kızlar ben geldim
benimde belim çok ağrıyodu ya valla rhatladım bende bakalım bundan sonra böle yapcam yoruldum artık her ay aynı şeyleri yapmaktan belimde yastık izi çıktı resmen
hgs den sonra 3 ay içinde oluyo genelde diolar ya tatlım nasıl geçti senin hgs ağrılı mıydı bide tam sevgililer gününde
Ben hsg den sonra 2 kez adet oldum canim.bakalim bu ucuncu ayim
Merhaba kızlar varmı yeni hamile olduğunu öğrenen
Hosgeldin cnm.henuz yok.ama onumuzdeki gunlerde olacak insallah bati yaklasanlar ve bati gecmis arkadaslardan guzel haberler bekliyoruz
nasılsın tatlım ne war ne yok bakalım hicran hastanede dimi
yawrum ben çok fazla yastıkla durmamıştım belimi kendim kaldırmıştım oda 10 dk yoktur bile ama tuttu tutacagı warsa tutuyo bu seferde belimi kaldırırım ama ole yastık falan koymıcam koydum önceki aylarda hiç işe yaramadı hsg çektirirken benimde eşim de beni kucagına alıp yatagıma götürmüştü hastanede ağlıyodum bende yeni yeni ayılıyodum anestezili çekilmiştim sonuçlar nasıl diye ağlıyodum kucagında
Bende bende kokos olucamm.Bi de kiz olursa ayni seyleri giyeriz.Esimin kuzeninin var kizi 2 yasinda ayni botlardan almislar Allahim nasil tatli duruyoo.
Hosgeldin cnm.sabahta yazdim .bi gorundun kayboldun.
Ne cektik be lilimmm.millet ayakta tutturuyo beee
Hosgeldin cnm.henuz yok.ama onumuzdeki gunlerde olacak insallah bati yaklasanlar ve bati gecmis arkadaslardan guzel haberler bekliyoruz
ewet canım bebek mevlütüne gittim o yüzden çıktım nasılsınız bakalım napıyosunuz
çok tatlı gerçekten. benim de canım çekti yaff
off çok üzücü......... bebeğe ne oldu acaba???
oy yirimmm seni yiriiimmm... inşallah böyle olursun kuşumkafanda da kurdeleyla
iyiyim tatlım ama çoooook soğuk bizim iş yeri yaa bu ara işte yok sigortamda yatmıyo işi bırakcam diom ama iş yeri kapancak sanırım
kendinden önemli mi ahaytım çık o zman işten başka iş bakarsın kendine
bakcam bakalım şimdi yüz üstü bırakmış gibi olcak bakalım kendı kapansın da ben çıkmayım
ne kdar oldu sen hgs çektireli canım hgs den sonra kasıklarında ağrı oldumu 10 gun sonrası fln
aynen benim arkadaşımın hatta ayakta tutmuş ben sordum nasıl yaptınız dedım ayak üstü 5 dk da ayakta yaptık dedi hatta bende şok olmuştum
inşallah hepimiz öle olurz tatlım benimmmmmmmmmm
bakcam bakalım şimdi yüz üstü bırakmış gibi olcak bakalım kendı kapansın da ben çıkmayım
anladım hayatım hayırlısı olsun artık
iyiyim tatlım ama çoooook soğuk bizim iş yeri yaa bu ara işte yok sigortamda yatmıyo işi bırakcam diom ama iş yeri kapancak sanırım
oy oy çok üzüldüm hayata kim bakıyor şimdi
anneannesi bakıyor.
anneannesine teselli oldu Hayat.Kadının tek kızıydı kaybetti onu da.Bir de oğlu vardı ablası öldüğünde askerdeydi.
aynen benim arkadaşımın hatta ayakta tutmuş ben sordum nasıl yaptınız dedım ayak üstü 5 dk da ayakta yaptık dedi hatta bende şok olmuştum
şu ayakta yapıpta tutanları bana getirin dövecem arkadaş kıl oluyorum ya nasıl beceriyolar
çok hafif oldu canım hsg çektirdim eylülde ekimde hamiş kaldım ama kimyasal oldu bugunde temizlenicem calışmalara başlıcaz gene bakalım bidahaki aya anca tedavili olcak belki kendiliğinden bu ay olur mu olur
çok tatlı gerçekten. benim de canım çekti yaff
off çok üzücü......... bebeğe ne oldu acaba???
oy yirimmm seni yiriiimmm... inşallah böyle olursun kuşumkafanda da kurdeleyla
anneannesi bakıyor.
anneannesine teselli oldu Hayat.Kadının tek kızıydı kaybetti onu da.Bir de oğlu vardı ablası öldüğünde askerdeydi.
Botlar ugg idi canim.o kadar tatli duruyodu kiii.bende istiyommm.yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaben de ben de ben de istiyorummmmmmmmmkızımla kendime ugg alacam.Oğlum olursa da alacam :)))))))))))))
Iyiyiz cnm .dualarimizi ettik , muhabbetteyiz.Allah bizede bebeklerimizin mevludunu yapmayi nasip etsinHosgeldin cnm.sabahta yazdim .bi gorundun kaybolduewet canım bebek mevlütüne gittim o yüzden çıktım nasılsınız bakalım napıyosunuz
şu ayakta yapıpta tutanları bana getirin dövecem arkadaş kıl oluyorum ya nasıl beceriyolar
bence olur tatlım çalışmaları ihmal etme kesin olur sağlıklı olur bence benimde arada sancım giriyo kasıklarıma hgs den oluyor sanırım :44::44:
bende acayip kıl oluyorum zaten aldırdı bebeği o zmndan beri görüşmüyorum çok üzüldüm cunki ama doğurupta öldürmketense alırdırması daha mantıklı düşünüce
Botlar ugg idi canim.o kadar tatli duruyodu kiii.bende istiyommm.Iyiyiz cnm .dualarimizi ettik , muhabbetteyiz.Allah bizede bebeklerimizin mevludunu yapmayi nasip etsin
Benim arkadaşım da kızına almış.Bebeklere çok yakışıyor bu botlar
Walla ya biz bi halt edemiyozz ya da millet becerikli.şu ayakta yapıpta tutanları bana getirin dövecem arkadaş kıl oluyorum ya nasıl beceriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?