neler yaptınız bakalım

Selam cnmm .sen nasilsin.test yapcaktin vazmi gectin

evet canım 10 gibi gittim verdim.. beta hcg demir eksiligi ve hipotroid için 3 tüp kan verdimm.. iş çıkışı gidip alıcam sonucu.. dua edin bana 5 gibi almış olurum sonucu..
Battasim test icin erken degilmi ya cikarmiki sonucu
Oy oyyy tadindan yenmez kizz.

Canim bende 25 tane okudum.Allah kabul etsin

Gamsenm cok uzuldum canim yaa.ust uste gelmis hepsi.Allah sabirlar versin .

Selam cnmm .sen nasilsin.test yapcaktin vazmi gectin

Teşekkür ederim canimcim

cnm ben de onu çok araştırdım ama her zaman genetik olmayabiliyomuş. çevresel faktörler de etkiliymiş. ilk kez duydum ben de o hastalığı...o da bi nevi down sendromu gibi bişi sanırım.

anladım tatlım herşey allahtan allahtan gelen herşey kabulumuz tatlım napalımm allah eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler nasip etsin
Battasim test icin erken degilmi ya cikarmiki sonucu

Teşekkür ederim canimcim

canım geçmiş olsun okudum yazdıkalrınıda allah acil şifalar versin babanla teyzene allah sabır versin kazada ölen biri daha dedin ya allah şefaatçileri olsun

Gamzee canim basiniz sagolsun... babana ve teyzenede acil sifalar diliyorum...

Bizim burdada dun bir genc 25yasinda kaza yapti mayista dugunu olacakti.. bir bebegi vardi daha 1 yasinda..

Allah'im korusun..

Son düzenleme:
Gamzee canim basiniz sagolsun... babana ve teyzenede acil sifalar diliyorum...

Bizim burdada dun bir genc 25yasinda kaza yapti mayista dugunu olacakti.. bir bebegi vardi daha 1 yasinda..

Allah'im korusun..

Kizlar bu ay musibet ayi galiba
Bnm esim 4 gun once trafik kazasi yapti araciyla.beyin kanamasi gecirdi ameliyat oldu.suan cok iyi allaha sukurler olsun.dualarinizi eksik etmeyin nolur omrumden omur gitti.aglamaktan gozlerimi kor ettim.kurban oldugum allahim onu bana bagisladi.eslerinize soyleyin kemer takmadan arac kullanmasinlar.dualariniza bizide ekleyin yalvaririm

hoşgeldinizzzz. bizde sizi merak ettikkk...

bizz çook ıyıyız teyzesiii bebişim buyumusss annesine maymunluklar yaptıı pek hareketlı maşallahhh... bebişimde iyii 1 hafta sonra test sonuçlarını alıcazz... drum cinsiyet tahmini bile yaptı sanırım profıl resmını degiştircem 1 ay sonra net belli olur ama dedi oğluşum olcakk doğacak kızlarınıza talibizzzz....

Allah yardımcınız olsun canım.. iyi olmasına çok sevindim.. inşallah en kısa sürede yuvanıza dönersiniz..dualarımız sizinle canım.. Allah beterinden korusun..

canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. sizi birbirinize bağışlasın...

çok sevindim canımmm gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn

yüce rabbime şükürler olsunnn allahım yar ve yardımcınız olsun acil şifalar tatlım çok dua ettim rabbim

hadi hayırlısı canım.. inşallah test sonuçları da güzel çıkar ve yine seviniriz. minikbebişimle sen gelmeden önce yazışıyorduk. erkek olduğunu tahmin ettiğini söylemişti. tabi 1 ay sonra daha net olur ama bazı dr lar bilemiyorlar. kardeşime dr 5 ay kız dedi. başka dr gitti erkek dedi :) ve şuan maşallah bi oğlumuz var.. Allah gönlüne göre versin canım...

canım benimm buyuk geçmiş olsun eşinee... allah sızı bırbırnıze bağışlasın

yüce rabbim kucağına almayı nasip etsinnnnnnn ben oğlan cocuklarını cok seviyorum yaaa inşallah hayırlı evlat olsun tatlımmm

amin canımmm hayırlısı bu dra ablamda gıtmıstı hamıleyken tahmın yurutmuştu kızabenzıyor demişti bi sonrakı ay doğru cıktı... benım ıcın kız erkek farketmıyo ıyı olsunlar en onemlısı o....

Canım benim çok geçmiş olsun.Allah bida göstermesin inşallah.Tez zamanda şifa versin eşine de.
Allah acılarını göstermesin.Yola çıkarken Ayetel Kürsi okumayı ihmal etmeyin hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…