tamam canım ne bılım sızı tanıyom ya sıze sorasım geldı neyse gene beklemeye devam bakalım ıllakı bırı cıkar saol canımbenim de canım ama başka topiklerde bu konuyla ilgili konular açılmıştır mutlaka. bir bak istersen
Aşk olsun beni begenmiyor musunpekiiii öyle olsuuunnnn
neyse masan için de üzerine onu kaplayacak kadar örtü ser. toz moz konamasın masana
Slllmmm...benim mobilyalarda siyah biktim tozdan
Ayy canim oyle deme.. ikimiz yaziyoruz zaten..
yanlis anlama nolur..
Canim ben anladim seni sende bir suru taktik var bir yapiyosun baya gidiyor temizlik desene..
baska neler var soyle bakim.. !!
yani tembellikle gelen pratiklik diyelim. eltilerim arasında adım çıktı zatiiii... derdini söyle derman bulayım canım
merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim 13. günümdü.solda yumurtan var dedi.16mm olmuş.olgunlaşmasına biraz daha var dedi.4gün sonra yada daha erken de çatlayabilir dedi.şimdi bizim ne zaman ilişkiye girmemiz gerekiyor lütfen yardım...
merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim 13. günümdü.solda yumurtan var dedi.16mm olmuş.olgunlaşmasına biraz daha var dedi.4gün sonra yada daha erken de çatlayabilir dedi.şimdi bizim ne zaman ilişkiye girmemiz gerekiyor lütfen yardım...
vallah utuden sende sikayetcisin bende..
kocis utusuz giymez bende mecburen..
koltuklarini nasil temizlersin yaa ?? benimkiler 2 yillik..
canim arkadasina dr aciklama yapmadi mi infertilitede yatdimci ureme teknikleri kullanılıyor genelde
valla ben fermuarlı aldım. çıkarıp makineye atıyorumohhh sonra misss ser. ama ablam şey kullanıyor. arielin deterjanı varmış. onunla siliyor. ama oraya sürmeden önce ufak bir yerde denemen lazım tabi. neolur ne olmaz
kiz benimkilerde fermuarli ama bir tarafi deri makineye atamam.. atsam ne halle gelir..
ablan gibi yapim bari..
ayy benimde bir tarafi deri yaa daa hic bi işlem görmediler
ayy benimde bir tarafi deri yaa daa hic bi işlem görmediler
yok kiz birsey yok..yıkama talimatı gibi bişeyi vardır onun kenarında ya da firmayla konuş. deterjanını, ısısını ve sıkmasını ayarlayabileceğin bir yıkama seçeneği olabilir. yani ona uygun
Arielin jel deterjanini mi kullaniyor ki ablan canim
bizim mobilyalar ayni galiba
yok kiz birsey yok..
ohhh siz temizlikten bahsede durun bende evi temizledim :) son bi oda kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?