Canim cook cook gecmis olsun allahim acil sifalar versin ins bidaha yasatmasinKizlar bu ay musibet ayi galiba
Bnm esim 4 gun once trafik kazasi yapti araciyla.beyin kanamasi gecirdi ameliyat oldu.suan cok iyi allaha sukurler olsun.dualarinizi eksik etmeyin noluromrumden omur gitti.aglamaktan gozlerimi kor ettim.kurban oldugum allahim onu bana bagisladi.eslerinize soyleyin kemer takmadan arac kullanmasinlar.dualariniza bizide ekleyin yalvaririm
Tsk ederim topragim amin insanladım tatlım herşey allahtan allahtan gelen herşey kabulumuz tatlım napalımm allah eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler nasip etsin
canım geçmiş olsun okudum yazdıkalrınıda allah acil şifalar versin babanla teyzene allah sabır versin kazada ölen biri daha dedin ya allah şefaatçileri olsun
Genc ölüm cok zor Allahim geride kalanlara peygamber sabti versin ins çocuklarının bahtlari güzel olsunGamzee canim basiniz sagolsun... babana ve teyzenede acil sifalar diliyorum...
Bizim burdada dun bir genc 25yasinda kaza yapti mayista dugunu olacakti.. bir bebegi vardi daha 1 yasinda..
Allah'im korusun..
hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım inşallah. ama ben ancak yarın öğrenebilicem
yüce rabbim kucağına almayı nasip etsinnnnnnn ben oğlan cocuklarını cok seviyorum yaaa inşallah hayırlı evlat olsun tatlımmm
bizz çook ıyıyız teyzesiii bebişim buyumusss annesine maymunluklar yaptıı pek hareketlı maşallahhh... bebişimde iyii 1 hafta sonra test sonuçlarını alıcazz... drum cinsiyet tahmini bile yaptı sanırım profıl resmını degiştircem 1 ay sonra net belli olur ama dedi oğluşum olcakk doğacak kızlarınıza talibizzzz....
Kızlar ben geldim kan tahlilinden önce idrar da test yaptilar bse çıkmadı kandada bakalım eğer erken gebelikse gozukmeyi bilir dedlr kanda verdim sonuc taa pazartesi 2de cikcakmisbendede hâlâ ne gelen var ne giden göğüslerim davul gbi kaç gündür sizce hamilemiyimdir yada idrarda cikmamasi normalmi :26:? Kafam çok karisti bugün ya
geç döllenme olduysa değerin yükselmediyse çıkmaz idrarda kanda çıkar ama şuan havalar dan veya stresten geçikme olduysa bilmiyorum tatlım senide çok ümitlendiremk istemem sonra üzülüyorsun gidiyosun özlüyoruz
Yok lilim ya bugün kestim artik umudumu pazartesiyi bekliycem inşallah hamileymdir ama degilsemde uzulmucem herşey allahtan napalım. Sadece çok şaşırıyorum heray stres yapiordum ama bigün bile s3kmiodu günüm oluodum olmayınca bu ay s3vindik işte amaaan neolrsa olsun be lilim sonunda olum yok sonuctageç döllenme olduysa değerin yükselmediyse çıkmaz idrarda kanda çıkar ama şuan havalar dan veya stresten geçikme olduysa bilmiyorum tatlım senide çok ümitlendiremk istemem sonra üzülüyorsun gidiyosun özlüyoruz
Kizlar bu ay musibet ayi galiba
Bnm esim 4 gun once trafik kazasi yapti araciyla.beyin kanamasi gecirdi ameliyat oldu.suan cok iyi allaha sukurler olsun.dualarinizi eksik etmeyin noluromrumden omur gitti.aglamaktan gozlerimi kor ettim.kurban oldugum allahim onu bana bagisladi.eslerinize soyleyin kemer takmadan arac kullanmasinlar.dualariniza bizide ekleyin yalvaririm
Kızlar ben geldim kan tahlilinden önce idrar da test yaptilar bse çıkmadı kandada bakalım eğer erken gebelikse gozukmeyi bilir dedlr kanda verdim sonuc taa pazartesi 2de cikcakmisbendede hâlâ ne gelen var ne giden göğüslerim davul gbi kaç gündür sizce hamilemiyimdir yada idrarda cikmamasi normalmi :26:? Kafam çok karisti bugün ya
Gecmis olsun canim Allah beterinden korusun.
Iyi olmasina sevindim.
Hosgeldin cnm.gec yumurtladiysan gec dollenme olabilir.
Bhcg idrara gecmesi zaman aliyormus, ins.kanda cikar canim.pazartesi de cok gecmis niye o kadar suruyo ki.
Canim cook cook gecmis olsun allahim acil sifalar versin ins bidaha yasatmasin
Tsk ederim topragim amin ins
Genc ölüm cok zor Allahim geride kalanlara peygamber sabti versin ins çocuklarının bahtlari güzel olsun
Neyi yarin ogrencen merak ettim bide aksam biciriki sevcen dimi sen süper yaa
denizasker neden girmiyor ya özledim kısçemi
canım kanda çıkar mutlaka. inşallah hamilesindir canımın içiiii... pazartesiye de daha çok var neden o kadar geç veriyorlar ki ya
Yok lilim ya bugün kestim artik umudumu pazartesiyi bekliycem inşallah hamileymdir ama degilsemde uzulmucem herşey allahtan napalım. Sadece çok şaşırıyorum heray stres yapiordum ama bigün bile s3kmiodu günüm oluodum olmayınca bu ay s3vindik işte amaaan neolrsa olsun be lilim sonunda olum yok sonucta
Valla bende arıyorum ama yok girmedi herade bugün hiç,kan testi yaptırcam diyodu acaba yaptırdımı ki? :)
Inşallah bitanem ya . Hiç bilmiorum başka nerde yaptrblrmki kan testi acildede hemen yapmıyorlar soruolrda soruolar
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-08-2014Hamileliğimin 2. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 269 gün kaldı.Kafein'in bebek gelişimi üzerindeki etkisi henüz bilinmiyor. En iyisi hamilelik süresince kafein alımından kaçınınız.
lility kafein almıyorsun değil mi canım.Kafeinden uzak dur diyor.Dünde ben de böyle yazıyordu.Benim hamilelik takvimim senden bir gün önce gidiyor.Ama batım senden iki gün sonra :))
Yok lilim ya bugün kestim artik umudumu pazartesiyi bekliycem inşallah hamileymdir ama degilsemde uzulmucem herşey allahtan napalım. Sadece çok şaşırıyorum heray stres yapiordum ama bigün bile s3kmiodu günüm oluodum olmayınca bu ay s3vindik işte amaaan neolrsa olsun be lilim sonunda olum yok sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?