Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım tuttu.. darısı bizim başımıza inşallah... 2li testte dr ne sormak lazım acaba? biz sormadan o cevap verir mi acaba? aklımda deli sorular....

canım o kadar geç yumurtlama olmaz bence... idrar testi yapmışmıydın sen

Öle tabiki lilim. Bende bir senedir uğraşıyorum ama olmuor bu aydan sonra olmasa ara versemmi diye düşünüyorum:26:

Canim tum kontrollerinizi yaptirdiysaniz biraz kafanizi toparlayabilirsiniz.

Ben 15.denememdeyim.bu ay hesap kitap yapmadik.bacak dikmece ve zorunlu mik mik olmadi.
Yani kafa dinleme dedigim bu aslinda

biz şuan öle yapıyorz ara verdirmişiz bebek düşünmüyor gibi ayak falan dikmek yok sadece aşk için mutluluk için bakalım rabbim ol derse olcak ötesine gecilmez
Aynen öyle lilimm ya. Heray stres ten bıktım artik hem biraz morelim de duzelir. Inşallah hamileymdir ama bunlarada gerek kalmaz ara verme ye felan

Canim tum kontrollerinizi yaptirdiysaniz biraz kafanizi toparlayabilirsiniz.

Ben 15.denememdeyim.bu ay hesap kitap yapmadik.bacak dikmece ve zorunlu mik mik olmadi.
Yani kafa dinleme dedigim bu aslinda

aynen bitanem bizde öyleyiz bu ay neden bilmiyorum ama ara vermiş gibiyiz eşimde hiç bebeğin be sini anmıyor bende canımız isterse yapıyoruz istemzse sarılıp yatıyruz bakalım böle daha iyi yaa ödev gibi yapmaktan iyi yani

Aynen öyle lilimm ya. Heray stres ten bıktım artik hem biraz morelim de duzelir. Inşallah hamileymdir ama bunlarada gerek kalmaz ara verme ye felan

inşallah bakalım tatlım olmazsa çok üzülmek yok rabbimin sınavı deyip önümüzdeki aylara bakmak var

:26: eşim işten gelince acild3mi yaptirsam . Ama hemen yapmıyorlar ya soru soruolr o belirti varmı bu varmı yoksa sepetliolr hemen. Kasık agrim var diyimde hamilelik olblr dym öle yapsnlar bari

canım senin en büyük belirtin adet gecikmen zaten. o fazlasıyla yeter de artar bile

ögleden sonra verdiysen yarın çıkar canım.. Rabbim yüzümüze gülsün.. adak verdim bekelrken 3 çocuk giydiricem inşallah pozitif haber alırsam..

canım ben senin sonucunu ancak yarın öğrenebilirim demek istemiştim :101:

senin kocanda büyük değişimler görüyorum

Istiyoruuuummmmmmmm.
Istahim kabardi resmen .hele su annesinin havaya kaldirdigi tulumlu varya.o ayaklari bitirdi beni.
istiyorummmm

aynen canım beni de en çok o bitirdi.Keltoş bebek.
bir de süslü hamile göbeğina bayıldım.Kokoş bir hamile olmak istiyorm

anladım canım pardon bu arada ateşim 36.2 oldu (( yumurtlamada 36.6 ya çıkmıştı.. umutlarım zayıfladı ama hislerimde hiçbir eksilme yok.. içimde gibi

fındık fayemmmmmmm benimmmmm inanmazsın o kadar değişti ki ben bile şaşırıyorum ama benim elimden geleni yaptığımı görüyor bide ben hgs çektirirken çok kötü oldum kanamamın falan ne kadr çok olduğunu gördü çok üzüldü o cabalarımı görüyo bebiş için belkide ondan iyileşti bilmiyorum aman nazar değmesin eski haline dönmesin deli
Aynen lilim ya askla yapalim mikmik lerimizi artikkkkk

aynen kuşum biyolojik takvime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…