cnm çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin eşinin. verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmış. Allah yardımcınız olsun.
çoookkk sevindim, teyzesi yer o minik kuşu...içime doğmuştu erkek olacağı...gelsin de hayırlısıyla. ense kalınlığı kaçmış?
kuşum benim tahmin tuttu 1'de 1 :))))))) darısı bizim başımıza...
hadi hayırlısı, dualarım seninle cnm inşallahhh musmutlu haberler alırsın
Inşallah cnmm inşallah. Her ay çok stres yapardim hep gününde hatta saatinde oldum ama bu sefer olmayınca sevincten uctum resmenbide adet günüme birgun kala mikmik olmustu bende bugün olmaz diyerekten kalktm aya hemen hiç takmadim yani o gün keyfine olmustu acaba o gunmu tuttu kukucanim yani 3 gün önceki iliskide
hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım inşallah. ama ben ancak yarın öğrenebilicem
Öle tabiki lilim. Bende bir senedir uğraşıyorum ama olmuor bu aydan sonra olmasa ara versemmi diye düşünüyorum:26:
Aynen öyle lilimm ya. Heray stres ten bıktım artik hem biraz morelim de duzelir. Inşallah hamileymdir ama bunlarada gerek kalmaz ara verme ye felanbiz şuan öle yapıyorz ara verdirmişiz bebek düşünmüyor gibi ayak falan dikmek yok sadece aşk için mutluluk için bakalım rabbim ol derse olcak ötesine gecilmez
Nasil yani canim:26: kan verdigin günü gorebilsem demissin yâ
Canim tum kontrollerinizi yaptirdiysaniz biraz kafanizi toparlayabilirsiniz.
Ben 15.denememdeyim.bu ay hesap kitap yapmadik.bacak dikmece ve zorunlu mik mik olmadi.
Yani kafa dinleme dedigim bu aslinda
Canim tum kontrollerinizi yaptirdiysaniz biraz kafanizi toparlayabilirsiniz.
Ben 15.denememdeyim.bu ay hesap kitap yapmadik.bacak dikmece ve zorunlu mik mik olmadi.
Yani kafa dinleme dedigim bu aslinda
inşallah tatlım 2 yıl mı oldu siz evleneli bakalım bizimde bundan sonraki aşama çat iğnesi
evet canım 2 yılı geçti.Seninle yakın tarihlerde evlenmişiz.inşallah gerek kalmaz bebeğim ya
Aynen öyle lilimm ya. Heray stres ten bıktım artik hem biraz morelim de duzelir. Inşallah hamileymdir ama bunlarada gerek kalmaz ara verme ye felan
yani sabredemiyorum demek istedim
:26: eşim işten gelince acild3mi yaptirsam . Ama hemen yapmıyorlar ya soru soruolr o belirti varmı bu varmı yoksa sepetliolr hemen. Kasık agrim var diyimde hamilelik olblr dym öle yapsnlar bari
ögleden sonra verdiysen yarın çıkar canım.. Rabbim yüzümüze gülsün.. adak verdim bekelrken 3 çocuk giydiricem inşallah pozitif haber alırsam..
aynen bitanem bizde öyleyiz bu ay neden bilmiyorum ama ara vermiş gibiyiz eşimde hiç bebeğin be sini anmıyor bende canımız isterse yapıyoruz istemzse sarılıp yatıyruz bakalım böle daha iyi yaa ödev gibi yapmaktan iyi yani
inşallah bakalım tatlım olmazsa çok üzülmek yok rabbimin sınavı deyip önümüzdeki aylara bakmak var
evet canım 2 yılı geçti.Seninle yakın tarihlerde evlenmişiz.inşallah gerek kalmaz bebeğim ya
inşallah kuşum hgs çektirdin mi sen
Guzelimm dualarim seninle insallah beebgin seninledir..
Istiyoruuuummmmmmmm.
Istahim kabardi resmen .hele su annesinin havaya kaldirdigi tulumlu varya.o ayaklari bitirdi beni.
istiyorummmm
O zmn ben gece acile gidiyimde bida yaptrymmcanım senin en büyük belirtin adet gecikmen zaten. o fazlasıyla yeter de artar bile
canım ben senin sonucunu ancak yarın öğrenebilirim demek istemiştim :101:
senin kocanda büyük değişimler görüyorum
canım senin en büyük belirtin adet gecikmen zaten. o fazlasıyla yeter de artar bile
canım senin en büyük belirtin adet gecikmen zaten. o fazlasıyla yeter de artar bile
Aynen lilim ya askla yapalim mikmik lerimizi artikkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?