Inşallah cnmm inşallah. Her ay çok stres yapardim hep gününde hatta saatinde oldum ama bu sefer olmayınca sevincten uctum resmencanım reglin hiç sekmediyse hamilesindir o zaman Allahın izniyle. ben de o kadar stres yaptım ettim ama 1 kere bile gecikmedi yani... inşallah hamişsindir kuzummm
kafein almıyorum tatlımmkafein kahvede fln oluyor sanırım senin bat kaçtı ondan fark eder benim 26 gunde donuyor ondan olabılır
aynen tatlım bak bana 2 yılı gectı 2 ay artık üzülmüyorum nedense olmuyorsa olmuyo bi gün mutlaka olucak diorum rabbime sığınıyorum o bilir doğru zamanını
kafein almıyorum tatlımmkafein kahvede fln oluyor sanırım senin bat kaçtı ondan fark eder benim 26 gunde donuyor ondan olabılır
benim bat düzensiz canım.hep gecikir genelde.Ama düzenli olduğu zaman 31-32 günde olur hep.benim bat 15-16 aralık.Ama yarın dr gidecem.Çat iğnesi verirse 15inde olursa olur.(inşallah 9 ay olmaz)
vermiş testi 5 gibi alacakmış canım... altta da onun yazdığı not var canım..
evet canım 10 gibi gittim verdim.. beta hcg demir eksiligi ve hipotroid için 3 tüp kan verdimm.. iş çıkışı gidip alıcam sonucu.. dua edin bana 5 gibi...
Öle tabiki lilim. Bende bir senedir uğraşıyorum ama olmuor bu aydan sonra olmasa ara versemmi diye düşünüyorum:26:
bak denizasker sabah vermiş akşam alacakmış. ssk anlaşmalı özel bir hastaneye yaptırsan?
kızlarr yerleşme kanaması battan ne kadar önce gelir bilenn varmıııı????
Kızlar ben geldim kan tahlilinden önce idrar da test yaptilar bse çıkmadı kandada bakalım eğer erken gebelikse gozukmeyi bilir dedlr kanda verdim sonuc taa pazartesi 2de cikcakmisbendede hâlâ ne gelen var ne giden göğüslerim davul gbi kaç gündür sizce hamilemiyimdir yada idrarda cikmamasi normalmi :26:? Kafam çok karisti bugün ya
kızlaaaarrrrrr
benim bat düzensiz canım.hep gecikir genelde.Ama düzenli olduğu zaman 31-32 günde olur hep.benim bat 15-16 aralık.Ama yarın dr gidecem.Çat iğnesi verirse 15inde olursa olur.(inşallah 9 ay olmaz)
inşallah tatlım 2 yıl mı oldu siz evleneli bakalım bizimde bundan sonraki aşama çat iğnesi
Inşallah cnmm inşallah. Her ay çok stres yapardim hep gününde hatta saatinde oldum ama bu sefer olmayınca sevincten uctum resmenbide adet günüme birgun kala mikmik olmustu bende bugün olmaz diyerekten kalktm aya hemen hiç takmadim yani o gün keyfine olmustu acaba o gunmu tuttu kukucanim yani 3 gün önceki iliskide
ara veriyomuş gibi düşün umursama ama ara verme bunu yapabilirmisinhgs çektirdin mi sen sormusmuydum daha önce
Evet cnmm 2 gün geçti günüm bugün kan verdim pazartesi sonuç alcammzlm,merhaba;
bir tek sen kasımda gözküyosun,okuyamadım tüm sayfaları aldınmı sonuç ,günün geçti sanırım
Evet cnmm 2 gün geçti günüm bugün kan verdim pazartesi sonuç alcam
Hayir canım cektirmemistim.. senin dedgini yapablrm galiba çaktırmadan calisma yani
Kizlar bu ay musibet ayi galiba
Bnm esim 4 gun once trafik kazasi yapti araciyla.beyin kanamasi gecirdi ameliyat oldu.suan cok iyi allaha sukurler olsun.dualarinizi eksik etmeyin noluromrumden omur gitti.aglamaktan gozlerimi kor ettim.kurban oldugum allahim onu bana bagisladi.eslerinize soyleyin kemer takmadan arac kullanmasinlar.dualariniza bizide ekleyin yalvaririm
bizz çook ıyıyız teyzesiii bebişim buyumusss annesine maymunluklar yaptıı pek hareketlı maşallahhh... bebişimde iyii 1 hafta sonra test sonuçlarını alıcazz... drum cinsiyet tahmini bile yaptı sanırım profıl resmını degiştircem 1 ay sonra net belli olur ama dedi oğluşum olcakk doğacak kızlarınıza talibizzzz....
hadi hayırlısı canım.. inşallah test sonuçları da güzel çıkar ve yine seviniriz. minikbebişimle sen gelmeden önce yazışıyorduk. erkek olduğunu tahmin ettiğini söylemişti. tabi 1 ay sonra daha net olur ama bazı dr lar bilemiyorlar. kardeşime dr 5 ay kız dedi. başka dr gitti erkek dedi :) ve şuan maşallah bi oğlumuz var.. Allah gönlüne göre versin canım...
Kızlar ben geldim kan tahlilinden önce idrar da test yaptilar bse çıkmadı kandada bakalım eğer erken gebelikse gozukmeyi bilir dedlr kanda verdim sonuc taa pazartesi 2de cikcakmisbendede hâlâ ne gelen var ne giden göğüslerim davul gbi kaç gündür sizce hamilemiyimdir yada idrarda cikmamasi normalmi :26:? Kafam çok karisti bugün ya
hadi bakalım hayırlısı inş..bende kan verdiğim günü görebilsem
Battasim test icin erken degilmi ya cikarmiki sonucu
Teşekkür ederim canimcim
cnm çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin eşinin. verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmış. Allah yardımcınız olsun.
çoookkk sevindim, teyzesi yer o minik kuşu...içime doğmuştu erkek olacağı...gelsin de hayırlısıyla. ense kalınlığı kaçmış?
kuşum benim tahmin tuttu 1'de 1 :))))))) darısı bizim başımıza...
hadi hayırlısı, dualarım seninle cnm inşallahhh musmutlu haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?