inşallah cnm...eşim anlatınca ben de merak edip araştırdım bayağı...bi nevi gelişim geriliği oluyo bebekte hem fiziksel hem zihinsel. bebeklerin burnu yassı, ağzı geniş ve büyük oluyo. sürekli neşeliler, müziği seviyolar, etraflarıyla iyi iletişim kuruyolar ama normal bi çocuğun 2 defa da alayacagı şeyi o çocuklara bikaç kez anlatmak gerekiyor. tartışma ortamından hep kaçıyolarmış. diş,damak, böbrek, kalp problemleri oluyomuş. bayağı sorunlu yani. ama sürekli neşeli oldukları için hastalığın adı mutluluk sendromuymuş. 7.kromozom bozukluğundan oluyomuş hastalık. ikili tarama testinde de çıkmamış. o yüzden korkuyorum ben de.amin cnm inşallahhhhhhhh
Amin insallah... guzelimm..Gordum canimm cok guzel masallah.bi de bebis gelirse tamamm
canım merhaba...kaç ayetl hürsi aldınız...duasını yapcaksanız 20 ayel kürsü 200 selavat bana ekleyin okuyorum şuan....
Allah razı olsun cnm, senin de niyetin çabucak kabul olur inşallah...ya diyorum ya eşimin arkadaşının bebeğinde çıkmış mutluluk sendromu. çok üzüldüm yaaa...Rabbim şifasını versin onun da. İnşallah bebeklerimiz sağlıklıdır, ben elimden geldiğince korumaya çalışıyorum bebeğimi, onun dışında Allaha sığındım bekliyorum. Cnm biz hamişlerin duası makbulmüş, kızlara çok dua edelim belki duanın kabul anına denk gelir de yeğenlerimiz gelir çabucak.
slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
on dk kadar yapalım canım.inş dualarımız kabul olur...
Rabbim yardımcın olsun canım. sen böyle uzaklaşmak istesen de uzaklaşamıyorsun bu konudan. bazen çok düşüncesizce davranabiliyoruz gerçekten. acaba benim de bebeğim olsa ablama istemeden de olsa senin yaşadığın duyguyu yaşatır mıyım diye çok korkuyorum. hepimizin sınavı bunlar aslında ama unutuyoruz bazen göremiyoruz ya da... inşallah eşinin dediği olur canım... sana da güzel bir süpriz olur... dünyanın en güzel süpriziibazen bir duygu kaplıyor içimi sanki hep böyle gidecekmiş gibi geliyor.. kendimi hamile ya da bebekli hayal edemiyorum nedense... tuhaf geliyor....
günaydın canımmm... git canım öğleden sonra hemen. ama tek gitme mümkünse
hayırlı cumalar Havvacım biz iyiyiz sen nasılsın
tamam cnm ben yine devam ederim okumaya. Kızlardan Allah razı olsun 200'e yakın olmuştur ayetel kürsimiz...invoice 20, Gamze 40, ben 33, msa84 50 okuduk. nefesal ve diğer kızlar da okumuştur ama sayı vermediğim için bilmiyorum kaç tane oldu. Rabbim dualarımıza tez zamanda karşılık verir inşallahhhh...Bu topik bebek haberleriyle dolar en yakında zamanda inşallahhh...Evlerimizden de huzur, mutluluk, bereket eksik olmasın, Allahım hepimizi kötülüklerden, kötü insanlardan, nazardan saklasın inşallahhhh...Borçlulara, sıkıntıda olanlara Rabbim yardım etsin, hasta olanlara da şifalar ihsan etsin inşallahhhh
iyiyim tatlım bende 3000 tane ya varis okudum alah kabul eder işalahhh
kızlar merhaba... geçmişi okuyamadım malum bugün cuma iş yeri çok yoğun... hicrandan haber var mı?
kızlar merhaba... geçmişi okuyamadım malum bugün cuma iş yeri çok yoğun... hicrandan haber var mı?
anladım canım Rabbim hayırlısını versin. herkes sağlıklı sıhhatli bebek ister tabi ama engelli çocuklar da oluyor ve olmaya devam edecek. onlar olacakki biz sınanalım ve sevap kazanalım inşallah. zorluğu ne kadar çoksa mükafatı da o kadar çok. o yüzden ben Rabbim hayırlısını nasip et diyorum sadece. onları dışlamış gibi hissediyorum kendimi. onlar bizim vicdanımızı uyanık tutan canlılar çünkü... öyle yani....
Amin insallah... guzelimm..
Bende okuyorum : 20 tane ayetel kursi :
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
200 selavat.. :
" ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED"
Allah'im kabul etsin insallah...
senden de Allah razı olsun canım.. biz elimizden geleni yapıyoruz ama birde kader var.. kızlar için her zaman dua ediyorum canım. Allah kabul etsin. İsteyen herkes inşallah bu mutluluğu yaşar canım.. Amin canım.. bu arada dün lorenaa da 2li teste gitti ama henüz bir şey yazmadı. inşallah onun sonuçları da temiz çıkar..
ben yemeğe gidiyorum. gelince görüşmek üzere inşallah.
amin canım inşallah
biz de senden haber bekliyorduk.. nasıl geçti???
çok şaşkınım ya eltim daha bu ay karar verdi çocuk için ve hamile ilk aydan tuturdu şans işte 8 ay önce de bir kürtaş yaptırdı bu 2 gebeliği ben daha bi tane yapamadım o ikinciyi yaptı ama çok sevindim onun adına çünkü çok iyi bir kız çok seviyor beni tabi bende onu
benden mi? ne haberi bekliyordunuz benden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?