Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım Rabbim hayırlısını versin. herkes sağlıklı sıhhatli bebek ister tabi ama engelli çocuklar da oluyor ve olmaya devam edecek. onlar olacakki biz sınanalım ve sevap kazanalım inşallah. zorluğu ne kadar çoksa mükafatı da o kadar çok. o yüzden ben Rabbim hayırlısını nasip et diyorum sadece. onları dışlamış gibi hissediyorum kendimi. onlar bizim vicdanımızı uyanık tutan canlılar çünkü... öyle yani....

Gordum canimm cok guzel masallah.bi de bebis gelirse tamamm
Amin insallah... guzelimm..
canım merhaba...kaç ayetl hürsi aldınız...duasını yapcaksanız 20 ayel kürsü 200 selavat bana ekleyin okuyorum şuan....

Bende okuyorum : 20 tane ayetel kursi :

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

200 selavat.. :

" ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED"

Allah'im kabul etsin insallah...

senden de Allah razı olsun canım.. biz elimizden geleni yapıyoruz ama birde kader var.. kızlar için her zaman dua ediyorum canım. Allah kabul etsin. İsteyen herkes inşallah bu mutluluğu yaşar canım.. Amin canım.. bu arada dün lorenaa da 2li teste gitti ama henüz bir şey yazmadı. inşallah onun sonuçları da temiz çıkar..

ben yemeğe gidiyorum. gelince görüşmek üzere inşallah.

on dk kadar yapalım canım.inş dualarımız kabul olur...

tamam cnm ben yine devam ederim okumaya. Kızlardan Allah razı olsun 200'e yakın olmuştur ayetel kürsimiz...invoice 20, Gamze 40, ben 33, msa84 50 okuduk. nefesal ve diğer kızlar da okumuştur ama sayı vermediğim için bilmiyorum kaç tane oldu. Rabbim dualarımıza tez zamanda karşılık verir inşallahhhh...Bu topik bebek haberleriyle dolar en yakında zamanda inşallahhh...Evlerimizden de huzur, mutluluk, bereket eksik olmasın, Allahım hepimizi kötülüklerden, kötü insanlardan, nazardan saklasın inşallahhhh...Borçlulara, sıkıntıda olanlara Rabbim yardım etsin, hasta olanlara da şifalar ihsan etsin inşallahhhh

arkadasım çalışıyor hastanede psikolog, o ilgilenecek benimle. kocam da gelecekti ama işyerinden çağırdılar az önce cıktı

Amiiiiinn canım inşallah.

kızlar merhaba... geçmişi okuyamadım malum bugün cuma iş yeri çok yoğun... hicrandan haber var mı?

gerçekten zor bi durum hep çocuk hem ailesi için. ama çok haklısın onlar bize Allahın emaneti, ben inanıyorum ki Rabbim o derdi de taşıyabilecek olana veriyo...ister istemez vicdanının sesini dinliyo insan, kendisini engellilerin ve yakınlarının yerine koyuyo. Rabbim yardımcıları olsun ne diyim...Halimize de şükretmemiz lazım tabi...

amin cnm inşallahhhhhh

Hemen çıkıyo mu ki test sonuçları? 1 hafta bekleyen de varmış galiba...Ben de merak ettim ama musmutlu haberlerle gelecek inşallah Lorenacım da...Afiyet olsun ocakbaşı aşığı arkadaşım:))))))

Peygamber Efendimizin nuru hürmetine....
Allahım! Kıldığım namazımı, eksik ve kusurları ile birlikte kabul eyle.
Ey kalpleri evirip çeviren Allahım! Kalbimi dinin ve itaatin üzere sabit kıl.
Allahım! Senden sevgini, seni sevenlerin sevgisini ve sana yakın kılacak her işi sevmeyi bana nasip eyle.
Allahım! Bana imanı sevdir ve onu bana güzel göster. Küfürden, fasıklıktan ve isyandan nefret ettir. Beni doğru yolda olanlardan eyle.
Allahım! Senden, bildiğim ve bilmediğim, geçmiş ve gelecekteki tüm hayırları niyaz ediyorum. Bildiğim ve bilmediğim, geçmiş ve gelecekteki tüm şerlerden de sana sığınıyorum. Senden cenneti ve ona ulaştıracak her türlü söz, fiil ve ameli nasip etmeni diliyorum. Cehennemden ve ona götürecek her türlü söz, fiil ve amelden de sana sığınıyorum.
Allahım! Kulun ve elçin Hz.Muhammed’in senden istediği bütün hayırlardan ben de istiyorum. Kulun ve elçin Hz. Muhammed’in sana sığındığı bütün şerlerden ben de sana sığınıyorum.
Allah’ım! Beni işlerin en güzeline ve ahlakın en güzeline eriştir. Bunların en güzeline ancak sen eriştirirsin. Kötü işlerden ve kötü ahlaktan beni koru. Bu kötülüklerden de beni ancak sen korursun.
Allahım! Senden faydalı ilim, bol rızık ve her derdime deva niyaz ediyorum.
Allahım! Dinî ve dünyevî hayatım, ailem ve malım için Senden bereket ve sağlık niyaz ediyorum.
Allahım! Senden hidayet, takva, iffet ve gönül zenginliği vermeni niyaz ediyorum.
Allahım! Senden Müslüman bir kalb ve doğru söyleyen bir lisan lütfetmeni niyaz ediyorum.
Allahım! Senden hayırlar işlemeyi, kötülükleri terk etmeyi, yoksulları sevmeyi, beni bağışlamanı ve bana merhamet etmeni niyaz ediyorum.
Allahım! Faydasız ilimden, korkmayan kalpten, doymayan nefisten ve kabul olmayan duadan sana sığınırım.
Allahım! Hıyanetten, küfürden, şirkten, İslam’ın emir ve yasaklarına karşı gelmekten, münafıklıktan, gösterişten, riyadan ve kötü ahlâktan sana sığınırım.
Allahım! Sıkıntıdan, üzüntüden, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kalp katılığından, gafletten, zilletten, meskenetten sana sığınırım.
Allahım! Zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.
Allahım! Günahtan, cehennem azabından, kabir azabından, zenginliğin fitnesinden, fakirliğin fitnesinden sana sığınırım.
Allahım! Çekilmez belalardan, isyana düşmekten, görülmez kazadan ve düşmanları sevindirecek musibetlerden sana sığınırım.
Allahım! Verdiğin nimetlerin son bulmasından, verdiğin sağlık ve afiyetin gitmesinden, azabının ansızın gelmesinden ve her türlü gazabından sana sığınırım.
Allahım! Günahlardan ve masiyetlerden sana sığınırım.
Allahım! Gün içinde, geceleyin ve her an gelebilecek kötülüklerden, kötü arkadaştan, kötü komşudan sana sığınırım.
Allahım! Kalbimi nifaktan, amelimi riyadan, dilimi yalandan, gözümü hıyanetten temizle. Çünkü sen gözlerin hain bakışlarını ve kalplerin sakladıklarını bilirsin.
Allahım! Hayatta kaldığım sürece masiyetleri terk etmem konusunda bana yardım et! Sıkıntılara düşmemem konusunda da bana yardım et!
Allahım! Ayıplarımı ört, korktuklarımdan emin eyle. Beni önümden, arkamdan, sağımdan, solumdan ve üstümden gelebilecek her türlü tehlikeye karşı muhafaza buyur.
Allahım! Sıhhat, iffet, emanet, güzel ahlak ve takdire rıza istiyorum.
Allahım! Bedenime, kulağıma, gözüme, bedenime sağlık ve afiyet ver.
Allahım! İşlediğim tüm günahlarımı bağışla. Ömrümün geriye kalan kısmında beni günah işlemekten muhafaza buyur. Bana razı olacağın tertemiz işler yapmayı nasip eyle.
Allahım! Beni göz açıp kapayacak kadar bile nefsime bırakma.
Allahım! Bana öğrettiklerinden yararlanmamı nasip eyle, bana faydalı olacak şeyleri öğret ve yarar sağlayacak ilim lütfeyle.
Allahım! İlmimi artır. Beni hidayete ulaştırdıktan sonra kalbimi eğriltme. Bana rahmetinden lütfet. Muhakkak ki sen çok lütufkârsın.
Allahım! Bana lütfettiğin rızkı bereketli kıl ve beni kanaatkâr eyle.
Allahım! Bana takva ver ve beni arındır. En iyi arındıran sensin. Sen benim yardımcım ve mevlamsın.
Allahım! Günahımı bağışla, rızkımı bollaştır ve verdiğin rızkı hakkımda bereketli kıl.
Allahım! Bütün işlerimizin sonucunu güzel eyle. Bizi dünya perişanlığından ve Ahiret azabından koru.
Rabbim sen umutla bebek bekleyen tüm annelere sağlık ve hayırlı hamilelikler nasip eyle onların sana açtığı elleri geri çevirme Ya Rabbim...(amin.amin.amin.):26::26::26:

amin canım inşallah

çok şaşkınım ya eltim daha bu ay karar verdi çocuk için ve hamile ilk aydan tuturdu şans işte 8 ay önce de bir kürtaş yaptırdı bu 2 gebeliği ben daha bi tane yapamadım o ikinciyi yaptı ama çok sevindim onun adına çünkü çok iyi bir kız çok seviyor beni tabi bende onu

benim eltimin de ilk ayında tuttu tevafuka bak sen benim eltim de her daim Allah size de nasip etsin der sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…