Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

4 doktor gezdim ben yumurtada var rahimde harika çatlıyoda.. bunları biliyoz hamile kaldıgım için daha önce tüpünde açıklıgını biliyoz.. eşimede yapıldı test o da temiz..

Kendine cok stres yapiyosun o zaman hayatim okuruna birak bu ay deki olsada olmasada uzulmicem de takmadan yap ates olcme gun sayma sadece mik mik e cok ara wermeden yapin vakalim ne olcak

yapmasın o zman uçkuruna sahip çıksın kimse yanlış anlamasın beni ama çok kızıyorum ewlilik dışı ilişkiye tercih meselesi bu ama bana çok terss

Valla ole bi hal aldik ki ne desem bilemiyrum canim millet yapio bisy deyemem valla

Ayy allah iste tatlim napcan ne diyebiliriz ki duzen bozuldu ya hergun tv de duyuyoruz yasak asklri olan bebeklere oluyorr

O bebek cok guzel ama sebek cok tatli agzini yerim onun ben cok guzel amannn yeni umutlara merhaba dedim bende artik bebegim insallah bu ay hamis kalirim bugun temizleniyorum kocisle mik mik war aksama :-D
Vaowww desene akşam fena olcak hiç sorma dişlerimi sıkıorum o gulunce yerim bn onu yerrrr

:85: çok istiyodun sen bu ay canım ya hiç bizim bildiğimiz gibi değilmiş bu işler çok zormuş ama olumlu olmak zorundayız canım ya yapacak hiçbişey yok işte ne yapalım taktir i ilahi..

bu ay babasıda rüyasında gördü ilk kez.. bu ay gelmesi lazımdı.. :84: :84:

valla kukuşlarım nacizane tavsiyem;

takıntı edenler biraz buradan uzaklaşın... kendinizi dinleyin başka şeylere vakit ayırın...
olmayacaksa eğer ne yapsanız olmaz Allahın takdiri ama eğer olacaksa ne yaparsanız yapın olur bunu hepimiz biliyoruz zaten...

eşlere sadece bebek için yaklaşmayalım... düzenli ilişki çok önemli...

ve ben yapacağım tutarsa kesinlikle tavsiye ederim;

gelen ay korunmadan devam edeceğiz ama beklemicem normal olacak herşey... kesinlikle kafamızda büyüttük bu konuyu millet çatır çatır hamile kalıyor ve doğuruyor biz gözünün içine baktıkça olmuyor kızlar hadi toparlayın kendinizi veeeeee zevk almaya bakın mevzudan bebek için değil gerçekten istediğiniz için birbirinize olan sevginize odaklanın inanın ilişkilerde kuvvetlenmiş olacak bebek de gelmiş olacak...

Valla ole bi hal aldik ki ne desem bilemiyrum canim millet yapio bisy deyemem valla

Ayy allah iste tatlim napcan ne diyebiliriz ki duzen bozuldu ya hergun tv de duyuyoruz yasak asklri olan bebeklere oluyorr

evet canım burda üni öğrencisi iki genç birlikte yaşıyorlarmış.kız hamile kalmış.evde çoçuk doğurtmuş kızı sonra da öldürmüşler bebeği çöpe atmışlar.salaklar.bebek bulundu tabi ikiside hapsi boyladı.

Vaowww desene akşam fena olcak hiç sorma dişlerimi sıkıorum o gulunce yerim bn onu yerrrr
Artik fena mena canim ates yukselecek aksama wuuhuuuuu ozledim kociside :-D

Dogru diyosun hayatim bende bsey demiyorum herkezin kendi hayati herkez ozgur sadece bana ters:-D

canım ii hoş diyosunda aylardır sürekli birlikte oldugumuz halde olmayan çocuk korunduktan sonra mı olacak.. diyelim korunduk bırakınca yine aynı.. olacak mı acaba?? demicem mi

bebeğim aklından at bu konuyu onu diyorum... yani uzaklaş bu konudan...

tatlım biz iyiz biraz bulantımız var ama geçicek...teyzeleriiiiii...asıl sen nasılsın durumun ne başladınız mı_???

yok bebeğim bu ay dinlenemedeyiz gelen aya kısmet

Kendine cok stres yapiyosun o zaman hayatim okuruna birak bu ay deki olsada olmasada uzulmicem de takmadan yap ates olcme gun sayma sadece mik mik e cok ara wermeden yapin vakalim ne olcak

ya gitmeden birgün önce birlikte olduk biz eşimle.. belki dönüşte çift bulurum sizi dedi ve gitti.. :84: :84: çift falan olamıyorum işte sap gibi tekim.. kaşına gözüne bi yere kadar insan bi çocuk veremez mi eşine.. :84: :84:

4 doktor gezdim ben yumurtada var rahimde harika çatlıyoda.. bunları biliyoz hamile kaldıgım için daha önce tüpünde açıklıgını biliyoz.. eşimede yapıldı test o da temiz..

belki bu ay klomenle denersin canım doktoruna bi sor istersen daha fazla yumurta daha fazla şans ne bileyim ya sor bi doktoruna belki verir

yapmasın o zman uçkuruna sahip çıksın kimse yanlış anlamasın beni ama çok kızıyorum ewlilik dışı ilişkiye tercih meselesi bu ama bana çok terss
Canim ilerisi icin cok korkuyorum eblatlarimizdan çünkü artik cok doğal karşılanıyor

bizi tarif ettin canım...kocacım bu aşamalarda çok değişti artık yanımda olduğunu bana herkesten çok değer verdiğini gördüm...ay iyi ki var canım kocam...

kızlar akapunktur araştırıyorum.bilgisi olan var mı?biryerden randevu aldım yarın.görüşmeye gidecem.

Eweeettt ben oyle yapicam bu ay canim insallah bakalim nasil olcak ates olcmeye baslamistim olcmicem dedim keci boynuzu yok kocise bende balmis cevizmis falan yapmicam canimiz ne zaman isterse o zaman yigcez belki bu ay saglikla gelir bebisim

Haklısın psikom ya gerçekten de öyle. Burada birbirmze destek oluoruz ama burdaki amac bebek sahibi olmak ya psikoloji bozuluyor tbi . Bebek konusundan uzaklasip başka seylerle ugrassak beklide olacak. Hamiş olmayanlar aslında sadece haftada bir kere grip kendni unttrmasa ve bundan kopmasa hamis kalınca hep girse hem psikolojisi duzelir hemide hamis kalir beklide:26:

işte o ben.....aynen öle yaptım umrumda bile olmadı...şimdi (kızım) diecektim geliyoooo.....

Bu ay bi rahatlik var bende hic uzuntu sikinti yok esimde kasmiyo artik sirf ask icin oluuo mik mik mutluyum bakalim allah gonlundekini versin kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…