benim öyle çok olmamıştı 10 gün ama canım bi kaç gün olmuştu kişiden kişiye fark edebilir hatta ben hamiş olduğumu zanetmiyodum değilim kesin diyodum
inanmıyorum ya aldırdımı terbiyesiz kadın rabbim bizede ewlat sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin insanlar nasıl kıyabiliyo yaa
biz tembel çıktık walla millette mıknatız war galiba çekiyo resmen içeriye dogru gidiyoWalla ya biz bi halt edemiyozz ya da millet becerikli.
ertesi gün geçti ağrılarım ama suan 10 gün oldu çektireli hala ağrı oluyor anlamış değilim sonuc göstermeye gıtcem ayın 2 sınde sorarım artık
evlilik dışıydı üni okuyo kız sevgilisi de askere gitcekti ondan ortada kalmamak için aldırdı olcanı tahmin etmemiş oda ama işte
biz tembel çıktık walla millette mıknatız war galiba çekiyo resmen içeriye dogru gidiyo
sorma ya.. geçen anneme diyorum ki dua etmiyosun açıp bi yasin okumuyosun olmuyo bebek diyorum şakasına.. diyoki ben napim çalışmıyosanız tembel çıktınız diyobende dedim ki senin 10 yılda çalıştıgını ben bir ayda çalışmışımdır belki ama yok diyorum edepsiz diyo
sorma ya.. geçen anneme diyorum ki dua etmiyosun açıp bi yasin okumuyosun olmuyo bebek diyorum şakasına.. diyoki ben napim çalışmıyosanız tembel çıktınız diyobende dedim ki senin 10 yılda çalıştıgını ben bir ayda çalışmışımdır belki ama yok diyorum edepsiz diyo
Hahahaa aynen walla hayatim kocisle ne oldunuz simdi nasil araniz
Ay guldurdun beni kizz.edepsiz haaa
Bizimde bi arkadasin 8 yasindaki kizi sormus bizi onlarin cocuklari yokmu diye.annesi de yok demis.
Kizda demis ki cok sevissinler omlarinda olur....
Pu haaabacak kadar kiz bize takdik veriyo
ertesi gün geçti ağrılarım ama suan 10 gün oldu çektireli hala ağrı oluyor anlamış değilim sonuc göstermeye gıtcem ayın 2 sınde sorarım artık
evlilik dışıydı üni okuyo kız sevgilisi de askere gitcekti ondan ortada kalmamak için aldırdı olcanı tahmin etmemiş oda ama işte
Bizimde bi arkadasin 8 yasindaki kizi sormus bizi onlarin cocuklari yokmu diye.annesi de yok demis.
Hahahaa aynen walla hayatim kocisle ne oldunuz simdi nasil araniz
çok şükür iyi canım.. şimdi test yaptırdıgım hemşire aradı.. negatif dedi.. :85: :85: inanmak çok zor geliyo.. degeri sordum yansımamıştı sizinki pazartesiye sarkmıştı ama laboratuarı aradım sordum negatif dediler degeri sormadım dedi.. 7. ayda bitti.. Rabbime sitem etmem ama insanda yediremiyor kendine.. eşim ta izmirden arıyo ateşin nasıl gidiyo düştü mü falan diyo.. nasıl söylicem ben bu ay da yok diye..kendi üzüntüm bi yana bide ona üzülüyorum
Sewiyox sewiyoz ama tik yok bebegim ya sizin cocukta alemmis he:-D:-D
doğruuuuuu
çok şükür iyi canım.. şimdi test yaptırdıgım hemşire aradı.. negatif dedi.. :85: :85: inanmak çok zor geliyo.. degeri sordum yansımamıştı sizinki pazartesiye sarkmıştı ama laboratuarı aradım sordum negatif dediler degeri sormadım dedi.. 7. ayda bitti.. Rabbime sitem etmem ama insanda yediremiyor kendine.. eşim ta izmirden arıyo ateşin nasıl gidiyo düştü mü falan diyo.. nasıl söylicem ben bu ay da yok diye..kendi üzüntüm bi yana bide ona üzülüyorum
Dr a gidiyomusun bebegim sen uzme kendini bidahaki aya insallah bak benimde bgun calosmalar baslicak dusumu alcam temizlenecem bgun kocis bomba oldu artik 2 haftadir :-D
Walla ya biz bi halt edemiyozz ya da millet becerikli.
bende çözemedim henüz bizde var bi yamukluk ama neeee
SLM CNM ÜZÜLME SAKIN CNM BENİM İŞALLAH OLCAK ARTIK HİÇ ÜZÜLMÜYORUM HAIRLISI DİYİP GEÇMEK LAZIM DÜNYADA NELER VAR CNM BENİM ŞÜKRET HALİNE ONUN ZAMANI VAR RABİM İSTERSE OLUUR
Dr a gidiyomusun bebegim sen uzme kendini bidahaki aya insallah bak benimde bgun calosmalar baslicak dusumu alcam temizlenecem bgun kocis bomba oldu artik 2 haftadir :-D
hiçbir sorun yok ne bende ne eşimde.. çok yoruldum ben.. bıktım sıkıldım sogudum.. :85::85:
bende çözemedim henüz bizde var bi yamukluk ama neeee
Cok atesli mi yaklasmiyoz kocamizs digcem artik mik mik yapa yapa atesde sonuyo ask cocugu olsun istiyoruz ama insallah bakalim :-D
sizin iki hafta kız bizim 3 ay bitiyordu neyse ki yasaklar kalktı... Allah hayırlısı ile güzel bir bebek versin size bu döngüdeee kukuşummmm
cuma duasına yetişemedimmmmm... benide unutmamışsınızdır inşallah...
denizimmmmm hani üzülmeyecektin...
sizi seviyorum kukuşlarım işlerimi topladım geldimmmmmmmmm
SLM CNM ÜZÜLME SAKIN CNM BENİM İŞALLAH OLCAK ARTIK HİÇ ÜZÜLMÜYORUM HAIRLISI DİYİP GEÇMEK LAZIM DÜNYADA NELER VAR CNM BENİM ŞÜKRET HALİNE ONUN ZAMANI VAR RABİM İSTERSE OLUUR
ben çok sıkıldım canım.. bıktım ben..Allahın zoruna gitmesin ama bıktım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?