Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim öyle çok olmamıştı 10 gün ama canım bi kaç gün olmuştu kişiden kişiye fark edebilir hatta ben hamiş olduğumu zanetmiyodum değilim kesin diyodum

ertesi gün geçti ağrılarım ama suan 10 gün oldu çektireli hala ağrı oluyor anlamış değilim sonuc göstermeye gıtcem ayın 2 sınde sorarım artık
inanmıyorum ya aldırdımı terbiyesiz kadın rabbim bizede ewlat sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin insanlar nasıl kıyabiliyo yaa

evlilik dışıydı üni okuyo kız sevgilisi de askere gitcekti ondan ortada kalmamak için aldırdı olcanı tahmin etmemiş oda ama işte

yapmasın o zman uçkuruna sahip çıksın kimse yanlış anlamasın beni ama çok kızıyorum ewlilik dışı ilişkiye tercih meselesi bu ama bana çok terss

canım bir arkadaşımda öyle yapmış.aldırmış.sonra evlendiler yıllarca çoçuğu olmadı kızın.
Allah verdi cezasını.
Sonra çok dua etti tövbe etti çok şükür şimdi oldu çoçuğu normal yolla.5 yıl süründü ama.

Son düzenleme:

cuma duasına yetişemedimmmmm... benide unutmamışsınızdır inşallah...

denizimmmmm hani üzülmeyecektin...

sizi seviyorum kukuşlarım işlerimi topladım geldimmmmmmmmm

cuma duasına yetişemedimmmmm... benide unutmamışsınızdır inşallah...

denizimmmmm hani üzülmeyecektin...

sizi seviyorum kukuşlarım işlerimi topladım geldimmmmmmmmm

ben varsa ve adetle giderse üzülmem dedim.. tedavisine bakarım dedim.. ama yok boş işte hamile falan kalamıyorum..tedavide yok bakıp bakıp gidin olur deyip yolluyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…