aynen bitanem bizde öyleyiz bu ay neden bilmiyorum ama ara vermiş gibiyiz eşimde hiç bebeğin be sini anmıyor bende canımız isterse yapıyoruz istemzse sarılıp yatıyruz bakalım böle daha iyi yaa ödev gibi yapmaktan iyi yani
Haklisin nefesim ya. Olursa olur kendimi kasmicam artik
Sipalar yaa tam ısırmalik walla Allahim bizlerede ver Yarabbimcanım Denizin test sonucu ancak yarın okuyabilirim demek istemiştim ben :26: bir de evet sevicem minnakı yaaa... oyyy yesin onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiçok akıllı Gamzem ya görmen lazım. annesi wcde yüzünü yıkıyor. kapısı kapalı tabi. kapının önüne gelmiş anne anne diyor. ben de dedim ki kapıyı çalalım önce. ama sadece dedim bişey göstermedim. o tombik elleriyle gitti kapıyı tıktık çaldı yaaa daha 1,5 yaşında. kurban olurum onu verene bennnnnnnnnnnnnnnnnnn. oh özledim valla
hayırlısı kuzum ya.. varsa 5 bile olsa çıkar.. dua et nolur :18:
inşallah kuşum hgs çektirdin mi sen
çektirdim canım temiz çıktı.Bir sıkıntı yokmuş.14 şubatta çektirmiştim.
hiç unutamıyorum o günü
Sipalar yaa tam ısırmalik walla Allahim bizlerede ver Yarabbim
inss canim sonuc pozitif olur ve mutlu oluruz cok negatif olsada üzülme belki erken olduğu icindir gec döllenme olabilir
Bu ay cok rahat ettik gercekten.bacaklarimi dikmekten belim agriyodu.wc ye gidicem gidemiyodum.catlatma ignesi oldum doktor ev odevi gibi gun verdi.
Velhasil olmadi.
Su surec uzadikca olmicakmi korkusu olmasa daha da rahat oolacakta.insaniz bi yerde
çektirdim canım temiz çıktı.Bir sıkıntı yokmuş.14 şubatta çektirmiştim.
hiç unutamıyorum o günü
hgs den sonra 3 ay içinde oluyo genelde diolar ya tatlım nasıl geçti senin hgs ağrılı mıydı bide tam sevgililer gününde
Bende bende kokos olucamm.Bi de kiz olursa ayni seyleri giyeriz.Esimin kuzeninin var kizi 2 yasinda ayni botlardan almislar Allahim nasil tatli duruyoo.aynen canım beni de en çok o bitirdi.Keltoş bebek.bir de süslü hamile göbeğina bayıldım.Kokoş bir hamile olmak istiyorm
anladım canım pardonbu arada ateşim 36.2 oldu (( yumurtlamada 36.6 ya çıkmıştı.. umutlarım zayıfladı ama hislerimde hiçbir eksilme yok.. içimde gibi
fındık fayemmmmmmm benimmmmminanmazsın o kadar değişti ki ben bile şaşırıyorum ama benim elimden geleni yaptığımı görüyor bide ben hgs çektirirken çok kötü oldum kanamamın falan ne kadr çok olduğunu gördü çok üzüldü o cabalarımı görüyo bebiş için belkide ondan iyileşti bilmiyorum aman nazar değmesin eski haline dönmesin deli
aynen kuşum biyolojik takvime göre
kızlar ben geldim
benimde belim çok ağrıyodu ya valla rhatladım bende bakalım bundan sonra böle yapcam yoruldum artık her ay aynı şeyleri yapmaktan belimde yastık izi çıktı resmen
inşallah içindeki his doğru çıkar Denizcimmm.. sen bu inatla yapacaksın bu bebişi
aman maşallahdiyelim bidaha sen de sakın alttan alma. baktın o günlere geri döner gibi oluyor hemen hsgyi falan hatırlat müsaade etme
hoşgeldin canımmm
o nasıl oluyor kız
hgs den sonra 3 ay içinde oluyo genelde diolar ya tatlım nasıl geçti senin hgs ağrılı mıydı bide tam sevgililer gününde
canım uyuttular ağrı hissetmedim.ondan sonra da ağrı yaşamadım.Ya da yaşadığım diğer acıdan farkına varmadım bilmiyorum.
Hsgye girmek için beklerken bir arkadaşımın vefat haberini aldım.Ağlayarak girdim hsg ye.Bir yaşında kızı vardı arkadaşımın.İsmini de Hayat koymuştu.ilacın etkisi geçip ayılmaya başladığımda Hayat'ın altını kim değiştirecek diye sayıklamışım
inşallah içindeki his doğru çıkar Denizcimmm.. sen bu inatla yapacaksın bu bebişi
aman maşallahdiyelim bidaha sen de sakın alttan alma. baktın o günlere geri döner gibi oluyor hemen hsgyi falan hatırlat müsaade etme
hoşgeldin canımmm
o nasıl oluyor kız
hoşgeldin canımmm
o nasıl oluyor kız
almıyorum tatlım ama o anki korkusunu gördüm yaa unutcanı sanmam benim film çekildikten sonra eşim gelsin o kaldırsın beni dedim oda geldi işte kaldırırken nasıl ağrı çektiğimi gördü çok korktu ben ağlıyordum oda duygulandı bakalım eskisi gibi olmaya fırsat kalmadan hamiş kalırım da rahatlrız yuvamız kurtuluryastık izine gelince lafın gelişi çok uyuyanların yüzünde yastık izi çıkar ya çizgi çizgi farzetki öle bişi işte
hoş bulduk bitanem nasılsın bakalım
canım uyuttular ağrı hissetmedim.ondan sonra da ağrı yaşamadım.Ya da yaşadığım diğer acıdan farkına varmadım bilmiyorum.
Hsgye girmek için beklerken bir arkadaşımın vefat haberini aldım.Ağlayarak girdim hsg ye.Bir yaşında kızı vardı arkadaşımın.İsmini de Hayat koymuştu.ilacın etkisi geçip ayılmaya başladığımda Hayat'ın altını kim değiştirecek diye sayıklamışım
oy oy çok üzüldüm hayata kim bakıyor şimdi
Bende bende kokos olucamm.Bi de kiz olursa ayni seyleri giyeriz.Esimin kuzeninin var kizi 2 yasinda ayni botlardan almislar Allahim nasil tatli duruyoo.
almıyorum tatlım ama o anki korkusunu gördüm yaa unutcanı sanmam benim film çekildikten sonra eşim gelsin o kaldırsın beni dedim oda geldi işte kaldırırken nasıl ağrı çektiğimi gördü çok korktu ben ağlıyordum oda duygulandı bakalım eskisi gibi olmaya fırsat kalmadan hamiş kalırım da rahatlrız yuvamız kurtuluryastık izine gelince lafın gelişi çok uyuyanların yüzünde yastık izi çıkar ya çizgi çizgi farzetki öle bişi işte
iyiyim tatlım ama çoooook soğuk bizim iş yeri yaa bu ara işte yok sigortamda yatmıyo işi bırakcam diom ama iş yeri kapancak sanırım
oy oy çok üzüldüm hayata kim bakıyor şimdi
kendinden önemli mi ahaytım çık o zman işten başka iş bakarsın kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?