- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
yok canım arada gideriz ama bu denli canım hiç istememişti. normalde çok fazla et tüketen birisi değilim. birde bizim gittiğimiz yer bize göre çok uzak ve bol trafiklişimdi mesela canım hiç çekmiyor bakalım bu ne kadar sürecek
düşünceli arkadaşım beniminşallah ben de senin gibi olurum. abşam gerçekten kendi çocuğu gibi sahiplenir. ama çok hassas bu konularda. mesela bana senin bebeğin olursa çoook sevinirim ama bir yanım da burkulur diyor. belki de bu yüzden korkum bilemiyorum... Rabbim ikimize de aynı zamanda verse ne güzel olurrr hatta üçümüze
canım merhaba...kaç ayetl hürsi aldınız...duasını yapcaksanız 20 ayel kürsü 200 selavat bana ekleyin okuyorum şuan....
Canim ya sorma bi arkadasimizin esi kaza geçirdi öldü4 yaşında bi kizi vardi adamin cok üzüldüm teyzem düştü diz kapagini kırdı sakat kalma ihtimali cok yüksek babam düşmus onunda bilegi felaket sismis bunlar hepsi ayni gun oluyo hayat cok kısa işte
nasılsınız canlarım..neler yaptınız bakalım
Battasim test icin erken degilmi ya cikarmiki sonucuevet canım 10 gibi gittim verdim.. beta hcg demir eksiligi ve hipotroid için 3 tüp kan verdimm.. iş çıkışı gidip alıcam sonucu.. dua edin bana 5 gibi almış olurum sonucu..
Oy oyyy tadindan yenmez kizz.
Canim bende 25 tane okudum.Allah kabul etsin
Gamsenm cok uzuldum canim yaa.ust uste gelmis hepsi.Allah sabirlar versin .
Selam cnmm .sen nasilsin.test yapcaktin vazmi gectin
cnm ben de onu çok araştırdım ama her zaman genetik olmayabiliyomuş. çevresel faktörler de etkiliymiş. ilk kez duydum ben de o hastalığı...o da bi nevi down sendromu gibi bişi sanırım.
Battasim test icin erken degilmi ya cikarmiki sonucu
Teşekkür ederim canimcim
Gamzee canim basiniz sagolsun... babana ve teyzenede acil sifalar diliyorum...
Bizim burdada dun bir genc 25yasinda kaza yapti mayista dugunu olacakti.. bir bebegi vardi daha 1 yasinda..
Allah'im korusun..
SLMM KIZLAAAAAAAARRRRRRRRRRRR biiss geldiikkkk nasılsnızzzz...
Gamzee canim basiniz sagolsun... babana ve teyzenede acil sifalar diliyorum...
Bizim burdada dun bir genc 25yasinda kaza yapti mayista dugunu olacakti.. bir bebegi vardi daha 1 yasinda..
Allah'im korusun..
evet canım 10 gibi gittim verdim.. beta hcg demir eksiligi ve hipotroid için 3 tüp kan verdimm.. iş çıkışı gidip alıcam sonucu.. dua edin bana 5 gibi almış olurum sonucu..
hoşgeldinizzzz. bizde sizi merak ettikkk...
Kizlar bu ay musibet ayi galiba
Bnm esim 4 gun once trafik kazasi yapti araciyla.beyin kanamasi gecirdi ameliyat oldu.suan cok iyi allaha sukurler olsun.dualarinizi eksik etmeyin noluromrumden omur gitti.aglamaktan gozlerimi kor ettim.kurban oldugum allahim onu bana bagisladi.eslerinize soyleyin kemer takmadan arac kullanmasinlar.dualariniza bizide ekleyin yalvaririm
Bnm esim 4 gun once trafik kazasi yapti araciyla.beyin kanamasi gecirdi ameliyat oldu.suan cok iyi allaha sukurler olsun.dualarinizi eksik etmeyin noluromrumden omur gitti.aglamaktan gozlerimi kor ettim.kurban oldugum allahim onu bana bagisladi.eslerinize soyleyin kemer takmadan arac kullanmasinlar.dualariniza bizide ekleyin yalvaririm
bizz çook ıyıyız teyzesiii bebişim buyumusss annesine maymunluklar yaptıı pek hareketlı maşallahhh... bebişimde iyii 1 hafta sonra test sonuçlarını alıcazz... drum cinsiyet tahmini bile yaptı sanırım profıl resmını degiştircem 1 ay sonra net belli olur ama dedi oğluşum olcakk doğacak kızlarınıza talibizzzz....
bizz çook ıyıyız teyzesiii bebişim buyumusss annesine maymunluklar yaptıı pek hareketlı maşallahhh... bebişimde iyii 1 hafta sonra test sonuçlarını alıcazz... drum cinsiyet tahmini bile yaptı sanırım profıl resmını degiştircem 1 ay sonra net belli olur ama dedi oğluşum olcakk doğacak kızlarınıza talibizzzz....
hadi hayırlısı canım.. inşallah test sonuçları da güzel çıkar ve yine seviniriz. minikbebişimle sen gelmeden önce yazışıyorduk. erkek olduğunu tahmin ettiğini söylemişti. tabi 1 ay sonra daha net olur ama bazı dr lar bilemiyorlar. kardeşime dr 5 ay kız dedi. başka dr gitti erkek dedi :) ve şuan maşallah bi oğlumuz var.. Allah gönlüne göre versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?