Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Haklisin nefesim ya. Olursa olur kendimi kasmicam artik

Bu ay cok rahat ettik gercekten.bacaklarimi dikmekten belim agriyodu.wc ye gidicem gidemiyodum.catlatma ignesi oldum doktor ev odevi gibi gun verdi.
Velhasil olmadi.
Su surec uzadikca olmicakmi korkusu olmasa daha da rahat oolacakta.insaniz bi yerde

Sipalar yaa tam ısırmalik walla Allahim bizlerede ver Yarabbim
hayırlısı kuzum ya.. varsa 5 bile olsa çıkar.. dua et nolur :18:

inss canim sonuc pozitif olur ve mutlu oluruz cok negatif olsada üzülme belki erken olduğu icindir gec döllenme olabilir

Sipalar yaa tam ısırmalik walla Allahim bizlerede ver Yarabbim

inss canim sonuc pozitif olur ve mutlu oluruz cok negatif olsada üzülme belki erken olduğu icindir gec döllenme olabilir

çıkarda adetle kaybedersem üzülmem söz verdim kendime.. ama hiç çıkmazsa üzülücem ( hemde çok üzülcem :84: neyse takılmayalım buna şimdi üzülsekte üzülmesekte sonuç belli.. bidahaki aya..

benimde belim çok ağrıyodu ya valla rhatladım bende bakalım bundan sonra böle yapcam yoruldum artık her ay aynı şeyleri yapmaktan belimde yastık izi çıktı resmen

aynen canım beni de en çok o bitirdi.Keltoş bebek.bir de süslü hamile göbeğina bayıldım.Kokoş bir hamile olmak istiyorm
Bende bende kokos olucamm.Bi de kiz olursa ayni seyleri giyeriz.Esimin kuzeninin var kizi 2 yasinda ayni botlardan almislar Allahim nasil tatli duruyoo.

anladım canım pardon bu arada ateşim 36.2 oldu (( yumurtlamada 36.6 ya çıkmıştı.. umutlarım zayıfladı ama hislerimde hiçbir eksilme yok.. içimde gibi

inşallah içindeki his doğru çıkar Denizcimmm.. sen bu inatla yapacaksın bu bebişi

aman maşallah diyelim bidaha sen de sakın alttan alma. baktın o günlere geri döner gibi oluyor hemen hsgyi falan hatırlat müsaade etme

kızlar ben geldim

hoşgeldin canımmm
benimde belim çok ağrıyodu ya valla rhatladım bende bakalım bundan sonra böle yapcam yoruldum artık her ay aynı şeyleri yapmaktan belimde yastık izi çıktı resmen

o nasıl oluyor kız

inşallah canım benim inat iyidir ya

almıyorum tatlım ama o anki korkusunu gördüm yaa unutcanı sanmam benim film çekildikten sonra eşim gelsin o kaldırsın beni dedim oda geldi işte kaldırırken nasıl ağrı çektiğimi gördü çok korktu ben ağlıyordum oda duygulandı bakalım eskisi gibi olmaya fırsat kalmadan hamiş kalırım da rahatlrız yuvamız kurtulur yastık izine gelince lafın gelişi çok uyuyanların yüzünde yastık izi çıkar ya çizgi çizgi farzetki öle bişi işte

nasılsın tatlım ne war ne yok bakalım hicran hastanede dimi

yawrum ben çok fazla yastıkla durmamıştım belimi kendim kaldırmıştım oda 10 dk yoktur bile ama tuttu tutacagı warsa tutuyo bu seferde belimi kaldırırım ama ole yastık falan koymıcam koydum önceki aylarda hiç işe yaramadı hsg çektirirken benimde eşim de beni kucagına alıp yatagıma götürmüştü hastanede ağlıyodum bende yeni yeni ayılıyodum anestezili çekilmiştim sonuçlar nasıl diye ağlıyodum kucagında

hoş bulduk bitanem nasılsın bakalım

iyiyim tatlım ama çoooook soğuk bizim iş yeri yaa bu ara işte yok sigortamda yatmıyo işi bırakcam diom ama iş yeri kapancak sanırım

Bende bende kokos olucamm.Bi de kiz olursa ayni seyleri giyeriz.Esimin kuzeninin var kizi 2 yasinda ayni botlardan almislar Allahim nasil tatli duruyoo.

çok tatlı gerçekten. benim de canım çekti yaff

off çok üzücü......... bebeğe ne oldu acaba???

oy yirimmm seni yiriiimmm... inşallah böyle olursun kuşum kafanda da kurdeleyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…