Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar ben geldim

Hosgeldin cnm.sabahta yazdim .bi gorundun kayboldun.

benimde belim çok ağrıyodu ya valla rhatladım bende bakalım bundan sonra böle yapcam yoruldum artık her ay aynı şeyleri yapmaktan belimde yastık izi çıktı resmen

Ne cektik be lilimmm.millet ayakta tutturuyo beee

ne kdar oldu sen hgs çektireli canım hgs den sonra kasıklarında ağrı oldumu 10 gun sonrası fln

Bende bende kokos olucamm.Bi de kiz olursa ayni seyleri giyeriz.Esimin kuzeninin var kizi 2 yasinda ayni botlardan almislar Allahim nasil tatli duruyoo.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de ben de ben de istiyorummmmmmmmm
kızımla kendime ugg alacam.
Oğlum olursa da alacam :)))))))))))))

çok tatlı gerçekten. benim de canım çekti yaff

off çok üzücü......... bebeğe ne oldu acaba???

oy yirimmm seni yiriiimmm... inşallah böyle olursun kuşum kafanda da kurdeleyla

inşallah hepimiz öle olurz tatlım benimmmmmmmmmm

ne kdar oldu sen hgs çektireli canım hgs den sonra kasıklarında ağrı oldumu 10 gun sonrası fln

çok hafif oldu canım hsg çektirdim eylülde ekimde hamiş kaldım ama kimyasal oldu bugunde temizlenicem calışmalara başlıcaz gene bakalım bidahaki aya anca tedavili olcak belki kendiliğinden bu ay olur mu olur

çok hafif oldu canım hsg çektirdim eylülde ekimde hamiş kaldım ama kimyasal oldu bugunde temizlenicem calışmalara başlıcaz gene bakalım bidahaki aya anca tedavili olcak belki kendiliğinden bu ay olur mu olur

bence olur tatlım çalışmaları ihmal etme kesin olur sağlıklı olur bence benimde arada sancım giriyo kasıklarıma hgs den oluyor sanırım :44::44:

çok tatlı gerçekten. benim de canım çekti yaff

off çok üzücü......... bebeğe ne oldu acaba???

oy yirimmm seni yiriiimmm... inşallah böyle olursun kuşum kafanda da kurdeleyla

anneannesi bakıyor canım.1,5 yaşlarında şimdi.2 ye yaklaştı

anneannesi bakıyor.
anneannesine teselli oldu Hayat.Kadının tek kızıydı kaybetti onu da.Bir de oğlu vardı ablası öldüğünde askerdeydi.

üzüldüm valla canım allah analı babalı büyütsün derler çok doğru ama dünyanın da düzeni bir yanda doğumlar bir yanda ölümler

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaben de ben de ben de istiyorummmmmmmmmkızımla kendime ugg alacam.Oğlum olursa da alacam :)))))))))))))
Botlar ugg idi canim.o kadar tatli duruyodu kiii.bende istiyommm.

şu ayakta yapıpta tutanları bana getirin dövecem arkadaş kıl oluyorum ya nasıl beceriyolar

bende acayip kıl oluyorum zaten aldırdı bebeği o zmndan beri görüşmüyorum çok üzüldüm cunki ama doğurupta öldürmketense alırdırması daha mantıklı düşünüce

bence olur tatlım çalışmaları ihmal etme kesin olur sağlıklı olur bence benimde arada sancım giriyo kasıklarıma hgs den oluyor sanırım :44::44:

benim öyle çok olmamıştı 10 gün ama canım bi kaç gün olmuştu kişiden kişiye fark edebilir hatta ben hamiş olduğumu zanetmiyodum değilim kesin diyodum

bende acayip kıl oluyorum zaten aldırdı bebeği o zmndan beri görüşmüyorum çok üzüldüm cunki ama doğurupta öldürmketense alırdırması daha mantıklı düşünüce

inanmıyorum ya aldırdımı terbiyesiz kadın rabbim bizede ewlat sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin insanlar nasıl kıyabiliyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…