Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aşk olsun beni begenmiyor musun pekiiii öyle olsuuunnnn
neyse masan için de üzerine onu kaplayacak kadar örtü ser. toz moz konamasın masana

Ayy canim oyle deme.. ikimiz yaziyoruz zaten..
yanlis anlama nolur..
Canim ben anladim seni sende bir suru taktik var bir yapiyosun baya gidiyor temizlik desene..
baska neler var soyle bakim.. !!

merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim 13. günümdü.solda yumurtan var dedi.16mm olmuş.olgunlaşmasına biraz daha var dedi.4gün sonra yada daha erken de çatlayabilir dedi.şimdi bizim ne zaman ilişkiye girmemiz gerekiyor lütfen yardım...

Ayy canim oyle deme.. ikimiz yaziyoruz zaten..
yanlis anlama nolur..
Canim ben anladim seni sende bir suru taktik var bir yapiyosun baya gidiyor temizlik desene..
baska neler var soyle bakim.. !!

yani tembellikle gelen pratiklik diyelim. eltilerim arasında adım çıktı zatiiii... derdini söyle derman bulayım canım

yani tembellikle gelen pratiklik diyelim. eltilerim arasında adım çıktı zatiiii... derdini söyle derman bulayım canım

vallah utuden sende sikayetcisin bende..
kocis utusuz giymez bende mecburen..
koltuklarini nasil temizlersin yaa ?? benimkiler 2 yillik..

şimdi ben yazacağım cute gelip düzeltecek yazsam mı acaba bugünden başla 2 günde bir ilişkiye gir canım. 1 hafta böyle devam

canim merhaba.. su gun veya bugun gir demiycem bilmiyorum cunku.. ama bence gun asiri dedikleri sekilde gir..
yani bir gun iliski bir gun yok.. boylece yumyumu kacirmamis olursun..

vallah utuden sende sikayetcisin bende..
kocis utusuz giymez bende mecburen..
koltuklarini nasil temizlersin yaa ?? benimkiler 2 yillik..

valla ben fermuarlı aldım. çıkarıp makineye atıyorum ohhh sonra misss ser. ama ablam şey kullanıyor. arielin deterjanı varmış. onunla siliyor. ama oraya sürmeden önce ufak bir yerde denemen lazım tabi. neolur ne olmaz

kiz benimkilerde fermuarli ama bir tarafi deri makineye atamam.. atsam ne halle gelir..
ablan gibi yapim bari..

kiz benimkilerde fermuarli ama bir tarafi deri makineye atamam.. atsam ne halle gelir..
ablan gibi yapim bari..

yıkama talimatı gibi bişeyi vardır onun kenarında ya da firmayla konuş. deterjanını, ısısını ve sıkmasını ayarlayabileceğin bir yıkama seçeneği olabilir. yani ona uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…