Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlaaaarrrrrr

Eklentiler

• $2013-kışlık-hamile-elbise-modelleri.webp
    30 KB · Görüntüleme: 66
  • $anne_bebek_sagliginda_ilk_5teyiz_h2424.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $anne-bebek-anla_5.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $180520131845324361371_2.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 69
canım reglin hiç sekmediyse hamilesindir o zaman Allahın izniyle. ben de o kadar stres yaptım ettim ama 1 kere bile gecikmedi yani... inşallah hamişsindir kuzummm
Inşallah cnmm inşallah. Her ay çok stres yapardim hep gününde hatta saatinde oldum ama bu sefer olmayınca sevincten uctum resmen bide adet günüme birgun kala mikmik olmustu bende bugün olmaz diyerekten kalktm aya hemen hiç takmadim yani o gün keyfine olmustu acaba o gunmu tuttu kukucanim yani 3 gün önceki iliskide

Öle tabiki lilim. Bende bir senedir uğraşıyorum ama olmuor bu aydan sonra olmasa ara versemmi diye düşünüyorum:26:

Öle tabiki lilim. Bende bir senedir uğraşıyorum ama olmuor bu aydan sonra olmasa ara versemmi diye düşünüyorum:26:

ara veriyomuş gibi düşün umursama ama ara verme bunu yapabilirmisin hgs çektirdin mi sen sormusmuydum daha önce

bak denizasker sabah vermiş akşam alacakmış. ssk anlaşmalı özel bir hastaneye yaptırsan?

:26: eşim işten gelince acild3mi yaptirsam . Ama hemen yapmıyorlar ya soru soruolr o belirti varmı bu varmı yoksa sepetliolr hemen. Kasık agrim var diyimde hamilelik olblr dym öle yapsnlar bari

kızlarr yerleşme kanaması battan ne kadar önce gelir bilenn varmıııı????

İmplitasyon kanaması daha çok gebeliği işaret eden erken bir belirtidir. Döllenmiş durumda olan yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sonucunda meydana gelir. Fakat bu bir süre sonra yani 6-12 gün arasındaki bir süreci kapsar. Kanama daha çok lekelenme şeklinde olup birkaç gün sürebilir.
Gerçekleşme zamanı hakkında tam bir tespit yoktur adet döneminin bir hafta öncesinde olduğu gibi adet döneminin başlangıç zamanında da olabilir. Bu sebeple birçok kadın adet kanaması ile implantasyon kanamasını karşıtırabiliyor. Bu iki durumu birbirinden ayıran en önemli şey kanamanın yoğunluğudur. Adet kanaması yerleşme(implistasyon) kanamasına göre daha uzun sürer ve akış miktarı daha fazladır.

Yerleşme kanaması ise daha çok lekelenme şeklinde olup rengi açık pembe kahverengidir. Bu değişik tonlar bizi şüphelendiriyorsa biran önce doktora başvurmalıyız çünkü bu normalden farklı olan renk ve kanama süreci gebe olduğumuza işaret ediyor olabilir.

Kiz pazartesi mi.. iki saate cikar o sonuclar.. niye bu kadar gec vereceklermis.. :44::44::44::44: insallah melegin seninledir..

mzlm,merhaba;

bir tek sen kasımda gözküyosun,okuyamadım tüm sayfaları aldınmı sonuç ,günün geçti sanırım

Hayir canım cektirmemistim.. senin dedgini yapablrm galiba çaktırmadan calisma yani

biz şuan öle yapıyorz ara verdirmişiz bebek düşünmüyor gibi ayak falan dikmek yok sadece aşk için mutluluk için bakalım rabbim ol derse olcak ötesine gecilmez

cnm çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin eşinin. verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmış. Allah yardımcınız olsun.

çoookkk sevindim, teyzesi yer o minik kuşu...içime doğmuştu erkek olacağı...gelsin de hayırlısıyla. ense kalınlığı kaçmış?

kuşum benim tahmin tuttu 1'de 1 :))))))) darısı bizim başımıza...

hadi hayırlısı, dualarım seninle cnm inşallahhh musmutlu haberler alırsın

Inşallah bitanem. Allah razı olsun bebeğim dualrin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…